středa 4. dubna 2012

Dermalogica Overnight Clearing Gel


Photobucket

V Berlíně jsem se rozhodl vyzkoušet Overnight Clearing Gel od Dermalogica a byl jsem nadšený. Ze začátku se mi zdálo, že nefunguje, ale po delším užívání jsem si všiml, že pupínky opravdu mizí a pleť je čistší!

Gel se má používat, když cítíte, že se "něco děje" anebo už na vzniklé pupínky. Díky obsahu koncentrované kyseliny salicylové gel urychluje jejich hojení a při dlouhodobějším užívání zlepší pleť, čistí póry a zabraňuje vznikání dalších pupínků. K pleti je šetrný a je vhodný i pro muže! :)

Výrobky Dermalogica se dají koupit už i u nás - zatím jen ve specializovaných kosmetických salónech (seznam najdete tady) anebo si je můžete objednat přes internet. Pokud máte problémy s akné, pupínky a černými tečkami, můžu vám Overnight Clearing Gel od Dermalogica jen doporučit. Můžete si myslet, že dát za takovou malou lahvičku přes tisícovku je hodně, ale vydrží dlouho a výsledek stojí za to.

5 komentářů:

  1. na problémy s pletí naštěstí netrpím a na čistění musím používat lékárenskou kosmetiku, ale určitě to budu doporučovat kamarádkám, zní to trochu jako zázrak! btw. pěkná změna záhlaví ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Funguje to aj na tie čierne bodky, ide vlastne o zanesené póry,hlavne na nose. resp. iba tam v mojom prípade a velmi pracne sa to odstranuje a z kozmetiky toho na to nič moc nezaberá, aktuálne ak aj áno tak efekt "nic moc":(

    Díky

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  3. Mě na problémy s pupínky pomáhá Vichy normaderm, ale určitě bych chtěl gel vyzkoušet! Martyn

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, tento gel mám, a po třech dnech používání se mi pleť spíše zhoršila, doufám, že je to jen přechodné v rámci čištění pórů, takže ho používat určitě nepřestanu... :) Měl jsi taky takovýto problém? Po jaké době jsi si všimnul zlepšení? Wendy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně pupínky po použití gelu jakoby "dozrály" a daly se vymáčknout a pak se to lepšilo... Tohle máš na mysli?

      Vymazat