pátek 6. dubna 2012

Boys in Study


Photobucket

Gant a Czech Original Fashion provedli sondu do životního a módního stylu českých vysokoškoláků. Podívejte se sami... Já budu samozřejmě velmi rád, když dáte hlas mně :)

Určitě se podívejte i na stránku o Preppy stylu!

36 komentářů:

  1. to není fér, jak protežujou Karlovku:( (:D)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za odkaz, objevila jsem tam dva spolužáky, tak jsem lehce pobavena :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak vzhledem k tomu, ze jste tam mel jen jednu konkurenci, tak se nedalo dat hlas nikomu jinemu :) drzim palce.

    OdpovědětVymazat
  4. hodíš často zhrbený,či to len na fotke ? alebo sa mi to zdá ? a super topánky. nabudúce sa vystri :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, občas ano... Ale je to ze zvyku, protože pak vrážím hlavou o dveřní překlady a podobně... ;)

      Vymazat
  5. máš tam můj hlas!)
    ach, ta taška! M.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadáš jako normální chlap, tak proč ze sebe tímhle oblečením děláš magora? Prostě to není estetický, hezký, slušivý, nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty krávo tohle je síla. Musim s tebou naprosto ve všem souhlasit!!! Tohle je prostě humus...

      Vymazat
  7. Proč, ptám se, polovina z těch, kteří od pasu nahoru mají šmrnc, všechno zavraždí tuctovými vyrudlými džíny?? Chjo... A proč si neomylně musím vybrat studenta, který není z Čech, už se ani neptám... Promiň, hlas dostal Islanďan, tvůj ohoz úplně není můj šálek čaje, nicméně tašku upřímně závidím ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. vypadáš jak svůj mladší bratr a může za to ten krátký svetr, ale hlas ti dám, protože i já jsem mladší sourozenec:)))

    OdpovědětVymazat
  9. Kdybys nemel ten svetr tak kratky, cimz pusobi, ze ho mas maly, bylo by to tip top preppy, jenze oni ti preppy dbaji presne na tyhle detaily, takze to neni uplne stylove, zejo:)) Ale jinak se mi to desne libi, nebyt zabijacke delky svetru.

    OdpovědětVymazat
  10. ...Ja nevim, jsi v tom takovy "narvaný", neforemny a narhblý...od pasu dolu vc. tasky ale OK ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. A kde sou pajdagogové?

    OdpovědětVymazat
  12. matfyz je nejlepší :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  13. a kde je pedfuk? u nás je to taky pěkný podívání :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsi vysoký, zavalitý, se širokými stehny a rameny, přesto však ulpíváš na stylu, který je OK nanejvýš tak u rachitického adolescenta. Neříkám tím, že nemáš pěkné kousky, jen ti objektivně většinou nesedí.

    Bohužel, tohle je samosytící pandemie, se kterou je člověk konfrontován prakticky na jakémkoliv otevřeně přístupném diskuzním fóru - mladý kluk nebo třicátník, narvaný v kalhotech, které nemůže dopnout, v tričku nebo svetru jak po mladším sourozenci - váha a výška nerozhodují, jakoby co nejnepohodlnější a nejmenší bylo tím nejstylovějším, tu tweedové sako, támhle nějaký obskurní kousek, vše halabala zkombinováno.

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle je snad ten nejbizarnější, pseudomódní projekt v ČR...

    JT

    OdpovědětVymazat
  16. Hlavně už přestaň všude cpát svoje fotky... začíná to bejt nuda

    D.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to jsi trošku přehmátl...příště lepší velikosti a budeš kus...

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle nemá s fashion nic společného! Podle mě těmahle fotkama děláš ze sebe akorát vola! promin za upřimnost, ale myslím že už by ti někdo tu pravdu měl říct! nosíš věci o číslo menší, střihy které patří na postavu o 50kilo lehčí (tím nesoudím tvou postavu,ale díky tomu že jsem hrál hokej taky nemohu nosit úzké stříhy kalhot, bohužel, ale lepší než vypadat jak exot! troškou soudnosti by ti určitě neuškodilo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak no..LEpší než vypadat ja kokot!

      Vymazat
  19. Ten svetr je fakt malej...celé takové hrozně hranaté:-/V anketě jsou lepší, škoda, že nedostanou tolik hlasů..:-/

    OdpovědětVymazat
  20. vyzeras ako taky prerasteny prvak :-) ale aspon si "iny"... lara

    OdpovědětVymazat
  21. Daniela Kocianová8. dubna 2012 v 13:21

    Heh, nemáš ten svetr krátký?

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, předpokládám, že na koment tohoto typu též nebudeš reagovat, ale musím se připojit k několika dalším lidem přede mnou, kteří poukazují na nevhodnou velikost toho svetru. Zcela upřímně - ty si opravdu nemyslíš, že ti není malý? Délku teď nechme stranou, módou se nezabývám, nevím, co je/není právě in - pokud jde o délku. Ale vždyť i mezi těmi knoflíky se ti to rozevírá. Copak to nevidíš? Nebo takhle to má být? Takhle je to trendy? Vypadá to prostě blbě. A je to škoda, protože jinak seš objektivně pěknej kluk s dobrou postavou. A když už jsem se konečně dokopala k tomu, abych ti napsala, tak mám dotaz - proč nenosíš častěji ty vlasy sčesané dolů, normálně rovný? To ti sluší mnohem víc než takhle "na Travoltu" - to nemá být posměšný, jen nevím, jak to pojmenovat. A ani tím nechci říct, že to je úplně blbý účes, jen ten druhý mi k tobě pasuje mnohem líp.
    A jelikož nemám žádný blog, tudíž tady budu jako anonymní příspěvek, tak je slušné se podepsat - Míša.
    PS: A palec nahoru za studium filologie ;-) To byly moje nejhezčí roky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, ty knoflíky se mi tak rozevírají i u dalšího svetru, ale není to tím, že by mi byly malé, ta látka se prostě nějak vytahá....
      A k těm vlasům: Ne vždy se mi chce foukat a žehlit patka, tak si ty vlasy učešu nahoru. Předpokládám, že ty se denně šlechtíš tři hodiny před zrcadlem a vlasy máš vždy natočené, vyžehlené či vyčesané do krásného drdolu ;)

      Vymazat
  23. Míša ještě jednou: Jen dodatek k tomu mému komentu, teď koukám, že tam mám dvě negace vedle sebe, takže oprava "nemyslíš, že ti je malý" :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Já si myslím, že ti to sluší. Úplně mě tedy tento ,,nasládlý" styl u pánů nebere, ovšem k tobě se hodí. Pravda - ten svetr mohl mít o trochu delší rukávy, ale není to nijak otřesný, aby se na to muselo upozorňovat v X komentářích. Ráda bych alespoň občas potkala takto oblečeného mladého muže.
    Ostatní fotky ,,soutežících" - vesměs spíš hrůza teda, co. Zvláště MATFYZ! Ze zbytku těch fotek jde už sem tam narazit na normálně vypadajícího kluka/pána.
    Bára

    OdpovědětVymazat
  25. ten svetr je hruza a nesluší ti, vypadá to ,že je to holčičí...:Andy

    OdpovědětVymazat
  26. Svetr evidentně malý, ale víme už, že Víťa má s dobře padnoucím oděvem skutečný problém. Osobně mi tolik nevadí, když někdo nosí střihy, které nejsou pro jeho postavu nejlichotivější, ale musí proboha sedět velikost a délka, to je snad absolutní základ.
    K celé akci CzOF- zajímavý nápad, ovšem ve spolupráci s Gantem- co je na tom proboha Czech či Original??? Ke stránkám preppy.cz je snad i škoda se vyjadřovat, jelikož jsem nepochopila, jestli jde o vtip či co.. pokud to je myšleno vážně, je to ten nejsmutnější módní projekt, jaký jsem kdy viděla. Navíc ceny Gantu, to si vážně myslí, že na to koukne kluk z matfyzu, nadšeně zařičí, že našel styl, který nikdy ani nehledal, a půjde si koupit sako za 13 tisíc? Komu je to proboha určeno? Jejich potenciální cílová skupina je už stejně zná, maximálně uloví pár pošahanejch právníků (bez generalizace, sama jsem na právech.) Celé to postrádá smysl a je to divné až směšně smutné, umělá kreace stylu je to, co má spasit českou módu? S díky odmítám.
    P.S.: Je fajn, že se na fotkách objevilo pár zajímavých mužů, na kterých oblečení vypadá tak přirozeně. A je úplně jedno, zda mi výsledek připadá atraktivní a módní či nikoliv. Mimochodem, spousta matfyzáků působí ve svých oděvech tak přirozeně, že proti nim nikdo nemá dle mého názoru právo říct ani slovo. Není to sice kůl ani nic podobného, ale to oni ani netvrdí. Nejhorší mi přijdou módní kreatury typu prasečí Chuck Bass (Kdo se proboha obléká podle seriálové postavy- a k tomu to ještě přizná?)a nudní právnící popisující styl spolustudentů jako- velké překvapení- nudný, což jsem málem nestihla dočíst, jelikož se mi nad jeho zjevem chtělo usnout. Zív.
    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, stránky Preppy jsi nepochopila - jde o to, představit lidem styl preppy, ne dělat reklamu na oblečení Gant. Samozřejmě se tím povědomí o Gantu šíří, ale myšlenkou je něco jiného ;)

      Vymazat
    2. Jakožto styl oblečení je preppy super, samotné se mi to již dlouho líbí, nicméně trvám na té podivnosti celého projektu. Konstruováno pro středoškoláky? Dle doprovodných textů (použitých výrazů, jazyka) jistě, proto nechápu spojení s vysokoškoláky a jejich stylem.. Jako styl tedy pěkné, ale snaha dodat tomu subkulturní rozměr mi v našich podmínkách přijde vážně ujetá. (A myslím, že hlavní myšlenkou Gantu je právě snaha prodat, je to obchod, proboha, ne vzdělávací instituce.) Nadále nechápu spojení s Czech Original Fashion, pokud na tom má být skutečně něco českého a originálního. Takže jako inspirace fajn, ale ta forma!
      Mimochodem, skvělý film o přenosu módního a životního stylu americké mládeže do jiných zeměpisných podmínek, konkrétně rokenrolu do Ruska, jsou Páskové :) http://www.csfd.cz/film/259202-paskove/
      A sportovně elegantní outfit výše je moc pěkný, sluší ti.
      J.

      Vymazat
  27. Vzhledem k tomu, že tam je tak 8 lépe a stylověji oblečených lidí než ty + Juraj, má hlas on...Jinak souhlasím s komentáři o svetru, ten to u mě sráží o 100 bodů dolů, je malý!

    OdpovědětVymazat
  28. vypadáš jako moje babka!

    OdpovědětVymazat