sobota 31. března 2012

Procházka Prahou


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Minulou neděli jsme se s Evou vydali vybaveni vínem (každý vlastní lahví, jak jinak? :D ) a cigaretami na Kampu a pak se procházeli po Malé straně. A když se Evě vznesla sukně à la Marilyn Monroe, sklidila nadšený jásot kolemjdoucích italských turistů, kteří si ji hned začali fotit :D

Bylo krásně teplo, sluce svítilo a tak jsme se oba "vyletnili" a vybrali barevné oblečení. Košili mám ještě ze školní uniformy ze střední školy, svetr a kraťasy H&M. Těším se, až ten svetr budu nosit v létě na holém těle. Není příliš průsvitný, ale úplet přitom není příliš hustý, takže v tom určitě bude příjemně :)

Co říkáte na kombinaci těchto dvou odstínů zelené? Podle Evy prý vypadám jako přeslušnělý anglický student :D

P.S. Ano, na té poslední fotce to vypadá trochu divně. To je nevýhoda košil - vytahují se z kalhot a pak dělají přesně toto kolem pasu ;)

21 komentářů:

  1. Sluší ti to, ten svetr bych si docela koupila taky. K tomu PS:Znám! Takhle jsem si jednou dala delší košili pod šaty a nakonec se vyhrnula tak, že jsem chvíli vypadala jako v plenách pro seniory .)

    OdpovědětVymazat
  2. No to bylo hezky, ja byla na pouti.))..ale teda nevim, jestli bych si vyrazila v sortkach, asi jsem moc mekka.

    http://juliachildcesky.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. super, skoda ze teraz sa ozimilo

    OdpovědětVymazat
  4. ach Praha ♥ mne sa kombinacia farieb paci, je to take svieze ;) a tiez som si nedavno dala do maxi vetru suknu, bol to des :D

    OdpovědětVymazat
  5. S přerostlým studentem souhlasím, podle mě jsi moc vysoký a ramenatý na tak krátké kraťasy...:)

    OdpovědětVymazat
  6. myslím, že tvůj blog má hodně daleko k blogu o módě. takhle by podle mě měli vypadat fashionisti: www.hel-looks.com - tihle lidi z Helsinek jsou osobitý hlavně tím, co dělají a oblečení je jen odraz jejich osobností. u tebe je to bohužel jen o tom oblečení (hlavně, osobitý a zajímavý vůbec není, neustále samé H&M. je to jen čistá prezentace toho, jak vypadáš a kam jsi zrovna šel na procházku, s vínkem a cigaretami, bez toho to není dost cool, že?
    dle mého jsi jen totálně obyčejný kluk ze střední, posedlý vlastní vizáží, který si zde našel tunu obdivovatelek a obdivovatelů, kteří tě ujišťují o tvé výjimečnosti. je mi tě líto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. „myslím, že tvůj blog má hodně daleko k blogu o módě“. Ehm… To bych měl asi přestat psat o módě a začít psát o – Moment, tady něco nesedí. No jo, já už o módě píšu! Nějak mi ta tvoje první věta nedává smysl. Co je to "blog o módě" je - jak je ze tvého komentáře velmi patrno - velice individuální. Hel-Looks a můj blog nemůžeš srovnávat, protože se zaměřujeme na jiné věci. Tak třeba toto http://www.hel-looks.com/20120316_02/ je hoodně fashion, ale třeba já bych takhle oblečený po Praze nechodil. Uznej, že kluk oblečený od hlavy až k patě v oblečení po babičce není zrovna něco, v čem by chtěla po Praze většina kluků chodit. Ať už si to chceme přiznat nebo ne, Pražené a Češi vůbec se rádi posmívají čemukoli, co vybočuje z „normálu“.

      Jak můžeš vědět, že moje oblečení neodráží moji osobnost? Znáš mě a víš, co dělám ve volném čase? Jak to můžeš posoudit? Myslíš, že když píšu o módě tak bych měl psát i o sobě a své osobnosti? Co když třeba nechci?

      A když se ti můj blog nelíbí, tak zůstaň na těch Hel-Looks a čti si ty texty, odrážející osobnosti vyobrazených Helsičanů. Jen já jsem asi tak hloupý, že z Villeho (http://www.hel-looks.com/20120309_05/) outfitu a tvrzení „Můj outfit od XY mě činí šťastným. Náhrdelník mám ze sekáče.“ nedokážu vyčíst a vykoukat nic osobitějšího než z nějaké mé fotky a mého textu k ní. Záleží asi na osobním vkusu, co myslíš?

      Vymazat
    2. přesně takovou odpověď jsem čekala. :)

      Vymazat
    3. Co ti na to mám odpovědět? Co jiného než prezentace lidí a toho co mají na sobě je Hel-Looks? ;)

      Vymazat
    4. Vyjadřuji plnou podporu Vítězslavovi, zaprvé ať si každý píše a fotí co se mu líbí - a ve fashion odvětví to platí dvojnásob. Zadruhé ať si každý čte jen to co chce (=ať si každý nečte to co nechce).

      Vymazat
  7. kratasy ti nesluší....

    OdpovědětVymazat
  8. kam jsi chodil na školu, že jste tam měli uniformy? Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi k nim vůbec nesedí, ale super, že se člověk každej den něco dozví :) A.

      Vymazat
    2. Na některých školách to začali zavádět, no... :)

      Vymazat
  9. Ahh, to s tou košilí se mi stává pořád, vlastně jsem nikdy nebyl spokojen s tím jak jí mám zastrčenou v kalhotách :(

    OdpovědětVymazat
  10. lovely blog!
    such a perfect style!!! =D
    xx

    OdpovědětVymazat
  11. Inu, musím uznat, že tohle je přesně outfit, který se mi na pánech nejvíc líbí, takže mé oči jásají. Na druhou stranu slečna měla částečně pravdu o přeslušnělém studentovi, ale stačilo by rozepnout vrchní knoflík u košile a hned by to bylo dokonalé. A drobná poznámka - rok jsem v Anglii studovala a s tímhle by Tě naše oblíkací bába (jak jsme ji s láskou nazývali) hnala dom, jen bys do školy strčil nos.
    Jinak, blog moc chválím konečně někdo na české scéně! :-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  12. Takovéto nohy by neměli poznat světlo!

    OdpovědětVymazat