středa 7. března 2012

Pietro Filipi, jaro / léto 2012



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Kromě obvyklé kolekce elegantních obleků z krásných těžkých látek v odstínech šedé od té nejsvětlejší až po skoro černou Pietro Filipi příjemně překvapil svěží barevnou kolekci letního oblečení na volný čas.


Obleky doplňovala řada společenských košil pastelových barev, veselé kravaty a motýlky a kožené doplňky jako tašky, opasky a peněženky, několik polobotek a řidičské rukavice z měkké hovězinky, které jsou mým favoritem.

Ale jak už jsem napsal v úvodu, nejvíc se mi líbila zelená, žlutá a modrá polo trička s kontrastně podšitými límečky a kalhoty v zářivé tyrkysové a pastelové růžové. Po minulých šedivých kolekcích jsou příjemných osvěžením! Ale nechyběla ani klasická volnočasová saka a trička s potisky, pár lehkých letních svetrů, a další novinkou tohoto léta byly plavky a bermudy. Mým absolutním favoritem se ale stala karamelová letecká bunda z broušené kůže. Krásná, měkoučká a během chladných letních večerů určitě hezky zahřeje. Úplně se v ní vidím! :)

5 komentářů:

  1. Já se úplně vidím v tom křiváku, který má Aňa na sobě! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No, je to pěkné, ale některé věci vypadají dost pomačkaně.. Ty barevné kalhoty například, to je jako schválně? J.

    OdpovědětVymazat
  3. ta první fotka mi nebezpečně připomíná výlohu hadrárny Terranova, ale pietro je na tom (nejenom) s materiály o poznání líp. Taky jsem už obdivovala jejich poslední barevnou kolekci a po několika sezónách musím zatleskat všem tvůrcům a pogratulovat k naprosto krááááásný kolekci.

    OdpovědětVymazat
  4. Tá bunda je naozaj podarená, klasika:)
    Tú značku vobec nepoznám,ale pozrem som sa na web a je to vlice "pricefriendy" bunda, len neviem či to nie nie je na úkor kvality:( Na druhej strane aj keby, tak pri tej cene, to nebude zdaleka tak boliet,ako
    pri inych koženych bundach,ktore sú obvykle cenovo niekde uplne inde:) A aj úlety občas treba tak, sa v nej potom vyfot, tuším, žeti moc pristane:)

    Napadlo ma: nemáš vlastne už niečo od tejto značky, že by si zreferoval kvalitu a celkovú spokojnost/nespokojnosť?

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  5. Aňa for Pietro... hmmm, tak jo:)

    A co takhle Hedi for Yves? O tom nenapíšeš?

    OdpovědětVymazat