úterý 7. února 2012

Jeremy Scott a Longchamp posílají pozdravy z ráje


Photobucket

Moc se mi líbí nová Le Pliage, skládací taška Longchamp, na kterou Jeremy Scott už poněkolikáté vytvořil potisk pohlednice; na jedné straně je obrázek, na druhé vzkaz. Je plná barev, slunce, moře, léta… taková, jako by letní dovolená měla být!

Podle stránek Longchamp stojí 205 Eur a měla by být k dostání v pařížském obchodním domě Colette nebo v berlínském KaDeWe. Dobrá zpráva: u nás je k dostání v prodejnách Beltissimo (za 5990 Kč)!

9 komentářů:

  1. Tohle už proletělo českym webem v prosinci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tento komentář jsem čekal :D Pokud chceš nejčerstvější informace, tak sleduj jiné stránky. Cílem mého blogu není "být první". O žhavých novinkách a aktualitách píší jiné weby... ;)

      Vymazat
  2. Podarená:) Kludne si ju kúp a potom vyfot a ideálne s nejakým plážovým outfitom rovno na pláží!(tam sa totiž hodí skvele, ale bohužial iba tam(, ale je podla mna velmi letná a plážovo chic,naviac za 200, tak neváhaj, lebo nedude:))))). Hned mi aj napadla tebou publikovaná kombinácia s ktoru by to bolo dokonalé!:)


    Flavio

    OdpovědětVymazat
  3. super super! hlavně ta druhá! normálně mi Longchampky připadaj trochu nudný ale tyhle jsou super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice, ta taška má dvě různé strany... už jsem to pro jistotu dopsal i do článku ;)

      Vymazat
    2. jo ták! tak tím je to ještě lepší :)

      Vymazat
  4. kdyby na sobě ta taška měla jinou pohlednici, moc by se mi líbila. se vzkazem na druhý straně absolutně nemám problém :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach o té budu zatím jen snívat! :)

    OdpovědětVymazat