středa 11. ledna 2012

Nakupování v berlínských výprodejích


Photobucket

Pokud máte nákupní horečku, jeďte do Berlína. Je to nejbližší město kde se za dobré peníze dá nakoupit oblečení světových značek. Obchody mají velký výběr a ceny často snižují na jejich zlomek. To se s o Česku říci nedá...

Photobucket

Dnes jsem se poprvé podíval do T. K. Maxx v Kant-Centeru na Wilmersdorfer Straße 108. Mají tam dražší značky, které prodávají za nízké ceny, z nichž některé jsou teď díky výprodeji ještě nižší. Tak jsem si odtud odnesl šálu Aquascutum za pouhých dvacet Euro a kožené kotníkové boty Filanto za dvacet sedm. Kromě oblečení a doplňků tam najdete i parfémy a kosmetiku, bytové doplňky, cestovní zavazadla a tak podobně. T.K. Maxx má v Berlíně čtyři pobočky a pokud do Berlína pojedete za nákupy, určitě jej navštivte!

Photobucket

KaDeWe, symbol konzumu, si nesmíte nechat ujít. Zvláště v době slev, kdy můžete luxusní věci nakoupit za zlomek ceny! Najdete jej na Tauentzienstraße, hned u východu z metra na Wittenbergplatz. Koupil jsem tam například šálu, která byla zlevněná z devadesáti Eur na dvacet.


Kousek od KaDeWe je Peek und Cloppenburg. U nás pro mě P&C byl vždycky takový ten drahý obchod, kde toho není moc na výběr a ještě to ani není můj styl. V Berlíně na vás čeká pět poschodí módy. Úplně dole je pro hlavně pro mladé a najdete tam značky jako Cheap Monday (džíny po deseti Eurech), Acne (džíny za padesát namísto sto šedesáti Eur?), Diesel, Paul Smith, Jack & Jones a spoustu dalších. V dalších patrech najdete všechno od Gantu a Christiana Berga až po Burberry. Teď tam mají například spousty kašmírových svetrů všech značek a barev za velmi výhodné ceny! A investovat do pořádného svetru z kvalitního materiálu se vyplatí, protože akryl vůbec nehřeje.

Photobucket

Dalším obchodem, který mi padl do oka, je Mientus, který na čtyřech podlažích prodává pánské oblečení a doplňky. Luxusnější a dražší značky, ale v době výprodejů si tam každý určitě něco najde. Také má v Berlíně několik poboček.

A co vy a výprodeje? Kde nejraději nakupujete? Už jste něco ulovili? :)

10 komentářů:

  1. Díky tvému článku mám chuť jít nakupovat a to jsem si řekl, že slevy letos obejdu stranou!

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem si říkal také, ale nejde to... :D

    OdpovědětVymazat
  3. miluju slevy!:)urcite nekam vyrazim!

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda to, jak mi vždycky připomeneš, že se vyplatí investovat do materiálu. Svatá pravda!!

    OdpovědětVymazat
  5. By ma zaujímalo, prečo nepredávajú pros. e-shop-ov?!
    Tomuto www.farfetch.com može konkurovat máločo, som dokonca presvedčený, že nemá konkurenciu.
    Taký výber ako má Farfetch som zatial nikde nevidel a dokonca sa tam priebežne objavujú nové veci.
    Ono sú to vlastne kamené butiky,ktoré predávajú on-line a doknca sa tam dá aj vybrat jedna a tá istá vec vo viacerých, takže ked ju niekde povedzme už nemajú tak sa vačšinou ešte raz objaví.

    Inak díky za tip,určite to využijem,ked tam náhodou budem:)

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  6. německý cheap monday a acne ceny by mi tu docela bodly ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Včera jsem si v záchvatu stresu ve zkouškovém stáhla film "Báječný svět shopaholiků", no a v něm je prakticky reálně ztvárněno, jak silné slevy jsou :D Slevám se zkrátka odolává těžko :D

    K.

    http://paninky.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. jo,takový cheap monday džíny za 10 eur by se mi hodily! v praze je to se slevama letos bídné, užívej, že jsi v berlíně!:)

    OdpovědětVymazat
  9. české slevy už nestojí za nic, příště vyrážím za tvými tipy!
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. skvělý typ aspon vím kam příští rok na povánoční nákupy, protože tady v čechách je to dycky děsně přebraný

    OdpovědětVymazat