čtvrtek 8. prosince 2011

Zmatňující hydratační krém pro muže od Korres


Photobucket

V Berlíně je zima, fouká, prší, v noci mrzne a pleť tím trpí. I ta pánská. Péče o pleť není ničím zženštilým a muži by si měli navyknout pečovat o ni. V tomto hnusném počasí je moje pleť vysušená a praská, a proto jsem sáhl po Borage anti-shine moisturiser SPF6 for men od Korresu a dobře jsem udělal.

Lehký krém plní vše, co slibuje: rychle se vstřebá, takže nevypadáte, jakože jste se právě natřeli krémem a pleť až do večera vydrží matná. Sice nepůsobí moc svěže jako většina hydratačních krémů, ale vytvoří na pleti jakoby ochranný štít, který pleť hydratuje a chrání před nevlídným počasím.

Používejte ráno na obličej a krk, vyhněte se oblasti očí. Mně občas ujede ruka a pak mě štípou oči. Neucpává póry a hodí se i po holení. Moc se mi líbí praktický obal s pumpičkou, který usnadňuje dávkování a příjemná, přírodní vůně.

Někomu by se mohl zdát drahý, ale kvalitní přípravky mají svoji cenu a stačí nanášet opravdu malé množství, takže vydrží dlouho. U nás jej můžete koupit třeba u Profimedu.

Pánové, máte nějaké zkušenosti s hydratačními krémy? Používáte nějaký?

9 komentářů:

  1. Už dlouho chceme značku Korres vyzkoušet, ale neznali jsme nikoho kdo by měl s pánskou řadou zkušenost, tak děkujeme za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemáte zač :) Tento krém je vážně skvělý a do tohoto počasí se hodí.

    OdpovědětVymazat
  3. Korres je nejskvělejší značka na světě!

    OdpovědětVymazat
  4. Korres je v Čechách k zblití drahej, v Řecku jsou ty ceny třetinový. Teď jsem si objednávala hromadu věcí z jedné athénské lékárny, která vede i online obchod a kde mají na Korres skvělý akce, doručení jim sice děsně trvalo (jsou to Řekové, tak co by kdo chtěl), ale všechno přišlo v pohodě a podle jejich webovek zasílají i do Evropy (i když v tom případě bych jim asi nejdřív napsala mail s dotazem, jestli ty vybraný věci vůbec mají na skladu, než bych to objednala), je to pharmazon.gr

    OdpovědětVymazat
  5. dobrý do zimy mi přijde i eucerin a to jak pro holky, tak i pány. není tak drahý a ke koupení v každé lékárně :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Korres je skvělý, zbožňuju jejich jasmínové tělové máslo a sprchový gel. Taky jsem dlouho používala řadu s tymiánovým medem, ale bohužel se mi změnil typ pleti, tak teď jedu v jiné značce:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Víťo,

    můžu se zeptat jakou používáš kosmetiku celkově? Jestli používáš každý večer nějaký čístící gel, po tom krém a tak. Klidně by jsi o tom mohl napsat co vše během dne použiješ. Docela by mě to zajímalo. Snad se ti nápad zalíbí a nebo mi odpovíš jen tady. Díky.


    Lukáš

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za tip, napíšu o tom brzy článek ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je super! Jsem zvědav co budu zkoušet.

    L.

    OdpovědětVymazat