pátek 18. listopadu 2011

Versace for H&M je tady!


Photobucket

Včera ráno jsem se kolem desáté probudil a řekl jsem si "sakra, vždyť dnes je v Háemku Versace!" Nakonec jsem do H&M v EKZ (= nákupním centru) Alexa na Alexanderplatze dorazil až kolem půl jedné, ale přesto jsem měl stále velký výběr a mohl jsem si v klidu nakoupit.
Tip: Neptejte se starších lidí na „é-ká-cet“. Mohlo by se vám – tak jako mně – stát, že vám budou rozumět „ká-cet“, což znamená koncentrační tábor, a budou poněkud v šoku.

Toužím po kožených kalhotách, ocvočkované bundě a smokingu. Ty kožené kalhoty skvěle padnou a jsou příjemné na vaší vlastní kůži a prostě dokonalé. Stejně tak bunda. A smoking je nádherný.

Nakonec jsem si odnesl ty černé kraťasy a tričko s kovovými cvočky po stranách, černý nátělník posetý třpytivými kamínky, a ukořistil jsem poslední náramek. A ještě přemýšlím o tom tričku bez rukávů s potiskem podobným tomu na kšiltovce, které jsem ani nenašel v katalogu. Kolekce vypadá ve skutečnosti o hodně lépe než na fotkách. Kraťasy mají vysoký sed až do pasu a jsem překvapený, jak skvěle sedí, i trička. Připomínají mi loňskou kolekci Versace, která se mi moc líbila.

Včera přijela Sandra s kamarádem a tak jsme zašli na pivo. Nové věci jsem musel hned vyzkoušet a děkuji Sandře za fotky!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

14 komentářů:

  1. škoda že si si neodniesol aj ten ružový oblek, ten by ti svedčal, viem si ťa v ňom úplne predstaviť :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ten už byl všude vyprodaný, ale bral bych jej všemi deseti :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kraťasy i tričko vypadají dobře, škoda, že jsi neulovil ten oblek ten by ti sedl. Já neulovil nic, doufám možná i marně, že ještě se Verscace kolekce objeví a nebo by nějaký kousek doveze babča z Itálie :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten náramek je NEJLEPŠÍÍ!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takhle dohromady to na té fotce z dálky působí spíš jako sportovní souprava...

    OdpovědětVymazat
  6. super :) tie som si nakúpila :)i ked kvalita bola trošku sklamaním :(

    karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. pro tu koženou bundu (jako pro jednu z mála věcí z téhle kolekce) bych zabíjela!!! a pánům na uvedení v praze taky moc slušely (http://kavarenskapovalecka.blogspot.com/2011/11/versace-for-h.html)

    OdpovědětVymazat
  8. ja když jsem koukala do katalogu tak jsem tam viděla to tričko s rukávama o kterem mluvíš ale pak jsem přisla do hm v praze a tam měli jen tohle tričko ale bez rukávu....což bylo pro mě překvapení...přitom v katalogu je jen to s rukávem

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím :-) Náramek je senzační :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Me se to triko desne libi, kratasy uz mene, ale tricko je skvely.)

    OdpovědětVymazat
  11. no hrůza, sis ty ponožky mohl klidně vytáhnout až po kou..le

    OdpovědětVymazat
  12. nepřestává mě fascinovat, že stačí nálepka Versace a slintá se po něčem, co by ještě na jaře bylo výsadou laciných tržnic a možná ještě kolotočářů :D

    OdpovědětVymazat