středa 23. listopadu 2011

Záchrana pro "den poté" - Party Survival Kit od Korresu


Photobucket

Když se chystám celou noc pařit, beru si s sebou tento Party survival Kit od Korresu. Napřed jsem si říkal, že je vtipný, ale pak jsem mu neodolal a nakonec jsem docenil, jak je praktický. Znáte to: celou noc paříte, pak se probudíte kdovíkde (anebo vůbec nespíte), smrdíte kouřem, táhne z vás alkohol, jste špinaví kdoví od čeho a ještě k tomu máte jít rovnou do školy nebo do práce... Party survival Kit tedy nepomáhá přežít samotný večírek, ale pomáhá zkulturnit se po náročné noci a tak by se měl jmenovat spíše "The day after kit".

Na první pohled mě zaujala lesklá zlatá krabička. Co si budeme povídat, lákavé balení je první krok k úspěchu, že jo :) Uvnitř je klasický korresácký sprchový gel a tělové máslo s příjemnou vůní "guave" (příjemně osvěží), hydratační a rozjasňující šípkový krém na pleť, hydratační krém na oči, čisticí a odličovací mléko a balíček citronových žvýkaček pro svěží dech. Chybí už jen zubní kartáček :D

Balení jsou malá a tudíž praktická, vejdou se do skoro každé tašky. Skvělá věc, pokud se chystáte nestrávit noc doma, jinak dobrá věc na cesty. U nás jej za 650,- Korun prodává například Profimed. Jinak nezapomeňte hodně pít - na kocovinu je nejlepší minerální voda s citrónovou šťávou - a ke snídani si dejte ovoce ;)

Photobucket

Photobucket

18 komentářů:

  1. Jestli to je party survival kit tak tam zcela jasne chybi kondomy a neztratily by se tam i dalsi podobne druhy antikoncepce ;)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem si také říkal, ale kondomy u sebe snad každý nosí tak jako tak, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  3. "Znáte to: celou noc paříte, pak se probudíte kdovíkde (anebo vůbec nespíte), smrdíte kouřem, táhne z vás alkohol, jste špinaví kdoví od čeho a ještě k tomu máte jít rovnou do školy nebo do práce"

    no, neznam, lebo nepraktikujem :) Ale tento set som uz obzerala...Korres je fajn, hlavne sprchove gely.

    OdpovědětVymazat
  4. Znam, lebo praktikujem:D Vypada to dobre navenek a jeste je to prakticke.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to dobře, ještě tam přidat tampony a jde se :D

    OdpovědětVymazat
  6. po propařené noci na snídani jedině ovoce a voda s citronem!!:)

    OdpovědětVymazat
  7. tak to je super!!!! :D
    a před spaním nebo útlumem dva acylpyriny a hlava ráno nebolí :D

    OdpovědětVymazat
  8. Hlavní je napít se hodně vody, ať ráno nejsi vysušený ;)

    OdpovědětVymazat
  9. hele a víš, že existuje i kosmetika pro pány? nechápu, proč si kupuješ oční a hydratační krémy v ženský formě.. no. nic.

    OdpovědětVymazat
  10. vypadá to dobře :) taková malá lékarnička na záchranu :D a kondomy by měl mít každej u sebe .. )) seš i ty příkladem Vítku? :D mmm?

    OdpovědětVymazat
  11. Julie: No a co? Působí? Působí. Ano, vím, že jsou i pánské kosmetické přípravky... Podle mně působí stejně. Rozdíl je v tom, že ty dámské mají barevné obaly a většinou jsou převoněné. Víš jaký je rozdíl například v pánském a dámském balzámu na rty? Ten dámský je barevný, v barevném obalu a většinou mívá i (pro mě odpornou) příchuť a nebo rty barví. Jinak působí stejně. Všechno je jen marketing.
    Neboj, mám i pánské přípravky. Ale toto se mi líbilo a tak jsem to chtěl vyzkoušet. Mimochodem, nikde tam nepíšou, že by to bylo jen pro ženy.

    Miróš: Samozřejmě, že u sebe stále nosím kondomy ;) Jednou mi dokonce ve škole vypadly z tašky a učitelka mi řekla: "Vítězslave, jsem na vás pyšná, že se chráníte!" :D

    OdpovědětVymazat
  12. voda během a vincentka ráno. je to hnus, ale dokonce i na etiketě je napsáno "po alkoholových excesech"...:D

    a balíček vypadá moc hezky. já mám zas vždycky večer u postele připravenou čistící vodu a oldičovací tamponky. a grepové ubrousky korres.

    OdpovědětVymazat
  13. Vincentka? Tak to jsem ještě neslyšel :D Vím, že má léčivé účinky a občas si ji koupím, ale toto jsem vážně neslyšel :D

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem Korres fanatik, takže za mě dobrý. Jinak na kocovinu je nejlepší chlazená coca cola u postele a celou noc (nebo den, podle toho, kdy člověk dorazí) upíjet, klidní to žaludek i hlavu

    OdpovědětVymazat