pondělí 14. listopadu 2011

Kníry jsou in nejen v listopadu


Photobucket

Movember je v plném proudu. Že nevíte o co jde? Je to spojení slov Moustache (knír) a November (listopad). Cílem akce je přimět muže nechat si během měsíce narůst knír a zvýšit tak povědomí o rakovině prostaty. 26. listopadu se pak v pražském SaSaZu bude konat Movember párty. Váhal jsem jestli se mám také zapojit, protože mi vousy ani knír moc nerostou, ale přece jen už se o to týden pokouším (a vypadá to pořád stejně). Takže pokud jste se ještě nezapojili, je nejvyšší čas! :)

12 komentářů:

  1. Tato akce je hodně skvělá :) je stylová a ještě podporuje .. nejvíce se mi líbí Movember fotky co dávají lidé na fb stránku a ty ji máš skvělou, sluší ti :D ))

    OdpovědětVymazat
  2. na té fotce bych Tě láskou umačkala!

    OdpovědětVymazat
  3. super akce:))
    a ta fotka je boží!!:D:)

    OdpovědětVymazat
  4. nabarvim si na cerno svuj bohaty knir a pujdu taky!

    OdpovědětVymazat
  5. Nevedel by si mi prosím poradit ohladne doručovania do SR/ČR zo stránky Burberry?
    Práve sa chystám tam niečo kúpit a velmi váham či mám do toho íst, pretože už som objdenával z GB viac krát(nie z Burberry) a vždy to príšerne dlho trvalo, až som mal pochybnost, či to vobec dorazí:( (LuisaviaRoma alebo Farfetch sú v tomto úlne skvelé narozdiel od GB) Naviac tú vec potrebujem čo najskor, takže to čakanie neprichádza do úvahy.

    Inak nebolo by od veci napísat nejaký článoček o e-shopoch, najlepšie s tvojimi os. skúsenostami(ak máš) a priestorom pre diskusiu.
    Mám za to, že by to mnohým ludom pomohlo zorientovat sa)))

    Ďíky

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  6. Tak v tom ti neporadím... Ale v obchodě Burberry v Pařížské mi kdysi řekli, že doručují do tří dnů a pokud chceš zboží vrátit, stačí zavolat doručovací službě, oni k tobě přijedou, zásilku vyzvednou a zdarma ji pošlou zpátky. A s objednáváním z UK všeobecně mám dobré zkušenosti. Zboží vždycky přišlo do tří dnů - ať už Ebay, Asos, Topman, ... Horší je to s Francií. Vogue Hommes International mi jednou přišel až po čtyřech měsících.

    Přemýšlel jsem o článku o Ebay, protože jinak mám raději nakupování osobně a objednávám si především věci, které v obchodě koupit nemůžu nebo jsou na internetu levnější. Díky za připomínku, zvážím to ;)

    OdpovědětVymazat
  7. to je super akce! a pokud ti nenaroste, tak si vem alespoň tuhle roztomilou napodobeninu ;)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Nemůžu tu fotku najít.:(

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to si mal štastie teda. Ja práve riešim reklamáciu ohladne dodania z GB, kde ho(balík) zhovadilá pošta(SR} vobec nedoručila a poslala spat! Neuveritelné.

    Díky za ten tip ohladne Burberry, najpravd. využijem práve tútu "kamennú" formu, pretože už som tak znechutený...


    ...Přemýšlel jsem o článku o Ebay...

    Tak to by bolo skvelé)
    Keby ti to teda časovo vyhovovalo, kludne ho sem "zaves".

    Ešte raz díky:)

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  10. Je to zajimava akce, ale pokud to neni spojeno s nejakym financnim prispevkem, tak to tem nemocnym asi moc nepomuze...

    OdpovědětVymazat
  11. Proto tu mám odkaz můj MO profil, přes který se dá přispět ;)

    OdpovědětVymazat