čtvrtek 24. listopadu 2011

Designblok Dreft Fashion Week Outfit


Photobucket
Trochu později, ale přeci. Teprve nedávno jsem našel tuto fotku z cocktailu před přehlídkou Kláry Nademlýnské, která se konala v rámci Designblog Dreft Fashion Weeku v Obecním domě v Praze.

Na sobě mám šedý, krátce střížený oblek s kontrastními černými bloky na zadní straně rukávů, za který děkuji showroomu H&M, košili Racing Green, motýlek KappAhl a manžetové knoflíky, které jsem koupil v Le Premier v Pánské pasáži.

16 komentářů:

  1. Škoda, že košile není tak dlouhá, jak by měla být, aby vyčnívala z rukávů, upozornilo se tak tím na manžetové knoflíčky a tím pádem výsledný efekt outfitu mohl být přesně takový, jak se předpokládá při nošení manžetových knoflíčků...
    Není vše zlato, co se třpytí!

    Bára

    OdpovědětVymazat
  2. Košile i sako mi připadají nějaké krátké... ale oblek je to krásný, to jo:)

    OdpovědětVymazat
  3. Manzety maji trochu vykukovat a ne byt vystaveny na odiv. Mozna ma trochu kratke rukavy, ale taky to muze byt tim ze ma ty ruce takhle a to sako a kosile se mu vyhrnuli. A ja ty manzetove knofliky vidim ;)

    Terka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten účes je hrozný...Víťo, proč si ubližujete tím, že si Váš protáhlý obličej ještě vyčesanými vlasy protáhnete tak, že vypadáte jako Vaše vlastní karikatura? Ivana

    OdpovědětVymazat
  5. Víťo, proč si ubližujete tím, že si Váš protáhlý obličej ještě vyčesanými vlasy protáhnete tak, že vypadáte jako Vaše vlastní karikatura?
    ...proč?Protože je to právě in a protože je to z nějakého salonu kde se právě hraje na IN a OUT takže Víťa povolí leda až to bude ve skartovačce OUT a pak přijde třeba...třeba bob ala Beckhamová

    OdpovědětVymazat
  6. Ten účes se mi naopak velmi líbí. Mě se u mužů naopak protáhlejší obličej a klidně i velký nos líbí. A u Vítka fandím rozhodně tomuto ne třeba vlasům do čela, to se mi tak nelíbilo.

    Vítku, máte nádherné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  7. Tady o Víťově účesu píšou:

    http://www.invogue.cz/fashion/fashion-pelmel/nemoda-prazske-ulice-5

    A za mě říkám super!

    OdpovědětVymazat
  8. Mě baví, jak tu pořád někdo Víťovi píše samá negativa... Podívejte se jak chodí ostatní na společenské akce, zkuste to porovnat a pak kritizujte ;)

    Hana

    OdpovědětVymazat
  9. souhlasím s Hankou!!!

    OdpovědětVymazat
  10. perfektní oblek!:) skvěle ti padne.)

    OdpovědětVymazat
  11. ty jsi vždy fashionisto! nikdy nezklameš, ale jen okouzlíš))

    OdpovědětVymazat
  12. super! moc se mi to líbí..jen malá připomínka.. KappAhl se píše dohromady (znamená to prý něco jako "Ahlovi košile" :)
    Ps: toho motýlka jsem Ti prodávala před pár měsíci já ;) Jsem ráda, žes ho provětral)! Měj se krásně a přeju hodně inspirace..M.

    OdpovědětVymazat
  13. Fakt jsi mi ho prodávala? To není možné :D Díky... :)

    OdpovědětVymazat