středa 12. října 2011

Urban Lux showroom party


Photobucket

V pátek odpoledne se v showroomu Urban Lux konala prezentace nových kolekcí výrobků, které u nás Urban Lux prodává. Začal bych botami Crocs. Já jsem měl až do nedávna za to, že vyrábí jen ty gumové děrované nazouváky, vy kterých bystě neměli opustit soukromí svého domova, terasy či bazénu. Nikam jinam se opravdu nehodí. V létě jsem zjistil, že dělají i gumové baleríny (které jsou prý velmi pohodlné) a nyní byla v showroomu představena, mimo jiné, kolekce pánských bot Crocs. Určitě znáte i farmářky. Taky je mám. Ale ty Crocs jsou lehké jako pírko, stejně jako ostatní modely. A určitě budou i pohodlné jako ty nazouváky.

O taškách Le Sportsac psalo už několik bloggerek - tvary jsou každý rok stejné, mění se jen potisky. V minulosti už spolupracovali například se Stellou McCartney a používají rip stop nylon, který se nepáře, nepropouští vodu a prý je prakticky nezničitelný. Já jsem si ale oblíbil Bobble, láhev na vodu s uhlíkovým filtrem, díky kterému chutná i chlorovaná voda z pražského vodovodu jako voda balená. Můžete si ji doplnit kdykoliv a kdekoliv a můžete tak dodržovat pitný režim. A oproti prázdné PET láhvi, do které se můžete vodu napustit, je přece jen hezčí. A můžete si vybrat ze spousty barev uzávěrů s filtry.

A nejvíc mě zaujaly barevné ponožky Happy Socks. Všechny možné vzory, barvy, potisky... A co se mi nejvíc líbí, že všechny vzory vyrábí ve všech velikostech, takže je na každém, co si vybere a vždycky to najde ve své velikosti. A to se mně jako člověku s nadměrně velkýma nohama moc líbí! :)

A málem bych zapomněl na Ked's, které daly jméno "keckám", které budou již brzy k mání.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Musím zjistit, odkud mají tyto cupcakes, protože chutnaly úžasně. Já jsem se zamiloval do těch čokoládových s růžovým krémem.

25 komentářů:

  1. Jako tohle je už fakt úpadek.
    Česká blogoscéna je už orientuje výhradně na pozvánky na šourůmů, kde dostane zadarmo muffin a pak na oplátku napíše muffinem zaplacené pochvalné promo, ať se týká čehokoli.

    Trapný. Trapný. Trapný.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja myslim, ze mezi promo a reportazi z nejake akce je rozdil...

    OdpovědětVymazat
  3. fuj ty muffiny vypadaj děsně uměle, to bych nejedla, nevím co je super na balené vodě, voda z kohoutku mi často přijde mnohem chutnější(ty flašky vypadaj jak pro mimina), ale ty barevný ponožky bych brala, ty se mi líběj

    OdpovědětVymazat
  4. těch anonymů si nevšímej,náhodou se mi tento článek moc líbí,fotky jsou dokonalé a moc pěkně napsané,velice inspirativní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkně napsané??? Já tedy vidím jen tři ušmudlaný odstavce plný promo keců z reklamní brožury.

    A kdyby chtěl někdo přijít s ohranou písničkou - "kritizuje, tak závidí", tak může být klidnej, tak to fakt není - jen mě nebaví, že už pomalu nemám co číst, protože všichni blogeři jsou zvaný na stejný akce, ze kterejch dělaj stejně nudný proma (to jinak nejde, když je pozvali, tak se to musí prostě vychválit, protože příště by je už nepozvali a to by nepřekousli, přišli by o muffin zdarma) a nějakej jedinečnej názor na věc hořce pláče v koutě.

    Vždyť to vidíte i tady - crocsy se mu sice nelíběj, ale musí to nějak zaonačit, proč najednou "mění názor" - tak se logicky chytne toho, že tyhle vypadají jinak ... jenomže faktem je, že je to pořád stejně hnusnej kus gumy jako ty krokodýlí tlamy, na tom se nic nezměnilo.

    OdpovědětVymazat
  6. Jak může člověk, který napíše "velkými nohami" studovat filologii na FF UK, fakt nechápu:-D

    Jinak ty boty jsou vážně ošklivé, vypadají tak hnusně levně a humpolácky.

    Petra

    OdpovědětVymazat
  7. podobné fotky se už objevily skoro všude, ale tady je toho vidět nejvíc, díky :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. jsem ráda, že jsou všichni český blogeři tak informovaný, že objevily happy socks až v šourůmu urban lux (jako ve světě frčí x let). a taky mě fascinuje, že z crocs-hatera je najednou téměř promotér, když dělaj taky balerínky!!! (píáristi podobnejch obchodů jsou fakt děsně chytrý)

    pac a pusu všem od těch umňoukanejch a arogantních!

    OdpovědětVymazat
  9. jo, a ještě k tý vodičce (miluju mnohovrstevný, multitématický texty)...voda z pražskejch kohoutků je fakt dost dobrá (například oproti Anglii, nebo jinejm místům světa, že jo). mám doma Brittu, ale v praze by mě jí vůbec nenapadlo používat (a utrácet za filtry). ale design cool, no.

    OdpovědětVymazat
  10. Pipilotti: cti poradne. Ja tu pisu o uvedeni novych kolekci a myslim, ze Happy Socks u na spousta lidi stale nezna. A protoze se mne libi, napsal jsem o nich. To vas tak irituje, kdyz napisu o necem, co neni uplne nejnovejsi? Kdyztak jdete na idnes.cz ;-)
    A k tem crocskam - ja nevim, proc ze me delate hatera vsech a vseho. Chodit v nich kdekoliv jinde nez doma nebo treba u vody je strasne, ale jako takove mi nevadi. Taky je mam, ale z domu bych v nich nevylezl.
    A mne osobne voda z Prahy moc nechutna. Jak kdy a jak ve ktere casti. Nekdy je odporne citit chlorem.

    Petra: to asi proto, ze u prijimacek na germanistiku maji jine pozadavky... ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tie ponožky ma zaujali.
    Ale, tie ostatné boty, povedal by som, že sú vhodné iba na volný čas/záhrada/dvor/terasa.

    Dovolím si jednu off topic otázku.
    Zhánam rámy a vobec sa v tom nevyznám, rád by som bol keby si mi poradil Víto(pokial poznáš) nejaký internetový shop(okrem ebayu), ktorý ponúka nefake rámy. Ja osobne som našiel tieto dva:

    http://www.sunglassesitaly.com/chanel-eyewear-eyeglasses.asp


    http://www.eyewearbrands.com/bvlgari%20man/designer%20glasses/bvlgari%20man/bvlgari%20bv%203017

    Zaujímajú ma predovšetkým klasické značky Chanel,Bvlgari a rád by som si z nich vybral, no neviem čo si o tom mysliet. Bol by som vdačný za akýkolvek tip, ohladom e-shopu.
    Díky

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to ti asi moc neporadim... Obroucky jsem si vzdycky kupoval budto na Ebay nebo v kamennem obchode.

    OdpovědětVymazat
  13. Prosim tě, máš nějakej důvod (kromě neschopnosti si přiznat, že ses spletl), proč tu děsivou nohovou hrubku neopravíš a stále ji tam necháváš???? To je fakt děs.

    OdpovědětVymazat
  14. to jsi snad stůl, že s nohami :D?

    OdpovědětVymazat
  15. Škoda, no aj tak dakujem.
    V pribehu dna som niečo ohladom toho este pozistoval a zrejme pojdem do toho "kameňáku",pretože nikto z mojich známych zatial nekupoval cez net(.
    Flavio

    OdpovědětVymazat
  16. Spíš je to idiot :)))

    OdpovědětVymazat
  17. Čo sa týka vody tak može tiect kludne močuvka, ked mate k dispozícii RO(reverznú osomózu) a podla potreby možte potom vodu mineralizovat, takže tak.

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  18. Nemám nic proti článku, ponožky se mi dokonce líbí, ale velkými nohami by stálo za opravu.

    OdpovědětVymazat
  19. Pražská voda kohoutí patří k nejdobřejším vodám, potvrzeno lékárníkem i vodohospodářem - a to dotaz zněl, zda miminku opravdu kupovat balenou miminkovskou vodu.

    Takže pokud bys napsal: butylky sou in, koupím si modrou a budu z ní usrkávat, řekla bych si: Ou jé!
    Ostatní argumetny jsou od věci.

    Ale jinak se mi líbí pružnost, s jakou měníš názory, hihi. Aspoň se něco furt děje!

    OdpovědětVymazat
  20. Hmmm... a kdy Vítězslav říkal, že se mu Crocs líbí? Já jsem si toho nevšimla.

    OdpovědětVymazat
  21. Luckapucka: jediná umělá věc v našich cupcakes je pár kapek růžového potravinářského barviva, takže se není čeho bát :)
    jsou od Sweets'n'Sins, na facebooku https://www.facebook.com/pages/SweetsnSins/106298322808015

    OdpovědětVymazat