pondělí 12. září 2011

Parfémy a kosmetika Topman


Photobucket

Topman začne letošní podzim prodávat dva pánské parfémy. Eau de du parfum No. 16, a No. 27, který doplní ještě sprchový gel, šampón na vlasy, deodorant a tělový sprej se stejnou vůní. Mají být luxusní, ale zároveň za takovou cenu, za kterou si je může dovolit každý - mají stát 15 Liber.

No. 16 má být svěží, s vůní bergamotu, pepře a dřevitými tóny. No. 27 má být naopak těžší a elegantní parfém, kterému má vévodit vůně šalvěje, anýzu a nerolu. V srdci pak najdeme vetiver a muškátový ořech a základ se skládá z větvičníku, kadidla, cedrového dřeva a pačuli.

Řada se začne prodávat 22. září - zatím jen v londýnském Topman Oxford Circus a Selfridges. O týden později by měly být k dostání i v ostatních obchodech. Tak by mě zajímalo, kdy - respektive jestli vůbec - se jich někdy dočkáme v pražském obchodě...

Photobucket

Photobucket

14 komentářů:

  1. Mylim, že určitě. Topshop bych řekla nepeče na svoje obchody po světě. Ale tak uvidíš. Třeba ne no..Ale já věřim ze jo! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Neviem, velmi tomu neverím(.
    Priznám sa,že sa nevyznám v mod. retazcoch, ale myslím, že je to niečo podobné ako HM-ko,Zara,a obávam sa či náhodou nepojde o fakeovaný ekvivalent niektorej zo zabehnutých voní.
    Či je tomu tak, to budem vediet až po "pričuchnutí"). Keby vnej bola nejaká invencia, tak by to bol určite, pri danej cene, bestseller)
    Nechám sa prekvapit, čo sa z nej vykluje)
    Flavio

    OdpovědětVymazat
  3. Proč pánské vůně vždycky voní nejlíp? :D

    OdpovědětVymazat
  4. Proč by si nemohl mít Chanel No. 5?

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem tím chtěl říct, že Chanel No. 5 je TEN parfém. Muži takový parfém nemají.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Chanel No. 5, a ano jsem muž.

    OdpovědětVymazat
  7. Aby mohl v Česku být, tak by se tu nesmělo tolik krást...

    OdpovědětVymazat
  8. Luxusní a za 15 liber v jedné větě? To je trochu oxymoron, ne?

    Jinak to bude další naprosto nudnej kousek, jako všechny "parfémy" hadrářských shopů. Kdo má rád kvalitu, tak se vyhne obloukem.

    A placené promo z toho článku jen stříká :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě by to zas tak nevadilo. Styl, který Topman nabízí - asexuální alternativní homosexuální bezdomovec, se mi moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  10. Mně vždycky baví, jak vy hned všechno "víte". Proč by to mělo být placené? Je to zpráva o novém parfému od značky, která doteď dělala jen oblečení. Zajímalo by mě, jaký bude, ale stejné zůstanu věrný svému parfému.

    OdpovědětVymazat
  11. Pokud budes chtit, muzu ti ho dovezt na vyzkouseni :)

    OdpovědětVymazat
  12. To by od tebe bylo velmi laskavé :)

    OdpovědětVymazat
  13. tak damska kolekce kosmetiky Topshop se k nam nedostala, takze moc nefandim tomu, ze by se sem dostalo tohle.. ale treba budeme prekvapeni :)

    OdpovědětVymazat