pátek 30. září 2011

Letošní Designblok a Dreft Fashion Week


Photobucket

Od 4. do 9. října se bude ve vybraných showroomech, prodejnách a galeriích konat Designblok, 13. ročník každoroční mezinárodní přehlídky novinek z oblasti designu nábytku, bytových dopňků, módy a životního stylu.

V rámci Designbloku se bude v Obecním domě konat Dreft Fashion Week, který má konkurovat světovým Fashion Weekům. Budete moci být svědky přehlídek slavných čekých návrhářek, jako je třeba Klára Nademlýnská nebo Liběna Rochová. Ano, budete moci být svědky. Kromě VIP míst, reservovaných hostům návrhářů a novinářům si můžete za 100 Korun zakoupit vstupenky k sezení na řadu z těchto akcí. Místa ke stání budou zdarma. Předprodej začne 4. října v Superstudiu ve Šporkově paláci (studenti FF UK tuto budovu jistě znají) v Hybernské ulici číslo 5. Přijede i Jeremy Scott, jehož přehlídka se má konat v pasáži pod Českou Národní bankou Na Příkopech a má tedy být veřejná!

Já mám na pozvánky na několik cool akcí, tak se moc těším, protože v minulých letech jsem se na Designblok nedostal, ale letos jsem si čas udělal. A vy, milí čtenáři a čtenářky, se můžete těšit na reportáže!

A co vy, chstáte se na Designblok?

2 komentáře:

  1. jasnééé. mam to povinně od školy. ale šla bych tak jako tak.))

    OdpovědětVymazat
  2. No jistěže, doufám, že budou dobrý jednohubky.

    OdpovědětVymazat