neděle 25. září 2011

Nedělní odpoledne


Photobucket

Od středy jsem byl téměř nepřetržitě v práci a tak si užívám volné nedělní odpoledne - s časopisy a šálkem dobrého čaje (mimochodem ty nové obaly jsou podle mě ohavné).

P.S. Také vám vadí, že časopisy, které vám přijdou poštou, mají odrbané rohy a/nebo hřbet?

22 komentářů:

  1. mne zadny nechodej
    je hezky jak jsou tlusty
    kolik procent v zarijovym je inzerce tak 70?

    OdpovědětVymazat
  2. To se mi líbí také :) Ne jako ty tenké české časopisy. Inzerci jsem nepočítal, ale myslím, že v zářijovém Vogue 2007 (z filmu The September Issue) říkala Anna Wintour, že z těch asi osmi seti stran nebyla inzerce asi... 110 až 120 stran? Tak nějak, zdá se mi.

    OdpovědětVymazat
  3. Když mám reagovat na první komentář, tak když jsem listovala novým vydáním Elle a nejmíň prvních deset stran inzerce, tak jsem se musela sama pro sebe zasmát a říct si "aha, 300 stránkové" :-D

    OdpovědětVymazat
  4. jo, jednou mi elle přišlo dokonce navlhlý:/

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je dan za to ze to k tebe pride :) bud rad ze casopisy nie su z porcelanu :D
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. a neprozradíš odkud tyhle zahraniční časopisy objednáváš?:)

    OdpovědětVymazat
  7. L'Officiel si objednávám přímo na stránce vydavatelství, protože pánské číslo vychází jen dvakrát ročně, ale jinak doporučuji CZ Press - http://www.czpress.cz
    Objednávám si tam jen určité výtisky a tak se na ně obracím e-mailem a vždycky mi bylo vyhověno. Předem ví datum dodání, jsou spolehliví, rychlí, poštovné neplatíš a mají širokou nabídku titulů.

    OdpovědětVymazat
  8. Mohla by som sa ťa opýtať na kolko Ťa vyjde septembrový Vogue? :)

    OdpovědětVymazat
  9. a nemáš nějaké zkušenosti s předplatným z USA? mé zhýralé srdce touží po jednom americkém časopise, jenomže jelikož jsem na amazonu četla spoustu komentářů i od samotných američanů, že jim přišlo jedno, dvě čísla a pak už nic. tak si říkám, abych nedopadla stejně. zaplatím roční předplatné a přes atlantik mi sem dolítne leda pár výtisků.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to jsem nezkoušel a raději bych vsadil na CZ Press. Přece jen máš jistotu, že ti to dovezou až sem. Pokud jej nedováží, tak bych to s těmi USA riskl...

    OdpovědětVymazat
  11. kattie má absolutní pravdu, taky jsem nad tím pozastavila a trochu mě to i zamrzelo, zvlášť když to bylo i první vydání, které mi dorazilo domů - odrbané ale nebylo a dokonce přišlo i včas a nikdo mi ho neukradl ze schránky :D

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. ja nesnasim ohle rohy u casopisu a knih. Stejne tak nesnasim umastene a jinak ponicene knihy a casopisy. Jsem na to desnej uchyl :D

    OdpovědětVymazat
  13. ja v tých časopisoch rada prezerám aj reklamu. i keď v tej sept. Vogue som tentokrát mala pocit, že je tam 90% reklamy :)

    lesimple.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Víťo, chtěl jsem se zeptat, odkud objednáváš tyto zahraniční časopisy..(koukám, že na to jsi již odpověděl, že přes CZ Press) a také hlavně jestli bys mi mohl říct jména všech těch pánských modních časopisů, které čteš (popřípadě i těch, které nečteš ale někde ve světě vychází a stojí zato...) A tyto pánské také objednáváš teda přes CZ Press..? A kdybys byl úplně moc ochotnej tak i napsat kdy vychází...Moc díky za odpověď, už moc dlouho se snažím je někde objevit ale furt nic.. Tom

    OdpovědětVymazat
  15. Mě všechny časopisy chodí zabalené ve folii a musím říct, že zmačkané je dostávám jen velmi málo. Kromě toho mám uchylku na The Oprah magazin z USA. Takže za mě je předplatné z Ameriky bez problémů, víc jak rok mi chodí všechny čísla. Mimochodem můžu se zeptat co děláš za práci? Omlouvám se ale nesleduji blog tak dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  16. With an iPad you'll get them all for just a fraction of the price they charge here at the stand! (I bet you'd get 12 months of each for what you paid for these... so add one to your wish list!)

    http://www.zinio.com/browse/category/index.jsp?prnt=cat1960032&navAction=jump&navCount=0&categoryId=cat1960187

    OdpovědětVymazat
  17. Tom: pravidelně si kupuji L'Officiel 1000 modèles + Accessoires Homme, Vogue Hommes International a německý GQ style, ty vychází dvakrát do roka - na jaře a na podzim. Občas si koupím i Numèro Homme, když se k němu dostanu. L'Officicel si objednávám přímo u vydyvatelství (http://www.boutique-aboweb.com/jalou/www/product/index/id/23), jinak buďto někde v zahraničí nebo si je objednám.

    Pak si občas koupím německý GQ nebo Vogue, když cestuji nebo když tam má být něco zajímavého...

    Rachel: Thank you for the infromation but I just prefer the printed version of a magasine. I like to flip through the magasines. I am kind of old-fashioned in certain things :)

    OdpovědětVymazat
  18. vzdycky kdyz mi prijde Vogue tak je prehnuta v pulce aby se mi vesla do schranky a vsechny stranky jsou v pulce roztrhly. strasne me to stve.

    OdpovědětVymazat
  19. vadí mi to! :D je to prostě uchylka

    OdpovědětVymazat