neděle 11. září 2011

H&M Pánský klub


Photobucket

Prezentace kolekce H&M na tento podzim se Katce a Katce opravdu vydařila. Zaměřily se na pány, což na naše poměry není běžné. Showroom byl stylizován do pánského klubu – tmavý stůl, whisky, hovězí kůže na podlaze, obvyklé Vogue vystřídaly GQ, L’Uomo Vogue a další pánské módní časopisy, hlavní atrakcí byl stolní fotbal, šipky a autíčka na ovládání, a nechybělo ani pivo ze Simpsonových.

Oblečení tentokrát neviselo jen na věšácích, předváděli je i čtyři modelové. Ne, že by byla přehlídka; hráli s námi šipky nebo fotbálek, popíjeli s námi pivo, listovali si časopisy a povídali si s námi. Viděl jsem se tam s Petrem Jansou z inVogue, Lukem, Jardou, Lukášem a poznal jsem osobně Edyeho a Martyna. Kromě Paulíny a Teruny, které akci dokumentovaly, byla jedinou přítomnou slečnou Magda Polmanová z Elle.cz.

V kolekci najdeme elegantní i ležérní kousky. Například frak, bílý smoking s černými klopami, sako z vlněného tvídu, mohutný pletený svetr, kalhoty se zkrácenými nohavicemi, netradičně střižené vesty, z těch volnočasových věcí pak třeba baseballovou bundu, žlutou péřovou vestu nebo khaki parku, o kterou byl velký zájem.

Z doplňků se mi nejvíce líbily řidičské rukavice z jemné kůže, ale ostatní vůbec nezaostávaly – kostičkované kravaty, motýlky, několik párů bot či látkový batoh, který vůbec nevypadal ohavně.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

16 komentářů:

  1. ááách, chtěla bych být pán!.) úžasné prostředí;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale nie, toľko štýlových mužov pokope! To sa často nevidí.

    Mňa na prvý pohľad z fotiek zaujal hlavne interiér, takže chválim...fakt efektné:)

    OdpovědětVymazat
  3. waw super, baby su sikovne ;)
    http://kateonskate.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. wow, uplne super. vybornu atmosku to ma! a ten prvy stojan....

    OdpovědětVymazat
  5. ten čo sedí je fešák :)
    pekné fotky hlavne prvá :)


    (HardRockRepublica- prebieha GIVEAWAY)

    OdpovědětVymazat
  6. wow, no tak to muselo byt uzasny..skoda ze nejsem chlap :DDD

    OdpovědětVymazat
  7. ty levandule působí taky velmi mužně :D

    OdpovědětVymazat
  8. Co bys tam dal(a) ty? Kaktus? Debile :D

    OdpovědětVymazat
  9. riadne mega oblečení ľudia! <3

    Z

    OdpovědětVymazat
  10. Smoking se vyznačuje skrytýmy knoflíčky, motýlkem a specifickým sakem. Při použití normální košile to není smoking! Uargh! Vzhledem k tomu, že píšeš blog bys to mohl psát přesně, protože když ne ty, tak kdo..

    OdpovědětVymazat
  11. Zlá kryso, smoking se říká tomu hornímu dílu, kabátci, jak vyplývá i z anglického výrazu "dinner jacket". Tady je definice, kterou najdeš na Wikipedii:

    "A tuxedo (American English) or dinner suit or dinner jacket (British English) is a semi-formal suit distinguished primarily by satin or grosgrain facings on the jacket’s lapels and buttons..."

    Ladislav Špaček říká, že smokingu se nosí košile buďto s ozdobnými nebo skrytými knoflíky a manžetovými knoflíky.

    Dále by měla mít stojatý límeček s ohnutými rohy s černým motýlkem. Často ale můžeme vidět i "normální", přeložené límce a barevné motýlky. Kalhoty nošené ke smokingu by měly mít hedvábné lampasy, polobotky nebo střevíce by měly být z černé lakové kůže a punčochy/dlouhé ponožky hedvábné.

    Pokud vidím, tak top co má na sobě Katka popisu odpovídá. Je to kabátec, má lesklý šálový límec a knoflík potažený stejnou látkou. Ještě něco není jasné? :)

    OdpovědětVymazat
  12. A co jsi měl na sobě ty? Kraťásky a botky bez ponožek v pánském klubu? Nofuj.

    OdpovědětVymazat