sobota 13. srpna 2011

Vice DOs and DON'Ts


Toto mě pobavilo :D

"Sorry, but in this climate of Uggs and footgloves (or whatever those things are called), “It’s just so comfy” is no longer a valid excuse. Duct taping a duvet to yourself would be comfy too. You know who else is more interested in comfort than what people think? Babies. This is you."

Více na VICELAND.

19 komentářů:

  1. již jsem viděla na pár lidech v metru.

    OdpovědětVymazat
  2. už som ich videla skôr, ale hneď by som ich brala :o))

    http://truskawka-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda nechápu, k čemu něco takového je. Hnus!

    OdpovědětVymazat
  4. věděj tady ty lidi, že bota nemusí bejt jenom pozérskej doplněk? Ale třeba že má splňovat nějakou funkci? Např. při běhání?

    OdpovědětVymazat
  5. Jako bota na běhání - budiž. Ale já v tom vídám lidi chodit do školy a po městě. To moje hlava nebere.

    OdpovědětVymazat
  6. FUJ! Me to pripomina vodnika, nevim proc:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Milý Vítku!
    Tato obuv je určena primárně do vody. Má nahradit ony hnusné a dřoucí gumové, které se vzhledem ani materiálem od komančů nezměnily. A mně se zdají vtipné. Kamarád žijící v Číně je nosí a slíbil, že nám je také přiveze. C.

    OdpovědětVymazat
  8. C.: Děkuji za informaci. Mně jen zmátli ti lidé, co je nosí na Václaváku a podobně... Takže vodníci v Čechách přece jen nevymřeli :D

    OdpovědětVymazat
  9. Barefoot vážně nejsou boty do vody, jsou určené pro turistiku a běhání, na bohu působí v podobném stylu jako MBT (houpací boty), to ovšem nic nemění na tom, že MBT si lze vzít do města, zatímco barefoot si na vetonu vážně představit nedokážu.
    Styl chůze/běhání je v těchto botách odlišný, šetří klouby a kolena a namáhá svaly, o kterých člověk nemá ani tušení (povídal kamarád - fanatický běžec). Pokud si člověk zvykne, už je mu chození v "normálních" botách nepříjemné a tím by se vysvětloval i městský výskyt.
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  10. Vždyť v tom má člověk roztažené prsty, mně vadí i prstové ponožky, natož tohle. A vypadá to fakt hnusně. Eva

    OdpovědětVymazat
  11. Tahle bota je vizuální hřích. Nicméně barefoot running se stává téměř náboženstvím a tak se není čemu divit, že se rozšiřují geometrickou řadou. A ať se nám to líbí nebo ne, stále ještě žijeme v zemi, kde lidé nerozeznávají rozdíl mezi funkční a vycázkovou obuví. Avšak přes všechen svůj estetický odpor, který k této botě mám, se přiznám, že jejich nákup zvažuji kvůli tomu, že chci zvýšit schopnost reakce na nerovný povrch. Jedny "bosé" boty už mám, nicméně stále v nich člověk necítí detaily povrcu. Tím chci říct, že je možná škoda něco odsoudit podle toho jak to vypadá, když nám to může pomoci.

    OdpovědětVymazat
  12. Prý na běhání (a jiné sporty) je to super...do města peklo...a sama si nedovedu představit, že bych něco takového na noze snesla (nemyslím ani tak vzhledově, jako pohodlnostně)

    OdpovědětVymazat
  13. Jedu ráno v tramvaji, ještě trochu rozespalá koukám po lidech kolem mě, samozřejmě klasicky všude džíny a černý bundy, semtam někdo hodí khaki tříčtvrťáky, případně bílý bokovky. Pak si všimnu paní tak okolo čtyřicítky-střídmě obarvené vlasy, hezká postava, hnědej světřík z kvalitně vypadajícího materiálu, džínová sukně po kolena a tmavě červená (kožená?) kabelka a pásek. Fajn. A pak. Pak sjedu dolu. A ONE MĚLA TUHLE VĚC! Tyhle "boty". Regulérně mi nahlas ujelo:,,Ty vole?" Projev hodný burana, uznávám, ale nešlo se tomu ubránit. Samozřejmě všichni zírali na mě a nad těma botama se nikdo ani nepozastavil.

    OdpovědětVymazat