středa 24. srpna 2011

Módní unie


Photobucket

Dnes byly oficiálně spuštěny stánky Módní unie. Takový rozcestník, přes který se dostanete k těm nejzajímavějším českým a slovenským blogům věnujícím se módě. Enjoy!

11 komentářů:

  1. Unie samozvanyych odborniku? :D

    Ted si asi udelam "nepratele", ale ten honosny nazev se podle mne vubec nehodi. Je to k smichu. Zvlaste kdyz rozkliknu web "MODNI UNIE" a kouka na mne clanek "Nami Nami" a dale vidim fotografie lidi, kteri se sice fajn a obcas i originalne oblekaji, ale zadni modni experti, designeri, redaktori ani studentni to ve velke vetsine nejsou. Jsou to lide, ktere bavi se oblekat a fotit sebe a vse kolem. Vetsina z nich bohuzel... se ani mode nikterak jinak nevenuje a ani je nezajima. Je tezke si s nekym popovidat o tom, ze Phoebe Philo opousti mozna Celine a jde do LV ci prodiskutovat nejnovejsi kampane a trendy. Coz samozrejme neni zadny nedostatek, kazde mame sve zajmy... ale jakapak modni unie.

    :D ale stranka o blozich to je pekna :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hi Nadia!

    I agree that technically you could interpret "fashion union" to mean that it's only for the people working behind fashion but I really believe that bloggers support the industry just as much as the other pieces (magazines, fashion shows, designers, shops). Bloggers create an interest in fashion for the people who want to read more about it, to see how others are dressed, to know what other people are buying--it's a fun hobby for a lot of people. :-)

    I only started reading Czech and Slovak fashion blogs at the end of last year (as I think you already know :-) and I quickly realized how HARD it was to find other bloggers.

    My hope is that http://modniunie.com will make it easier to follow the bloggers, discover new blog pages and create a bigger conversation around the way that it's "ok" to dress here in central Europe.

    I hope you'll enjoy using it as a tool to follow the blogs you already love!

    OdpovědětVymazat
  3. And one more thing... although sure these blogges are usually not fashion experts, designers and fashion writers and they are students, this doesn't mean that they will not BECOME the fashion experts of the next generation here in CZ/SK. I really believe that these bloggers, with their enthusiasm and hard work, will have many of the best jobs in fashion within 10 years. Remember that many of them are only 18 or 19 years old... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Držím Módní Unii palce!!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ouvejfotky Lucky? Na módní únii? Ale no tak, děti, vydávejte radši Řev septimy!

    OdpovědětVymazat
  6. No, název "módní unie" by se měla brát s nadsázkou, jako ostatně hodně dalších věcí u fešnblogerů

    Tady ale po zběžném pohledu dám za pravdu paní Rachel, protože když srovnám blog slečny Nadi s "lidmi z unie" tak nevidím naprosto žádný rozdíl, snad kromě (ještě většího) sebevědomí, kterým Naďa (alespoň na svém blogu) oplývá, člověk by řekl, že spolkla celou redakci Vogue včetně Wintourové

    eL

    OdpovědětVymazat
  7. nejzajímavější??? jo, kopíráky myslíš, aha=D
    škoda článku na tohle upozorňovat, hah!

    OdpovědětVymazat
  8. Nadio, co blbnes?

    Ja myslim, ze to je super napad, dostanu se k nejzajimavejsim clankum, aniz bych si je musela slozite hledat:)

    Jo a jeste k Ive, muzes mi dat tedy prosimte tip na nejaky originalni cesky fashion blog, ktery neni na Unii? Dekuju pekne, muj mejl je Martina.nav16@gmail.com .)

    OdpovědětVymazat
  9. Thank You Rachel, yeah thats true :) Agreed.

    Ach, proc si vsichni myslite, ze mam velke sebevedomi a ze se povazuji za experta? To, ze napisu, ze nekdo necemu dle meho nazoru nerozumi, neni znak toho, ze sama sebe povazuji za znalce.

    Preji krasny den :)

    OdpovědětVymazat