pondělí 4. července 2011

Wimbledon, Kvitová, čeští fanoušci a Anna Wintour



Nejsem velkým fanouškem sportu ani neprožívám finále různých soutěží. Ještě nedávno to byl hokej, teď už je to zase tenis - všude se mluví o Kvitové a jejím vítězství ve Wimbledonu. Mě ale zaujalo toto video. Fanoušci, oblečení jako vidláci, slavící její vítězství a Anna Wintour, která je pozoruje svým známým kamenným výrazem plným absolutního zhnusení :D

73 komentářů:

  1. Vito. Pominuli to, ze jeko naprosty uchyl v porovnani s temito lidmi vypadas prave ty ve svych kozenych mokasinach, doporucuji si priste alespon zjistit, kdo je otec Petry Kvitove, nez tady vyblejes takovou hovadinu.

    OdpovědětVymazat
  2. Dlouho mě nic smíchy nerozbrečelo

    OdpovědětVymazat
  3. Oo ano, už jsem si tatíčka vygooglila, tak snad jedině dobře, že to její otec není, ale o tom že to je Čech, pochybovat nelze, takže i přesto to video zůstává velmi zábavné. Ale aspoň méně trapné.

    OdpovědětVymazat
  4. Zápas byl exceletní, sledovala jsem ho přímo na centrálním kurtu a tenhle "českej řízek" byl vážně reprezentativní :D
    Ale její otec to není (ale bbc ho zabírala docela často, řekla bych častěji než A.W)

    OdpovědětVymazat
  5. A odkdy se na tenis chodí ve večerní róbě? Zbytečnej snobismus.
    Náhodou, ti chlápci jsou mi sympatičtější, alespoň se umí radovat z vítězství.

    OdpovědětVymazat
  6. Řekněme, že vcelku razí. Ale já nemůžu nic vyčítat, bydlím se stejným řízkem a mám pocit, že A.W. se znechutila nad jejich bojovým tanečkem.. :D

    OdpovědětVymazat
  7. tak v každom prípade to vyzerá ako stretnutie dvoch rozdielnych civilizácií :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se jejich radost naopak líbí....sice se chovají jako blázni, ale jestli jsou velcí fanoušci Kvitové, tak se není čemu divit...Anna je podle mě strašně sebestředná a snobská dáma, ať už v móde znamená cokoliv, nemám ji ráda.

    OdpovědětVymazat
  9. se tvari jako mimozemstan, beztak ma dvojnici z Marsu

    OdpovědětVymazat
  10. Blizke stretnutie tretieho druhu :)

    OdpovědětVymazat
  11. :D:D jestli Anna ví, že to byli češi, tak si o nás musí myslet, že jsme všichni neskutečný vidláci :D. když vidim něco takovýho, tak se fakt stydim za to odkud jsem. navíc nemam ráda, když fanoušci takhle přehnaně prožívají vítězství ve sportu.

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jsi fakt chudak Vito.
    Zminku o tom, ze je to pry jeji otec, jsi potichoucku "cenzorsky a bez omluvy" vymazal a dale si hrejes svoji smradlavou fashi"oni"stickou polivecku. Je mi Te lito. To jsou mi mnohem sympatictejsi lidi v tom videu, nez takovy namysleny kokotek jako jsi ty. Styd se za svoji ubohost...

    OdpovědětVymazat
  13. no, nebudu kritizovat Víťu, který ve svém příspěvku přímo nevyjadřuje svůj názor (i když výraz "vidláci" lecos napovídá)

    já jsem si z tohoto videa "odnesla" to, že je lepší hromada sympatických vidláků než jedna kamenná Wintourová :) oblečení není všechno... a Wintourové je mi pomalu líto

    eL

    OdpovědětVymazat
  14. vtipne ako sa hras na snoba, ktoreho vsetko a vsetci pohorsujú a znechucujú... keby ale A.W. videla teba, myslim ze by sa tvarila rovnako znechutene pri pohlade na tvoje hm-kovske smejdove handry =D

    OdpovědětVymazat
  15. co dodat...v Anglii se obléknou pomalu líp ,jak na večírek a Češi to jako vždy neřeší :/:S

    OdpovědětVymazat
  16. Vítězslave!
    Za sebe doufám, že maloměšťáctví je nevyléčitelné a tím pádem přísun tvých chechetextů nekonečný!
    Jen tak dál a palec nahoru, nebo jak tu píšou tvoje fanynky. Jen víc takových šášů s pomýleným světonázorem, obecních šašků a kozlů trůních na piedestalu pitoreskních úkazů!

    Ale abych zůstala u tématu MÓDY.
    Víš ty co? Pánové možná neměli sobolí pacičku za kloboukem, ani jahody se šlehačkou v kapse, ale byli oblečeni respektujíc SVOJE PROPORCE. Nikdy bych to tu nezmiňovala, ale ty kritizuješ nevybíravě, dovol tedy věcnou připomínku:
    Extrémně často se oblékáš zcela mimo rámec svých rozměrů (šířek, délek). Pánbů tě možná obdařil der die das nadáním, ale ruce:nohy:trup:krk:hlava:chodidla jsou jako smontované z několika různých chlapíků. Jistě tušíš, že oblečením lze podobné zvláštnosti vyzmizíkovat. Proč děláš pravý opak, víš jen ty sám.

    Tvá věčná a věrná čtenářka.

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, tolik pipin, co si myslí, že svět dělá všechno líp!!! No né. Je mi z vás ouvej.

    OdpovědětVymazat
  18. jo, styďte se, že jste z vidlákova. Vaše životní hodnoty jsou celkem pokřivený. Jinak ty Vítovy snobský a povýšenecký kydy, který schovává za "bonton" mě baví číst čim dál víc

    OdpovědětVymazat
  19. CHÁPETE VŮBCE, CO JE TO WIMBLEDON? TO JE NĚCO JINÉHO NEŽ TENISOVÝ KURT V HORNÍ DOLNÍ...

    OdpovědětVymazat
  20. Vždyť ti pánové jsou normálně, čistě oblečení(že budou splňovat vimbledonský dress code, bych se ani neodvážila čekat),jeden má dokonce košili a "sváteční" kalhoty. Spíš mi přijde nevhodný, i když vtipný ten "břišní tanec",který bych asi taky pozorovala s hrůzou ve tváři. Co mě ale zajímá je, jak sakra sehnali místa před Ann Wintour?! Tam chci sedět já :-D

    OdpovědětVymazat
  21. OMG, je to její táta, tak co jako...tak se radoval no..pořád lepší než sedět a tvářit se jak citrón s vybotoxovanym ksichtem :D a ať už je oblečenej, jak je oblečenej, myslím, že vy všichni chytráci tady byste mu teď mohli líbat pr.el :D

    O těch "břišních nárazech" už mlčím :D ..

    OdpovědětVymazat
  22. a výraz "vidláci" ?! tedy, mně je opravdu někdy zle a smutno z toho co musím někdy číst...promiň, ale tohle je trochu moc..

    OdpovědětVymazat
  23. Krásné...moc se bavím nad tím, že ta kamenná madam sedí až v druhé řadě ze našimi fanoušky...ona, která je zvyklá na první řadu :-))) Kamenné dámě tento zážitek přeji z celého srdce:-))) Na rozdíl od ní, která se zřejmě potřebovala ukázat na prestižní akci, tak bodří chlápci byli zafandit a tak to má být. Ten břišní tanec se mi sice moc nelíbí, ale nevěřícný pohled madam za to stojí...navíc jí dostali ze záběru...Super!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Dotaz - JAK se tedy dle Anny vyjadřuje radost nad výhrou ve Wimbledonu ? Co je dostatečně cool ? Pouhé povytažení obočí a lehký potlesk ?
    My jsme Češi a umíme to rozbalit ! Ona se může jen učit !

    A třeba se i ostatní přestanou jednou za nás, spokojený, roztleskaný, rozjařený - a možná ne tak úplně "vystajlovaný" národ stydět ...

    OdpovědětVymazat
  25. :-D prej vydlaci!
    Viťo Ja myslim ze by se na tebe taky tak divala! Na tebe a na tve levne Hadry z H&M!

    OdpovědětVymazat
  26. Cha, ti dva mi připomínají Asterixe a Obelixe...co k tomu dodat. Snad jen, že raději budu z národa barbarských, ale veselých Galů, než z národa ofrněných Římanů s kyselým xichtem.

    OdpovědětVymazat
  27. Ja si myslím že tam o to ako sú oblečený vôbec nejde :D

    OdpovědětVymazat
  28. Je to záběr z boxu ve kterém sedí blízcí Petry Kvitové. Například její trenéři, realizační tým, příbuzní nebo se tam občas vmísí celebrita. To, že tam sedí i Anna Wintour znamená, že o to zřejmě stála. Mohla si vymoci místo v loži Marie Sharapove, nebo na jiném lukrativním místě, ale seděla v boxu Petry. Ve Wimlbedomu je dress code určen pro hráče - musí hrát v bílém, pro diváky ovšem nikoliv. A realizační tým hráčů je většinou ve sportovním, takže to není zas tak ,,české". Nepřijde mi vhodné soudit jejich oblečení ani chování. A nemysím si, že by Anna Wintour podle těchto lidí soudila čechy. Možná je soudnější než mnozí tady, kteří se stydí za to od kud jsou atd atd. Oblíbenkyní A. W. je například Karolína Kurková - taky češka. Tak možná ji ten průměr vylepšuje. A neustále mě zaráží to shazování vlastního národa a poukazování na češství. Měli byste se možná snažit spíš vylepšit situaci než se distancovat a pomlouvat jen to co se vám nelíbí.. Ale chápu, že je to snažší.

    OdpovědětVymazat
  29. Ano, Cesi maji jednu specifickou vlastnost...delaji zavery a kritizuji bez potreby zjisteni informaci. V tomto pripade, Vito, patris mezi "vidlaky" taky. Proc brat vsechno tak strasne vazne? Ja jsem hrda na to, ze jsem z Cech, ze se umime smat a radovat. Kdo myslis, ze si vice uziva zivota? Anna, ktera musi neustale drzet svou pozu nebo ten clovicek na videu?
    Neber to nijak zle, mas tady dobre vykroceno, jen si davej pozor, at se z tebe nestane snob. Byla by to skoda. Kaja

    OdpovědětVymazat
  30. Víťo já bych popravdě ti dal nejradši pár přes držku :) Cos dokázal? Že se objevíš párkrát v nějakých článcích, dostaneš se na různý místa kde obyčejní ne? Prezentuješ se tady jako nějaká osoba NAD ... přitom postrádáš normální hodnoty ....

    OdpovědětVymazat
  31. Myslím, že jediná eL alespoň trochu pochopila, co jsem chtěl říct. Nikoho tu nesoudím. Mně jen pobavilo to, s jakým výrazem Anna sleduje jejich projev radosti. Ten střet elegantní, trochu snobské dámy a dvou příznivců Kvitové z úplně jiného světa, kteří svoji radost dávají takto najevo. To byla moje pointa.

    Vy jste si to převrátili podle sebe tak, abyste si zase mohli rýpnout. Tím "oblečení jako vidláci" jsem se nechtěl nikoho dotknout, spíše poukázat na ten rozdíl mezi oblečením lidí v první a druhé řadě. Nechcete vidět ani trochu nadsázky a děláte ze mě namyšleného snoba, který se nad ostatní povyšuje.

    A vůbec mě udivuje, jaká diskuse se tu strhla jen kůli tomu, že se mi líbí výraz Anny Wintour :D

    Anonym 15:51: Četl jsem, že to byl její otec, pak zase někdo tvrdil, že ne, tak jsem to změnil. Tímto se tedy panu Kvitovi omlouvám.

    OdpovědětVymazat
  32. Ty trombóne!

    V každým druhým článku se nakonec pustíš do čtenářů, že tě jen špatně pochopili. E?

    Vidlák je vidlák - až to bude slovo neutrálního významu, pak nikoho neurazí, když napíšu: Vítku, jsi hovádko.

    Zkus si po sobě svoje textíky někdy přečíst, přijdeš tam na pár tisíc překlepů, pár miliónů hrubek a pár kvadriliónů nesmyslů.

    Je mi fakt šoufl z toho, jak si překrucuješ svoje slinty tak, abys zůstal jako lilium. Bude ti to žrát jen pár holčiček, kterejm z mně neznámýho důvodu imponuješ. Normálně uvažující člověk tě bude v těhle situacích používat k demonstraci blbosti korunovaný pitomostí.

    OdpovědětVymazat
  33. ,,Nikoho tu nesoudím"- furt ta samá básnička :0

    OdpovědětVymazat
  34. Pavlína: Je mi naprosto buřt, co si o Češích bude myslet Anna Wintour. Kdybych tam byla tak bych si s těma chlápkama otevřela ruma a klidně zeblila celou tribunu :D

    OdpovědětVymazat
  35. Ať je ta Wintour kdokoli, očividně je velmi distingovaná, chladná a nemá smysl pro humor. Úplně vidím, jak svému dítěti (pokud nějaké má) po nějakém významném úspěchu řekne jen: "No, tak to bylo snad jasné, že to zvládneš." Takové lidi nemám ráda.

    OdpovědětVymazat
  36. Tady se jenom všichni diví, proč píšeš, že sou oblečení jako vidláci, když to není pravda.

    OdpovědětVymazat
  37. Souhlas s Víťou, tj. když jdeš kydat hnůj, vem si holínky, montérky, vidle a když jdeš mezi lidi, tak se umyj a obleč adekvátně k prostředí. A když už jdeš na tenis do Wimbedonu, tak si aspoň vezmi slušné tričko - ne z vietnam.stánku na tržišti a umyj si taky vlasy (pán s kamerou). Ale především: vidle nechte před vchodem!!!

    OdpovědětVymazat
  38. Mě sport nebere a taky nemám moc pochopení pro takový to nárazovitý šílený fandění (když mi na fb jednou za čas zaplaví hlášky jako Jóó kluci pojďte!, Péťa je jednička! atd., ale když už se někdo jede podívat na Wimbledon a je nejspíš známý vítězky (v novinách byla fotka toho pána v pravo jak se objímá s jejím otcem a byl popsaný jako jeho kamarád) tak naprosto chápu, že je nadšením bez sebe a slaví jako blázen. Je mi docela líto lidí, co umí jen znuděně koukat, případně se pohoršovat nad tím jak se ostatní baví(platí na AW i tebe Víťo).
    Jinak Víťo moc nechápu tu tvojí potřebu psát kontroverzní nebo někoho pomlouvající články a pak se v komentářích hájit, žes to tak vlastně vůbec nemyslel. To je stejný jako když nosíš ty svoje oblečky a pak jsi hrozně překvapenej a naštvanej, když lidi koukaj a komentujou. Buď si stuj za svym nebo se na to vykašli.

    OdpovědětVymazat
  39. Já se nad tím nepohoršuju ani nikoho nepomlouvám. Pokud vím, psal jsem jen o tom, že se mi líbí, jak na ně Anna Wintour hledí :D

    OdpovědětVymazat
  40. Kristepane Víťo, to co teda předvádíš je asi jako kdyby se nějakej emo muzikant co ho ani trochu nezajímá fotbal pohoršoval nad tím, že maj fanoušci moc vesele naladěný vuvuzely...

    Já teda vidim taky žes psal že jsou oblečený jako vidláci, což teda mimochodem zrovna v tomhle případě není tak úplně pravda... jasně, ten pán s kamerou má dost pochybný vlasy a milana a tak, ale oblečený jsou podle mě vcelku adekvátně - když se podíváš na příbuzný třeba Djokovice, není to zas takovej rozdíl, až na to že jich je víc a bílý trička maj skoro všichni, až na nějakou vyfešákovanou slečnu tam...

    Sám říkáš že tě sport nezajímá (což je mimochodem na první pohled poznat)a zdá se, že jediný co o Wimbledonu víš, nebo si myslíš že víš, je, jak by tam lidi měli chodit oblíkaný. No není ti to blbý?

    Mel

    OdpovědětVymazat
  41. Mně osobně přijde mnohem horší komentář slečny Pavlíny než Víťovo hodnocení. Hezká slečna s vkusem co ví co chce, ale pak má takovýhle komentář co zavání zahořklostí to je trochu smutné. Já bych si do svého ,,národa" vybrala spíš člověka co se umí bavit po hezkém úspěchu i když neni uplně reprezentativní než hezkou tvářičku co bude pomlouvat a stydět se za lidi ke kteým také patří.
    Bára

    OdpovědětVymazat
  42. Čau Vítku,

    Tvůj blog už nějakou dobu sleduju, ale ještě nikdy jsem nečetla diskuzi. No, co se tu rozjelo po celkem zajímavém postřehu mě teda překvapilo.

    Být Tebou, na nic z toho nereaguji a co víc, komentáře bych nechala schvalovat. Ať se třeba udáví vzteky, že je cenzuruješ. Je to sakra Tvůj blog a píšeš ho pro lidi, které to zajímá. Pokud se to někomu nelíbí, ať si založí vlastní blog a píše si tam, co chce. Těmto lidem je naprosto jedno, co jsi tímto příspěvkem myslel. Kdo chce psa být...

    Leňajs

    OdpovědětVymazat
  43. Milý Lenajsi, kdyby Vítek komentáře schvaloval, bylo by to tisíckrát lepší, než když diskusi pravidelně ukončuje slovy: "jen jsem xyzž". A neboj, nidko by se vzteky neudávil, většina lidí se jím POPRAVDĚ jen BAVÍ. Nebo ho máme brát vážně :D?

    OdpovědětVymazat
  44. Dělá se mi zle z týhle povrchnosti...děs běs!!

    Jo jo, jistě..to je nejlepší vždy říct, že jsme to "špatně" pochopili ;-)

    "jen tak dál" !!!!

    OdpovědětVymazat
  45. Leňajs: A na to jsi přišla HLAVOU???

    OdpovědětVymazat
  46. A. Wintour vypadá, jako by jí někdo vrazil do zadku okurku a zapoměl ji vyndat, čučí jak sůva. Jestli jsou pánové taťka a blízký známý, tak se vůbec nedivím, že mají radost a i ten projev se mi líbí, je to spontánní.

    OdpovědětVymazat
  47. No,pánové se mohli chovat jinak,ale co už...Stalo se,nejde to vrátit zpět. Mohli by se oblékat lépe,samozřejmě,ale Anna Wintour se zase tváří jako královna ze Sáby. Určitě má styl,ale ona taky určitě žije jinými poměry než tito chlapi.
    No,doufám,že si to aspoň všichni užili.

    OdpovědětVymazat
  48. Fandím chlapům z Fulneka, co to umí rozbalit. A že nejsou v bíleých košilích? Třeba se už do té své svatební nevlezou ;-)
    Určitě byli i spocení, navonění levným fáčkem...ale kruci, jestli chce Anna sterilitu, ať se chodí dávat na operační sál :-)
    (btw. chudák, zjevně byla nešťastná že vyhrála Petra, prtože ona není sexi. Ona je obyčejná pocitvá holka co to umí )

    OdpovědětVymazat
  49. Tohle uz je opravdu krok vedle, Vito. Srovnavat AW, ktera si postavila "karieru" na vzhledu a podle me pochybnem chovani s neznamymi lidmi, kteri se zjevne realizuji minimalne v podpore Petre Kvitove je tak prvoplanove, az to boli. Podle me by se Anna Wintourova tvarila znechucene i na svou oblibenou Karolinu, kdyby si treba s ostatnimi fanousky placla dlani. U Anny jde totiz predevsim o dojem, ktery je zcela spravny v oblasti mody, kde se profesne realizuje, ovsem nikoli na tenisovych kurtech, i kdyz je to Wimbledon, furt je to predevsim sport. A jako mimon a vidlak mi pripada prave AW, ktera nepochopila sociologii vyhraneho sportovniho utkani.

    OdpovědětVymazat
  50. Myslíte, že má Wintůrová hemeroidy?

    OdpovědětVymazat
  51. Jsem zastánce názoru, že i kritika se dá napsat vybraným a slušným způsobem, především bez urážek a ponižování, což bohužel u tvých (jinak celkem dobrých a zajímavých) článků velice často postrádám. Takže přeji hodně štěstí v budoucím blogování, já přestávám sledovat.. :) měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  52. Jen nevím, jakou to má spojitost s tímto příspěvek, kde nic/nikoho nekritizuji... ?

    OdpovědětVymazat
  53. Použití slova "vidlák" je kritikou samo o sobě, a to teda dost nevybíravou kritikou (snad dokonce přímo vidláckou:). Tebe nezaujal výraz Wintour, ale chtěl jsi si "světávky" rýpnout do "čecháčků". Jen sis prostě vybral špatný terč, protože Kvitovou a všechno, co sní jakkoliv souvisí, teď všichni milujeme (teda já ne,já ji mám v prdeli). Ti chlápci tam sice skáčou jak dementi, ale moc se jim nedivím, protože to pro ně asi bylo dost důležitý a měli ohromnou radost. A byli vlastně úžasně autentičtí. Někdy je vážně lepší pohled na obyčejnou nestrojenou lidskou radost, než na vyumělkované fotky módních magazínů.

    MBfV

    OdpovědětVymazat
  54. Vitku, kdybys je nechtel kritizovat, tak bys jiste nasel jiny zpusob, jak se vyjadrit a nemusel bys pouzivat vyrazne negativni vyraz "vidlaci". To se tu ted jen vykrucujes, zes je vlastne nehodnotil...

    OdpovědětVymazat
  55. Opět zcela nelíčená hloupost páně Ivičiče. Bravo, čím víc reaguješ, tím rapidnějc klesá tvoje IQ, šifón nešifón. Já ti pokaždý (páč takovýhle situace se ti celkem opakujou, nicht vár?)radim: foť, nepiš, bude mír. Ale ty si vždycky naběhneš na vidle svý vlastní maloměšťáckosti. Nu jak myslíš! Jo, a co filmy? Nějaký názor? Pobavíš nás?

    OdpovědětVymazat
  56. Tex pod videem jsem cetl nekolikrat a porad jsem v nem nenasel zadnou urazku.....ono je velky rozdil byt "jako" vidlak a byt vidlakem......Jinak nechapu co vas na tom tak urazi. Vyraz vidlak muze urazit jen nekoho kdo jim opravdu a pokud tomu tak neni, tak to neresim.

    OdpovědětVymazat
  57. Jsem rád, že alespoň někdo to chápe tak jak to bylo myšleno

    OdpovědětVymazat
  58. Tohle je parádní blog. Diskuze jsou tady ty nejlepší vůbec :D Do něj, bratři a sestry, do snoba povrchního! C.

    OdpovědětVymazat
  59. Já tam žádnou kritiku nevidím, nemyslíte, že kdyby je chtěl Vítek zkritizovat tak by to tam napsal "na plnou hubu"?

    OdpovědětVymazat
  60. Jen pro info, to místo, kde sedí AW je tzv. hráčská lóže, to znamená místo pro hráčovu rodinu, realizační tým a jím pozvané hosty. Nadalovi tam chodí Shakira, ale pochybuju, že Petra pozvala tu naškrobenou starou babu. Organizátoři akorát využili toho, že Petra nepotřebovala tolik míst a dali ji tam. To že se ona pohoršuje nad oslavou vítězství na tak důležitém turnaji svědčí něco o ní, a ne o těch lidech co slaví.
    A teď k autorovi článku, jsi ubožák. Oni se mohou jinak obléct a mohou vyhovovat tvému vkusu, tj. nebudou podle tebe vidláci. Ty zůstaneš ubožákem navždy.

    OdpovědětVymazat
  61. V podstatě si myslím, že seš chytrej kluk, Tvůj starší blog ze studentských let v Rakousku, postřehy o životě i módě mě bavil moc. Tady je to trošku slabší. Tvoji módu rozhodně nehodnotím, protože jsem zastáncem toho, ať si proboha nosí každej, co chce, byť to vypadá občas šíleně, místy asexuálně. Občas si sice během čtení Tvých postů pomyslím něco vulgárního, ale ještě stále jsi mě neodradil od čtení. Přemýšlím, zda je to proto, že čekám, jaký další level ještě vytáhneš, nebo ze zájmu. Asi obojí. Komentuju poprvé, doteď jsem se jen bavila. Paní Anna Wintour si asi spletla událost, nešlo o newyorský týden módy, ale o finále tenisu, byť v Londýně a ne v Horní Dolní. Zkrátka a dobře tahle paní je úplně mimo,člověku je mu jí skoro líto, dnes bohužel i Ty. A nevysvětluj stále fakt, že jsi to tak nemyslel. Ty sám dobře víš, že myslel! Asi se opravdu foť dál v mokasínách a minikraťasech, ale buď se navrať ke svému dřívějšímu alespoň částečnému nadhledu, nebo nepoužívej příliš mnoho textu. Byť tady jsi to rozsekal i jedním krátkým odstavečkem. Terka

    OdpovědětVymazat
  62. Co si tam měli ale vzít na sebe, he? Smoking? :D Mi spíš přijde, že Anna tam vypadá nepatřičně v tom Chanelu, odkdy ona vlastně chodí na Wimbledon? :)

    OdpovědětVymazat
  63. Hehe, kolik lidí se nad tím vyvztekalo! Upřímně jsem se nad tím zasmála :) Jen tak dál. Jsi borec! :D

    OdpovědětVymazat
  64. Nemůžu si pomoct, ale ten Čech s účesem na Jágra mi někoho připomíná, jako bych ho vídala někde v televizi, možná. Každopádně ho tento výlet na finále Wimbledonu stál přes 60 tisíc, takže si nemyslím, že by to byl kdovíjaký vidlák a zabedněný Čech. A ani mi nepřijde nijak šokující jejich fandění, že by se nad tím někdo musel pozastavovat :)

    OdpovědětVymazat
  65. Jestli všichni chcete řešit nějaký dress code, bude lepší, když půjdete na Velkou Pardubickou. Pak si povíme o skutečném vidláctví a hraní si na nějakou high society... P.S. Tenisti jsou stejně asi nejlépe oblékaní sportovci...

    OdpovědětVymazat
  66. Ladislav Špaček radí, jak se obléct na sportovní utkání. A zmiňuje i tenis a VIP tribuny. Závěr: Družina té Kvitové jsou burani.

    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1124997157-etiketa-sportovni-divaci/204522161300042/?tema=detail

    OdpovědětVymazat