středa 27. července 2011

Tipy na nákup


Photobucket

Líbila se vám kolekce D&G na toto léto? Podobné kousky totiž můžete sehnat i za zlomek ceny. Je známo, že oděvní řetězce kopírují návrháře - například dámská Zara se toto léto nechala inspirovat Pradou a v Háemku zase seženete kostkované šortky, kostkovanou košili nebo kostkované sako, které jakoby z oka vypadly těm od D&G. Viz obrázek nahoře.

Photobucket

V Háemku rovněž seženete tašku podobnou té od Céline. Vršek a ucha jsou plátěná, spodní díl je z černé koženky.

Photobucket

Tato taška z nové kolekce Zary mi zase připomíná tašky Driese van Notena, které jsem na jaře viděl v Obsession. Se Zarou ale nemám dobré zkušenosti. Letos jsme si koupil krásnou tašku z broušené kůže, ale po týdnu se mi začala trhat ucha a asi po měsící jsem ji reklamoval, protože se začala trhat kožená poutka na popruh na rameno a vůbec se začala celá rozpadat... A to nebyla nějaký levný šmejd.

Když už jsme u Dolceho a Gabbany, byli jste se podívat v tom novém obchodě v Pařížské 15? Já ano a zklamali mě. Chtěl jsem si z jejich internetového obchodu objednat koženou tašku, ale než mi ze zákaznického servisu odpověděli na moje otázky ohledně detailů a zasílání od ČR, byla vyprodaná a tak jsem dooufal, že bych si ji mohl koupit v Praze. Omyl! V obchodě měli jen tři tašky o oblečení z nové kolekce, a kolekci kožených mokasín a boat shoes z té letní. Snad se to jednou zlepší a na výběr bude více zboží. Třeba v takové Pradě je výběr pánských doplňků velký, to ano, ale Prada je poněkud nad moje možnosti...

8 komentářů:

  1. Podobné (plavky) měli už minulý rok... :)

    OdpovědětVymazat
  2. tú bielo-hnedú tašku si kúpil priateľ pred nejakým časom a zatiaľ drží, tak dúfam, že nebude treba reklamovať ;)

    OdpovědětVymazat
  3. ty tasky jsou dokonaly!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou super kabelky :) Kdybych se neovládala, tak jsem za chvíli s hromadou kabelek a bez peněz. :D Chcete se podívat na další pěkné kousky? Mrkněte se. ;-)

    OdpovědětVymazat