pátek 1. července 2011

Karlovy Vary I


Photobucket

Tak jsem v Karlových Varech na 46. Filmovém festivalu! Po zkušenostech s nikdy nefungující klimatizací v Euro City vlacích jsou staré hnusné vlaky s koženkovými sedadly a dveřmi, které se otevírají za jízdy a ve stanici se zasekávají, příjemnou změnou (dají se v nich otevírat okna!). I když to zabralo přes tři hodiny, než se dokodrcal do Karlových Varů.

Také jsem trochu podcenil fakt, že Karlovy Vary mají vyšší nadmořskou výšku než na jakou jsem zvyklý, nenapadlo mě, že by tam v červenci mohla být taková zima, a na poslední chvíli jsem z kufru vytáhl teplou koženou bundu, protože když v něm máte stoh košil a dvoje boty číslo 48, tak musíte šetřit každý kousek místa.

Viděl jsem Judi Dench a řadu českých celebritek. Zahajovací párty proběhla, řekl bych, až nudně. Těšil jsme se na nějaký skandál, herce a herečky, válející se pod vlivem alkoholu po zemi... Všichni se chovali slušně. To je momentálně vše, počkejte si na další příspěvek. Podívejte se zatím třeba na blog Evy Doškové, která dění festivalu sleduje.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tento nápis z dob komunismu jsem si musel vyfotit. První cenová kategorie a společenský úbor - a dnes je tam diskotéka s úplně jinými úbory :D

21 komentářů:

  1. Tak si to byl vážně ty, včera jsem Tě potkala před Thermalem :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Vysokohorské :)))))) Karlovy Vary jsou známé lyžařské středisko ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Super že ses zastavil na náš festival...haha na poslední fotce (tedy pokud je z 2.7. tak ty tři lidi co sedí vedle sebe jsem já a moji přátelé...ano některé oblečení se opravdu nehodilo :-)
    PSS: snad se ti u nás líbí

    OdpovědětVymazat
  4. Týjo, máš se! :) a ta poslední fotka mě dostala :D

    OdpovědětVymazat
  5. Horské - je tu nadmořská výška skoro 500 metrů, kolek jsou kopce a je tu zima a vlhko. Já pocházím z placky. Ale chápu, že sis chtěla rýpnout a toto se ti nejvíc hodilo ;)

    efka: Jo, fotil jsem to včera. Tak to je náhoda :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak konečně potkáme Vítězslava v goretexu.

    OdpovědětVymazat
  7. To určitě ne :D Počkej si na ukončovací večírek festivalu... po některých kreacích, které jsem tam viděl, bych se nedivil ani goretexu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Sára: už jsme to opravil, aby to bylo srozumitelné. Spokojená?

    OdpovědětVymazat
  9. I lidé z placky mají mít povědomí o geografii úrovně čtvrté třídy základní školy :)). Pokud tou plackou nemyslíš něco jinýho. To by potom leccos vysvětlovalo.

    OdpovědětVymazat
  10. uži si to tam. a už sa teším na ďalší príspevok :-)

    Z

    OdpovědětVymazat
  11. aha, takže rozdíl 140 výškových metrů tě tak vyvedl z míry? Možná to je spíš tím, že teď je chladno po celé ČR. Ale jo, příště si nabal péřovku, horale

    OdpovědětVymazat
  12. to je skvělé :-) škoda že jsme se nestřetli.....chtěla bych potkat jediného blogera, kluka co sleduju :-)máš super styl a voje vlasy se mi sakra páčí :-)

    OdpovědětVymazat
  13. po dnešku už je chladno snad i na rovníku :)
    chicchaquejour.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. pekne fotky!:)
    http://wannabeblondelaura.blogspot.com/
    na blogu mam giveaway, zapoj sa ak chces :)

    OdpovědětVymazat
  15. Karlovy Vary plánuju příští prázdniny. Piš dál, moc mě to baví číst :)

    OdpovědětVymazat
  16. Hehe, ono to možná nebude tou nadmořskou výškou, nevím, ale včera jsem měla po Brně tričko a svetřík, doma u nás pod Javořicí jsem cestou od busu div nezmrzla a nadávala jsem si, že jsem si nevzala sako, a dneska hlásí teploměr krásných 11 stupňů.
    Vary si užij, a prosím o další fotodokumentaci, je fajn vidět něco, kde se neprohání davy českých selebrit. (OT otázka - T. Kuchařová prý má šperky za 4 mega a na ně ochranku a trezor - nevšiml sis náhodou, kde a co měla? Ptž na krku ani na rukou nemá na fotkách nic, tak nějak nechápu, kam ty prachy schovala.)

    OdpovědětVymazat
  17. Zááávidííím, strašně mi Vary tento rok chybí. :(

    OdpovědětVymazat
  18. Vo Varoch je najlepšie úplne vypnút mozog:)
    Flavio

    OdpovědětVymazat
  19. The Rainbow Pony: D9ky :) Nebyl jsem si jistý, viděl jsme to psáno spíše s "y" ;)

    OdpovědětVymazat