úterý 12. července 2011

Karlovy Vary potřetí. A naposled.


Photobucket

Je to zvláštní, ale za celý festival jsem neviděl jediný film. Otrávil mě systém shánění lístků. Mám totiž takový dojem, že pokud nejste „VIP“ nebo vám kamarádi nesehnali akreditaci ani vás nebaví čekat před Thermalem u kasy na chtěný film, tak musíte mít štěstí, aby vám lístek někdo věnoval, prodal, aby vás pustili na promítání, protože jim zbyla volná místa anebo jdete prostě na ten film, na který ještě zůstaly lístky. Karlovy Vary jsem si ale užil i tak – kvůli Festivalu jako takovému jsem tam nejel.

V ulicích jsem občas potkával moje čtenáře, pak tu byli lidi, kteří si mě „nenápadně“ fotili, ale nejvíc jsem se pobavil s Irenou Hejdovou z Aktuálně.cz. Jak psala na svém Twitteru, prý ji baví, jak ji obsluhuji na večírku v Puppu, a že se mě už několikrát neúspěšně snažila vyfotit mě. Tak jsem ji další večer oslovil „Dobrý večer, slečno Hejdová“. Muselo jí dojít, že o jejím tweetu vím a tak se mě zeptala, jak jsem na něj přišel, tak jsem jí to vylíčil a dodal, jsem že se cítím dotčený, protože se celý večer usmívám jen na ni, čekám, kdy už vytáhne ten foťák, a ona furt nic! :D To ji pobavilo a s pokročilou hodinou ke mně přišla i se svojí kamarádkou (která píše můj oblíbený blog 1000 věcí, které mě serou) a vznikla tato fotka:

Photobucket

Jestli si myslíte, že lidé na večírcích v pětihvězdičkovém Grandhotelu Pupp se chovají vybraně a že by jste měli mít obavy, že byste na podobné akci udělali nějaké faux-pas, tak jste na omylu. Tak tomu bylo ve filmech s Oldřichem Novým a Adinou Mandlovou. Dnes hosté povětšinou ignorují dresscode Black tie (smoking), takže vedle těch několika správně oděných lidí můžeme najít i lidi v džínách a tričkách. S oblibou všichni hosté do všech vrážejí, odpadky, špinavé nádobí a nedopalky hází do květoucích keříků v květináčích nebo je pokládají kamkoliv na podlahu či mezi mísy s jídlem. Jídlo, které už nechtějí, sypou pod stůl nebo je rovněž hází na květiny. Doslova odporné mi připadalo, jak tato „smetánka“ házela vymačkané citróny a zbytky ústřic mezi mísy s jídlem, mezi čisté příbory nebo prostě na ubrus rautového stolu. Zahrádka Becher’s baru vypadala po closing party jako Staroměstské náměstí po finále mistrovství v hokeji.

A tady jsou ještě nějaké fotky z Festivalu:

Photobucket

Anit z Fashionbooku to v InStyle Luxury Styling Suite v červených šatech a retro brýlích z Gantu náramně slušelo.

Photobucket

Za pět drinků Jameson ze stanu před Thermalem jste se mohli na tři čtvrtě hodiny podívat do Jameson busu…

Photobucket

…kde byl sice nízký strop…

Photobucket

… ale míchali tam výborné cocktaily

Photobucket

Photobucket

Photobucket

S Evou a Lukášem na nábřeží pod Thermalem

Photobucket

A takto jsem Festival zakončil já: V Becher’s Baru s Martini cocktailem.

17 komentářů:

  1. Anit to nehorázně moc sluší! A ten příběh je fakt vtipnej :D haha :D Jak slečna Hejdová přišla k fotce :D

    OdpovědětVymazat
  2. Fujtajxl - to je hnus, slyšet o tom prasáckém chování "smetánky". To je tak strašné pohrdání vším, lidskou prací, jídlem,... Škoda, že tohle papparazzi nevyfotí:-) Ti lidé už jsou tak mimo běžný svět, že si skutečně myslejí, že jsou něco víc. A díky za ten odkaz na 1000věcí, protože se mi nedávno ztratily, myslela jsem, že je zrušili.

    OdpovědětVymazat
  3. k tomu s tim chováním mě hned napadlo tohle :)

    http://www.youtube.com/watch?v=I3svbkjMdaw

    OdpovědětVymazat
  4. super napísané. a slovo smotánka ma celkom irituje, pretože všetci z nich žijú v tej svojej "luxuusnej bubline", nepozerajú sa a ani len nevnímajú svet okolo nich. ani sa len správať nevedia ako hovoríš. ostatní (dá sa povedať múdrejší a vnímavejší) mediálne známi si už nehevoria, že sú smotánka alebo celebrity.


    Z

    OdpovědětVymazat
  5. V tom buse ti to fakt sekne ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. nemuzu uverit, ze jsi nevidel zadny film!

    OdpovědětVymazat
  7. Co? Neviděl si ani jeden film?
    Docela dviný!
    Vím kdo je prorsum! ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem tam nejel kvůli filmům, je mi líto, že jsem žádný neviděl, ale sehant lístky na film, který jsem chtěl vidět nebylo lehké...

    OdpovědětVymazat
  9. hej, proc na kazde fotce vypadam jako kus bahna? diky moc, kamo :D
    story s hejdovou je ovsem na jednicku s hvezdickou .)

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, taky musíš cestovat v přívěsném vozíku pro žirafy, když někam jedeš?..

    OdpovědětVymazat
  11. Česká klasika, čomu sa divíš?)

    Inak zaregistroval som tvoj comment na servere invogue ohladom tašky a ked ti smiem poradit, čo sa týka DG, tak na ich web sa možeš celkovo vykašlat, na luisaviaroma máš tašky od DG a možeš nakupovat už teraz!) Táto by sa ku tebe hodila, má taký "vintážny look", čo sa ku tebe hodí.

    http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#getData.aspx|CallType=Product&prodId=G2H35&des=&cat=0&gender=men&group=bags&vendorColor=ODA5OTk=&season=actual&seasProdID=54I


    Inak na luisaviarome, majú množstvo značiek a skvelý servis ku tomu(free shipping!,nie ako MR Proper), do 2 dní to máš doma).
    Vela štastia s nákupom
    Flavio

    OdpovědětVymazat
  12. Díky za tip, neboj, Luisaviaroma znám, ale tu tašku co jsem chtěl tam neměli a v obchodě v Pařížské mají jen asi tři tašky :D

    OdpovědětVymazat
  13. WOW?! Prdpokladám, že si bol v novootvorenej predajni DG na Pařižskej, kde som ešte nebol a ani sa nechystám, ale toto by som teda nečakal ani vos ne(. Len tak mimochodom, 3 tašky iba z labelu DG alebo vrátane D&G?! A ako je to tam s výberom majú tam len obi dva labely DG,DaG alebo je to iba single?
    Díky

    PS: ku tým tipom som ešte zabudol na www.farfetch.com. Tam majú ohromný výber a dokonca aj CCP(Carol Christian Poell, Carpe Diem zatial nie/chce to odvahu nosit takéto kúsky)) a ide vlaste o virtuálne ekvivalenty kamenných butikov po celej EU a čiastočne USA.

    Flavio

    OdpovědětVymazat
  14. jak tak koukám tak asi povedený festival, že? :)
    chicchaquejour.blogspot.com

    OdpovědětVymazat