pátek 8. července 2011

Karlovy Vary II


Photobucket

Ve Varech teď zimu vystřídalo šílené vedro, které střídají bouřky. Co říkáte na můj outfit? Chtěl jsem něco letního, v čem mi nebude horko, ale aby to vypadalo trochu elegantně (KVIFF přece není letní kino u nás na vesnici), tak jsem si k šortkám vzal sako.

Na sobě mám lehké letní sako D&G, bílé plátěné šortky a boty H&M, košili po dědovi a sluneční brýle Lanvin loves H&M.

Fotila Eva Došková pro Czech Original Fashion, fotografie dalších účastníků filmového festivalu si prohlédněte ZDE. A podívejte se také na Evin blog o Filmovém festivalu.

62 komentářů:

  1. Je to skvělý až na ty boty, tenhle typ bot na chlapech nesnášim.. A líbí se mi ty brejle :)

    OdpovědětVymazat
  2. budis, kazdy mame iny styl, ale tie sortky sa mi zdaju byt az moc kratke, pripada mi to trochu vulgarne... topanky su ale uplne, uplne SUPER

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa tiez prihovaram za dlhsie sortky, vzhladom k tomu, ze si si dal sako, ta dlzka posobi trosku komicky. Jo a topanky... mam pocit, ze ich uz nosis uplne ku vsetkemu :D
    Nemam nic zasadne proti nim, ale k tomuto typu saka mi nesedia.

    OdpovědětVymazat
  4. Právě teď jsem zjistila, že asi neumím hodnotit kriticky odívání mužů :D
    Mně se to celkově líbí, ale taky jsem rozhodně pro trochu delší šortky, i když nemohu říct, že by se mi to takto nelíbilo... ;)

    fashiondelicacy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já tenhle styl moc nemusím, když elegantně tak dlouhé kalhoty, ale na druhou stranu to maxi chápu. Jenže jak na to koukám....ono to na tobě prostě vypadá dobře :-D Ale jsem také pro trochu delší šortky ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se outfit líbí a ty šortky taky nevypadají nijak špatně. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. mě přijde, že máš v poslední době ty outfity pořád stejné(a nemyslím to zle)- mokasíny+kraťasy, ale chápu že chlapi mají o něco menší možnosti v módě-ikdyž ty bys mohl dokázat že ne?Vary ti závidím, já tam nikdy nebyla.

    OdpovědětVymazat
  8. vzhladom k tomu, ze bolo fakt teplo a pri tom si mal vyhoviet tolkym podmienkam /aby ti nebolo teplo, citil sa ako tak pohodlne, no aj elegantne/ tak si myslim, ze si to zvladol dobre : )

    OdpovědětVymazat
  9. Zvláště v kombinaci s potlučenýma/poštípanýma nohama to vypadá moc elegantně :). Kraťásky se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  10. jeden z mála na kterých se mi líbí ten typ bot. kombinace skvělá, vhodná na léto a přitom pořád elegantní, jediný co bych možná vytkla, že jsou šortky trošku krátký, ale to je věc názoru a je to jen malý nepatrný detail :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mne by se k tem sortkam libilo svetle sako...

    OdpovědětVymazat
  12. Letošní film festival je super, dokonce lepší filmy než minulý rok(můj názor)a na tvém outfitu jsou nejlepší ty boty, bez toho saka bys byl úplný beach boy. hezký :)

    OdpovědětVymazat
  13. Rozhodně bych vyměnila šortky. Jinak je to fajn :) Ty brejle a účes ti sluší moc :)

    OdpovědětVymazat
  14. Délka šortek...takhle mi to přijde takové kojenecké:-). Sako k barvě šortek nesedí, ani stylově...sportovnější sako v jiné barvě by bylo lepší. Ivana

    OdpovědětVymazat
  15. Ehm... tmavě modrá a bílá že se k sobě nehodí?

    A k těm šortkám si přečtěte tento můj příspěvek - to je přesně to, o čem jsem mluvil:

    http://czechfashionisto.blogspot.com/2011/06/muz-v-obleku-s-polonahou-partnerkou.html

    OdpovědětVymazat
  16. Ohraný boty, vidím je pomalu v každým příspěvku :) A myslím, že pokud chceš ukazovat svoje "nohy", tak na nich alespoň trochu zamakej ... řekl bych že s tvojí docela "oplácanou" postavou by ses měl zamyslet předtím, než si dáš takhle krátký šortky(a netýká se to jenom jich-taky nátělníky) :)))

    OdpovědětVymazat
  17. Ivano sory, ale i kdyby to sako bylo černé nebo tmavě šedé tak se k bílé nehodí? A jaké se podle tebe k bílé hodí? :D

    OdpovědětVymazat
  18. Anonym 13:36: Ještě minulý rok jsem měl "nechutná masitá stehna" a teď bych na nich měl zamakat? :D

    OdpovědětVymazat
  19. Podívej se na ně :-) Vypadáš vtipně, vlastně jsi celý vtipný ...

    OdpovědětVymazat
  20. Prej oplácaný :D OMG :D to snad není možné ....
    Jako chlap máš parádní postavu. Ani příliš svalouš ani vyzáblina, prostě super. A mě se to líbí, šortky mi nepřijdou krátké, naopak krásně odhalují právě svalnatou část nad kolenem. Jen ty boty mi k tomu nesedí. Možná kdyby byly ještě tmavší. Sako je minimum co můžou chlapi vzít k takovému letnějšímu ohozu, aby zachovali dekórum a úroveň dané ,,akce,,.

    OdpovědětVymazat
  21. Trochu jako přistižený na útěku od milenky.. boty na boso, trenýrky do půl stehen, sako.. :))))

    Vtipný to je, slušivé moc ne.

    Možná, kdyby ty trencle měly barvu bot. Takhle mi připomínají akorát delší spodní prádlo.

    OdpovědětVymazat
  22. podla mna by ti biele/pieskove/sive/bezove lanove DLHE nohavice urobili ovela lepsiu sluzbu. tie kratasy su strasne, mne pridu ako z damskeho oddelenia, sorry. aspon keby boli dlhsie (a ano, si dost zvadnuty, aj podla mna by si mal trosku cvicit). myslim, ze vseobecne sa kratasy na prilezitost ako je filmovy festival nehodia (asi ako trekovky do mesta :). ako hovorim - svetle lanove alebo platene dlhe nohavice by boli ovela ovela lepsie

    nuz a biela nie je neutralna farba a nehodi sa kazdemu a nehodi sa ku vsetkemu. ja by som volila skor svetlejsie sako (hlavne ak sa ohanas tym, ze ti bolo teplo)
    ani si neviem moc dobre predstavit, ako vyzera kombinacia D&G a H&M zblizka :)

    mimochodom, ine topanky nemas??? :)
    hela

    OdpovědětVymazat
  23. když si dáš na sebe sako tak to hned neznamená, že budeš vypadat elegantně + píšeš o vhodnosti, nicméně tyhle kraťasy se hodí leda tak někam k vodě, chápu, že bylo horko a tak podobně, ale mnohem vhodnější by byly například nějaké letní lněné kalhoty, dědečkova košile (která nejde moc vidět, ale působí slušně a kombinovatelně) a pěkné sandále než se pařit v plných botách a ještě k tomu přidat sako, obávám se, že při takové kombinaci tě ty holé nohy opravdu nespasí...jinak brýle jsou prima

    OdpovědětVymazat
  24. Promin, ale v tomhle outfitu vypadáš směšně. Jinak se mi tvé outfity většinou líbí. Máš styl ;-)

    OdpovědětVymazat
  25. Já ti to řeknu tak - když je mi horko, sako si sundám. Vhodnost: na festivalu je vlastně jen tvoje věc co nosíš, pokud zrovna nejdeš na jeho zahájení nebo na večírek, kde je nějaký dress code. Pokud jsi na festivalu nebyla a neviděla oblečení ostatních lidí, tak se k tomu čemu ty říkáš "vhodnost" nevyjadřuj. Horolezce před Thermalem ani nevnímám, ale to, co jsem tu viděl na večírcích v pětihvězdičkových hotelech s dress codem "společenské oblečení" mě docela překvapilo.

    Sako vypadá lépe než mikina nebo šusťáková bunda, takže když mám s někým schůzku v "lepším" hotelu, v kavárně nebo se nečekaně ocitnu na nějaké festivalové akci, tak si nepřipadám nevhodně oblečený.

    Také mne fascinuje tvoje schopnost poznat, jak moc mi je/není horko :D

    A jestli někoho pohoršují moje šortky, tak je to jeho věc. Nikoho tu ale nepohoršuje holka na večírku v pětihvězdičkovém hotelu v minisukni nebo šortkách, které končí v místě jejího rozkroku a nemám špatné mínění o jejím slušném vychování :D A nemám k tomu nátělník nebo žabky, takže to podle mě nevypadá jako kdybych šel k vodě.

    Už jsem to nedávno řešil tady: http://czechfashionisto.blogspot.com/2011/06/muz-v-obleku-s-polonahou-partnerkou.html

    OdpovědětVymazat
  26. holku z vecierku v minisatach v tomto poste nevidime. vidime tu chlapika v nemoznych sortkach v blbej kombinacii so sakom. pod obrazkom v texte je otazka, co na to hovorime. napiseme nazor a Vita sa citi urazeny.
    asi tam nejako nedopatrenim vypadla veta "ale piste len obdivne komentare, ako mi to slusi", vsak?
    h.

    OdpovědětVymazat
  27. Sakryš co máš pořád za problém s těma holkama? Buď ti všeobecně vadí holky nebo naopak ty vadíš holkám a je ti to líto... nebo bys dokonce chtěl být holka? Vím (doufám), že přeháním, ale ten tvůj věčný problém s tím co nosí holky a že chudáci kluci nemůžou fakt nechápu.
    Jinak ptal ses co říkáme na tvůj outfit a když ti to tu teda lidi píšou tak je hnedka umlčuješ ať se nevyjadřují...
    Bára

    OdpovědětVymazat
  28. Jéé, Víťo, ty mažeš komentáře?
    Před chvíli jsem psala, ať začneš nosit minisukně, když ti tak vadí, že je ženské nosit můžou. A už to tu není.

    Cenzurka? Kdo nechválí, je smazán?

    OdpovědětVymazat
  29. vždyť jsem to tu již jednou psal Víťa by byl pohledný muž kdyby ho nějaká fetiš nehnala k woman-looku tu zkrátit nohavice,tu zůžit na super skinny,tu rozepnout/obstřihnout výstřih narazit psaníčko a vyrážíme
    jeden outfit jsem pochválil byl to ten kde fanynky exaltovaně neomdlévaly ale psaly jen dobré ale trochu nuda a to je přesně ono Víťo k tově sedí nuda ale ne liška ze sobola omotaná kolem krku a super skinny kalhoty

    Prorsum

    OdpovědětVymazat
  30. Tmavě modrá se k bílé hodí, jen už se moc nehodí světlejší tmavě modrá s tmavě modrou co vypadá spíš jako černá a to všechno ještě k bílé. Navíc kontrast společenského večerně vyhlížejícího saka s mini kraťáskama je fakt divný. Přesně to vystihl ten kdo psal, že vypadáš jak když utíkáš od milenky :)
    Bára

    OdpovědětVymazat
  31. Už jsem ti psala kdysi pod pyžamovým overalem, že na ty své modní kreace nemáš koule. A vidím, že opravdu nemáš.

    Škoda.

    OdpovědětVymazat
  32. Ale když on se tak moc snaží ukázat, že je má :)

    OdpovědětVymazat
  33. je ti horko, sundáš si sako - sako v ruce podle mě postrádá smysl, KVIFF jsem navštívila, narozdíl od tebe nemám problém s "horolezci" jelikož jednou je to festival, lidé nespí jen v hotelech a oblečení má být hlavně pohodlné, nepochybuji, že ty se ve svém oblečení cítíš stejně příjemně jako ti sportovně oblečení, oni ovšem narozdíl od tebe se své nepovedené módní kreace nesnaží povýšit na něco víc

    mimochodem tvoje sako je moc pěkné, ale ne k těm šortkám (a podle mě ani k botám), ptáš se na názory čtenářů tak se taky nauč přijímat kritiku, ne všechno co si oblečeš je perfektní

    "...v čem mi nebude horko, ale aby to vypadalo trochu elegantně (KVIFF přece není letní kino u nás na vesnici)"
    - z téhle části usuzuju, že ses snažil vhodně obléct když jsi přece nešel do letního kina na vesnici (proto zmiňuju vhodnost)
    - dále k tomu jak poznám jak moc ti je/není horko -> nepoznám, opět koukám na zmínku pod fotkou (šílené vedro, máš na sobě kraťasy, sako ne kvůli zimě nýbrž kvůli eleganci)

    navrhuju k příštímu článku přidat fotky děvčat, která ti přijdou nevkusně oblečená ať se dozvíme něco k tvému názoru na dámské oblečení

    OdpovědětVymazat
  34. Lidi o co vám jde? To si sem vážně chodíte jen zanadávat a kritizovat? Já ve Varech byla, viděla jsem na vlastní oči jak "horolezce" a vesnické balíky, tak slečny s bederními pásy místo sukní.. Mám na tyhle lidi úplně stejný názor jako Víťa. Jasný, myslím že oba chápeme, že všichni se o módu nestarají, že spí ve stanech a blablabla.... ALE to neznamená, že Víťa na svém vlastním blogu nemůže napsat, že mu tyhle lidi vadí. On je jediný z blogerů (které znám já), kdo se k tomu tématu vyjadřuje a mě osobně to dost baví :)

    Jinak Víťo viděla jsem i tebe. Oblečení se mi jako obvykle líbí, ale co mě dostal je tvůj hlas! Je výborný!! Vůbec jsem si nemyslela, že máš takhle hluboký chraplák. Bude to znít blbě, ale díky tomu jsi mi ještě víc sympatický! :)

    Prosím pokračuj v tom, jak to tu vedeš a vy, komu se tu nelíbí, vy se běžte koupit nové tričko a tříčtvrťáčky do KIKu a neobtěžujte.. :P

    OdpovědětVymazat
  35. áááááj...zas to klišé ta asociace že my kteří si dovolíme nejojkat a neplesat nad outfity jsme nutně na pokraji bídy a slintáme nad kolekcí a/w 2011 kenvelo a když se zadaří tak haute couture v podobě Cherokee nemusí to být nutně tak drahá V.

    Prorsum

    OdpovědětVymazat
  36. KIK je dle mého názoru nabízí přesně taková vkusná silonová trička a flitrované šatičky jako jsem, u mnohých, viděla ve Varech. O cenách nepadlo jediné slůvko..

    OdpovědětVymazat
  37. joj, dobrý si Víťa! na "otočenie" sa:D

    OdpovědětVymazat
  38. Tak já nebudu psát co se mi na tom nelíbí, neumím moc hodnotit mužské outfity (přesto si myslím, že to vypadá dobře)a navíc když si představím sama být chlapem,tak nevím co bych dělala :)jen tak dál Vít'o :)

    OdpovědětVymazat
  39. V: Protři si oči a vymeť tu část mozku, kterou používáš k vytvoření úsudku.

    Ivičič si může psát kritiku, pak ale ať ji neneguje jako školáček prvňáček, co se snaží "vysvětlit", že ty kradený hrušky jsou vlastně jen omylem nalezený v rygolu cestou do houslí.

    My můžeme psát komentáře, pokud tu Ivičič nechává místo pro komentáře. Jestli s tim máš problém, jdi si koupit triko do KIKu a neobtěžuj. Haha.

    OdpovědětVymazat
  40. Tak to sako možná je modré, ale na fotce, kterou jsme měli hodnotit, vypadá tmavě šedé, až černé. Typicky oblekové. K těm krátkým šortkám se nehodí. Viděla bych k nim třeba modrobílý propínací svetr. K tomuto saku zase, jak už někdo psal, spíš dlouhé kalhoty letního typu. Viťo, normálně míváte nadhled a nemáte problém s kritikou. Bohužel tento outfit se vám nepovedl, ale samozřejmě si noste, co chcete. Ale pak nechtějte po ostatních hodnocení, ale rovnou napiště, že to máme chválit:-))Krásný víkend...

    OdpovědětVymazat
  41. Zapomněla jsem se podepsat...Ivana

    OdpovědětVymazat
  42. Jak už tu zaznělo, sako bych vyměnila za propínací svetřík, nejlépe modrobílý a bylo by to dle mého gusta, tady na té fotce to sako vážně vypadá až moc oblekově....o délce kraťasů by se dalo polemizovat, mě to nepohoršuje a nemám dojem, že by na to Víťa neměl postavu, neříkám tím, že se mi zrovna tato délka líbí a omdlévám z nich blahem, ale ani mi to nepřijde špatné.Kritika je možná na místě,ale přijde mi, že někteří se snaží urazit za každou cenu!

    OdpovědětVymazat
  43. O trošičku delší šortky a bylo by to perfektní! :)
    A naprosto chápu, proč se Víťa zmiňuje o tom, že "ženy chodí polonahé a muži jsou za to odsuzováni". Protože to tak je a není to fér. Dnes a denně vidím na ulicích slečny bez soudnosti, v ultra krátkých sukýnkách a tílkem velikosti XS (i když ve skutečnosti mají dámy velikost M). A kritizuje to někdo? Ne. Ale pokud si chlap vezme kraťasy nad kolena a k tomu tílko, tak odevšad slyším komentáře typu: "Hm.. to je určitě gay,to je jasný" nebo "Fuj, chlap v tílku, to je vážně nechutný!" Mně to přijde normální a vůbec ne "nechutné" či "nevkusné".
    Jen tak dál Víťo :)

    OdpovědětVymazat
  44. Už to tu padlo. Sako vypadá jako černé (možná je to antracit nebo temně modrá, ale na fotce vypadá jako černé) a černá se hodí na večerní společenský outfit. Tím spíš nesedí k bílým tenkým kraťasům nad kolena. Vypadá to pak, jako bys plánoval jít v obleku, ale na kalhoty tak nějak zapomněl a od pasu dolů byl jen ve spodním prádle. Loďařské boty jsou pak samostatná kapitola. Prostě je to celé nesourodé. Tolik můj skromný názor.

    MBfV

    OdpovědětVymazat
  45. Ano, česká malost se opět projevuje, že lidi? Pokud si chlap oblíkne dobrovolně něco jinýho než džíny a tričko metalové kapely a k tomu nějaké tenisky, automaticky je to gay, případně metrosexuál,že ano? Ksakru fakt. Jinak k tvému outfitu Víťo, nepřijde mi to vůbec špatný :) Především ty brýle jsou perfektní :)
    Efka

    OdpovědětVymazat
  46. Ne, ne, opět se projevuje to, že jedinou správnou odpovědí na "jak se vám líbí můj outfit?" je něco jako "ochaaach, Víťo, jsi jednička".

    OdpovědětVymazat
  47. Asi takhle - nemám nic proti kraťasům a tílkům na chlapech, ale musej na to mít postavu, resp. musí to nějak vypadat (tzn že tílko se širokejma ramínkama se mi naopak velice líbí, kor když má ten dotyčnej pěkný ruce, tílko na tenkejch je divný, nevim proč, ale prostě mi to vadí.. a kraťasy kus nad kolena jsou dobrý fakt jen k vodě, a nebo když už, tak s jinejma botama, tzn. sandále, nebo žabky, pak to k sobě sedí).. No a tehle outfit je celej takovej "každej pes, jiná ves" - neřikám, že to k sobě nejde barevně, ale ta délka saka a kraťasů se prostě tluče - to neni o tom, že bych byla proti kraťasům, ale prostě ani já si nevezmu sukni do půli stehen a k tomu sako o pět čísel kratší.
    No a samozřejmě jak tu řeklo už vícero lidí - když se pod fotkou zeptám na názory, tak musim bejt taky ochotnej přijímat kritiku, ikdyž s ní jakkoliv nesouhlasim..jinak nemá smysl se na názor ptát..
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  48. šortky, sako, košile - super! velmi se mi líbí takový ten poloelagantní styl, který nikoho neurazí a nepůsobí svázaně.. ovšem boty bych asi volila jiné ;)
    Tip na začínajícího blogera:
    www.jida-ash.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  49. Obdivuji tě, že ještě píšeš..
    lidi jsou odporní...
    drž se, E (od Jeanne.)

    OdpovědětVymazat
  50. Co je na krátkých šortkách divnýho? Já je taky nosím, je to přece pánské oblečení. A když se zkracují sukně, proč ne kraťasy? ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Ewy - ano, mít vlastní názor je vážně odporné...

    OdpovědětVymazat
  52. Mimi, vystihla jsi přesně to, co jsem svým předchozím komentářem myslela. Velká gratulace.

    OdpovědětVymazat
  53. Ewy to moc nechápu... čím přesně je Mimi odporná nebo co jsi tím svým komentářem vlastně chtěla říct?
    Bára

    OdpovědětVymazat
  54. na Karlovarskym festivalu si nejvíc cenim toho, že narozdíl od většiny velkých evropských festivalů, není tolik (vlastně téměř vůbec) o módě, celebritách, atd... je o filmech a je primárně zaměřen na normální lidi. naprostá většina lidí bydlí ve stanech, škole, nebo levných penzionech. Já sama jsem se ve Varech oblékala do zmuchlaného oblečení, co fungovalo zároveň jako polštář. Mluvil o tom tušim že Braden King a vystihnul to. :)

    OdpovědětVymazat
  55. Anka: krásně si to napsala, totéž si myslím já a jsem za tenhle festival ráda. A dost mi vadí, jak se to v podledních letech snaží překrucovat (viz. Nova, "Hvězdný reportér" a všeliací bulvární a módní "guru") na tu fujtajblovou třpitící se část a film jde do pozadí. Vždyť ta atmosféra nesnobského setkání pravých filmových milovníků s tvůrci, to bylo to, co nám všichni chválili.

    OdpovědětVymazat
  56. V ČR se lidé (většina) neumějí oblíkat a neznají módu jako ve světě, je zaostalá, to samé je s gastronomií ,češi neumějí ani jíst, natož se oblíkat....jinak outfit se mi líbí možná bych si vzal k tomu doplňky (náramky...) at to trochu ožije :) jen tak díl Víťo :)

    OdpovědětVymazat
  57. Nechci reagovat ani tak článek, jako na tvé neustálé stírání komentářů na účet délky nohavic argumentem "holky taky můžou nosit minisukně". Ano, můžou. Ale část z nich má naštěstí také dostatek soudnosti, aby zvážila například to, zda má k minisukni nohy. Jestli chápeš.. osobně proti délce tebou zvolených kraťasů na mužích nic nemám, ale chce to koukat nejen na to, jak vypadá oblečení samo o sobě, ale i na to, jak vypadá na člověku. Chápu, že je to otázka názoru, ale z většiny tvých outfitů mám dojem, že se snažíš nacpat do věcí, které by vypadaly dobře na rachitických sušinkách, jaké se v oblasti pánských módních blogů vyskytují, ale bohužel ne na urostlém mužském těle jaké máš ty ;)

    OdpovědětVymazat
  58. Hele, teroristo, tobě se taky směji. Odpad.
    Víťo, ty taky.

    OdpovědětVymazat
  59. to sako a šortky :D :D to snad neni možný :D docela bijící do očí.. a završení ty botky..tentokrát si myslím, že docela vedle...není to ani ležérní elegance..podle mě je to nevkusné..ale tak což ;)

    jinak KV závidím, je tam krásná atmosféra..

    OdpovědětVymazat