neděle 1. května 2011

Ve čtvrtek odpoledne


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Líbí se mi ta kombinace jednoduchých modrých kalhot a klasického béžového kabátu, k tomu jsme si vzal stříbrné pouzdro z kolekce Fashion against Aids z H&M.

Děkuji Evičce Doškové za fotky :)

37 komentářů:

  1. Och ty kalhoty! Brala bych je všemi deseti :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám ho taky - říkám tomu velké psaníčko a miluji ho... teď ještě víc, když vidím, jak ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný kalhoty a boty, jen nevím co ty ponožky...jestli se mi to líbí nebo ne :(

    OdpovědětVymazat
  4. Super! Outfit se ti povedl, moc se mi líbí ten kabátek a psaníčko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, ty botičky! Nedělají je ve 39?

    OdpovědětVymazat
  6. Mam stejne (prisaham, ze holcici) boty! Nekde se stala chyba :D A jinak se mi tohle obleceni hodne libi..

    OdpovědětVymazat
  7. tiež som rozmýšľal nad strieborným púzdrom FAA, no vôbec nemám čas poňho ísť... celé dni som v práci a keď končím, HM je už zavreté :(

    OdpovědětVymazat
  8. Ty boty jsou špinavé nebo tak neudržované? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že se tomu říká patina, u kůže úkaz zcela běžný ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak je patina a je kekvalitní bota :) Pokud je tato bota stará 5 let, tak to chápu. Pokud ne, je to se zavřením obou očí možno nazvat patinou :)) BTW - přijďte se podívat už za měsíc do pasáže na naše boty, budou se vám libit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ta kůže už při jákupu vypadala "jetě" a ta kůže má úpravu jakoby byla broušená...

    OdpovědětVymazat
  12. to je ale odporný outfit teda, jdu blinkat

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý. Taky si hodlám pořídit kalhoty v téhle barvě. A ohrnutý nohavice jsou nejvíc ( i když na mě lidi zírají :-) ).

    OdpovědětVymazat
  14. Takové malé zamyšlení. V módě je možné všechno, každý má jiný vkus. Ale například tohle už mně přijde odpudivé. Je z toho cítit jedno - musím ukázat, že mě baví móda za každou cenu. A skupinka věrných fanynek tleská do rytmu. Ano Víťo, jsi náš miláček, obdivujeme tě. Hurá, nádhera. Ale já se ptám - není to stejně jako pro někoho nádherné, pro druhého přeplácané, bez vkusu a nápadu? Ploché? Nudné? Každý ať si odpoví sám.

    OdpovědětVymazat
  15. Ohrnutý nohavice prostě nechápu, v tom vypadá každý jako když čeká velkou vodu:-) Petra

    OdpovědětVymazat
  16. 2 jakub: přesně nad tímhle jsem se minule zamýšlel, když sem se podíval na sebe do zrcadla...někdy už se člověk moc snaží vypadat jedinečně až vypadá blbě. občas to chce jen tak vzít první co čouhá ze skříně a vypadá to 100x líp

    Adam

    OdpovědětVymazat
  17. Vy to zase berete hrozně vážně. Zrovna tento outfit jsem vybral bezmyšlenkovitě. Jakube, co ti na tom přijde tak odpudivého? Mě zase připadá, že vy musíte do někoho rýpat...

    OdpovědětVymazat
  18. mě se ohrnutý nebo kratší nohavice líbí moc, akorát teda bez ponožek a spíš na holkách, protože třeba v pěknejch lodičkách pak vynikne ten holčičí kotníček :D a to se cení ne? :D

    OdpovědětVymazat
  19. V Čechách mi přijde, že se všichni chlapi oblíkaj tak nějak podobně (džíny a tričko - klasika, kterou nic nezkazíte, ale ani nenadchnete), ale když přijde někdo, kdo se neobléká jako většina, hned se objeví kritici, rýpalové atd. a hned začnou nadávat, místo toho aby SLUŠNĚ řekli, že se jim něco nelíbí. Mně se ten outfit líbí.

    OdpovědětVymazat
  20. pozor pozor, ja nerejpu tady do vitezslava, ale sam do sebe, ja sem se podival do zrcadla a vypadal jako blb jak sem to prekombinoval...reagoval jsem na jakuba, ne tak na to co ma vitezslav na sobe (teda pokud ilca reaguje na me a potazmo i vitezslav, protoze i vyka i tyka v jednom prispevku na preskacku a vypada to, že ja beru všechno hrozně vážně a to bych se skoro i urazil:D a že do někoho rýpu, to už sem vysvětlil, že sem mluvil o sobě). a abych teda řekl slušně co se mi nelíbí, tak jedině barva ponožek....a to teda nevím proč...prostě tak (a není to jen z principu).

    jsou i veci co se mi líbí npříklad ten pásek je perfektní a ten svršek jakbysmet!

    tak, to jsem se rozohnil

    Adam

    PS: skoda, že tady není fotka v tom co mel vitezslav na otviracce gant obchodu...to bych ho celyho pochvalil...ale tak nak nepisu prispevky, kdyz se mi neco libi...přijde mi to zbytečné...

    OdpovědětVymazat
  21. Ilčo, máte jistě pravdu, muži se v ČR neumí oblékat. Ale proč si myslíte, že když kritizuji, tak to hodnotím optikou většinové společnosti? Že si dovoluji nesouhlasit s tímto módním výkřikem, který je podle mne nevkusný a prvoplánový? Myslím, že jsem nebyl nijak vulgární ani urážlivý. To snad uzná i Víťa. Prostě se mně toto nelíbí. Stejně jako se mně ale líbilo něco jiného:)

    OdpovědětVymazat
  22. No, teda, Víťo, sice Vaše charizma pomůže jakémukoliv outfitu, ale ty černé ponožky k ohrnutým kalhotám, to je hrozné. ohrnuté kalhoty proboha naboso! Jinak je hrozně vidět snaha být jiný za každou cenu.

    OdpovědětVymazat
  23. Třeba na Sartorialistu nebo Stockholm Street Style to tak nosí spousta lidí, tak jsem si řekl proč ne?

    OdpovědětVymazat
  24. Ale jo, ponožky ano, ale volil bych nějaké módní, barevné. Shodou okolností jsem sehnal dobrého dodavatele a chci to začít prodávat v našem obchodě.

    OdpovědětVymazat
  25. Ti boty sú zaujímavé.
    Z tej fotky sa to posúdit velmi nedá,ale zdá sa mi, že je to kombinácia brúsenej a hladkej usne.
    Alebo sa mýlim? Kde sa dajú zohnat prosím?
    Ďiky
    Flavio

    OdpovědětVymazat
  26. Flavio: Jsou značky Sansibar a koupil jsem je v My, jinak nevím, kde se u nás dají sehnat. Hlavní je, že je dělají až do velikosti 47, takže i pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  27. Priznám sa chvílu, hodnú chvílu, mi trvalo kým so zistil čo je to "My")))). Musel som sa edukovat pros. googlu.))
    Este raz díky za skvelý tip.
    Flavio

    OdpovědětVymazat
  28. Ani se nedivím... už jsem chtěl napsat "Máj", ale na druhou stranu se to teď píše "My", asi aby to bylo cool. Podle mě to zní blbě...

    OdpovědětVymazat
  29. haha, ta prva fotka vytvara opticky klam, ze mas jednu nohu kratsiu ako druhu :D
    Kat.

    OdpovědětVymazat
  30. Super nohavice a opasok !! Velmi podarený outfit ! .)

    OdpovědětVymazat