sobota 23. dubna 2011

Pop-up v Bella Bruta


Photobucket

Na čtvrteční odpoledne mě Lucie z Czech Original Fashion pozvala na Pop-up do obchodu Bella Brutta v Železné ulici 12. Příležitost: Dámské oblečení a oplňky na jaro a léto 2011 španělských návrhářů Hoss Intropia, Sita Murt, Flamengo, Custo Barcelona.

Určitě jste již slyšeli o gumových botách Melissa, které tento obchod prodává. Dámy se mají určitě na co těšit, ale pány zklamu. Pánské boty už dlouho nemají a neví, kdy dostanou další/nové. A já navíc doufám, že pokud už je dostanou, že dostanou tu největší možnou velikost a že se do ní vejdu… A že Bella Brutta začne dovážet i pánské oblečení :) Je škoda, že například z kolekce Vivienne Westwood Anglomania dovezli věci jen pro ženy.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jak jsem tak popíjel Campari, seznámil jsem se s Klárou Výtiskovou z Toxique, a opravdu je tak krásná a úžasná (a navíc milá) jako na fotkách, vyfotili si nás pro Czech Original Fashion, potkal jsem Loli (měla krásné psaníčko Burberry a na svých vysokých podpatcích nohy až do nebe) a pak mi redaktorka jednoho známého časopisu kladla otázky… uvidím, jak to dopadne.

Nemohl jsem si nevšimnout všech těch lidí, nosících si velké barevné tašky a dozvěděl jsem se, že v právě ten den otevřeli na rohu Příkop a Václaváku obchod Desigual. Tuto značku jsem moc neznal a podle toho co jsem občas někde zahlédl mi vždycky připadala jako lesana dokončila FF UK, má dobrou práci a vydělává, ale nechce se vzdát svého etno/hippie stylu. Tak jsem se tam hned vydal, abych se o na vlastní oči přesvědčil, cože je ten Desigual vlastně zač.

Pánské oddělení je jako obvykle až ve druhém poschodí a musíme si je dělit s dětmi, DJ mixoval hudbu a střídal se s bubeníky, od sympatické slečny jsem dostal tašku, podíval se na oblečení a potkal jednoho kluka, který se také nechal vyfotit pro Daily Portrait. Některé věci jsou ale docela hezké a líbily se mi. Jako obvykle však najdete zajímavější a nápaditější kousky v dámském oddělení.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

13 komentářů:

  1. Pásnký jako vždy v dalším poschodí!
    A dělíme se s dětmi!

    OdpovědětVymazat
  2. Kláře z Toxique to moc sluší, botky paráda!
    měla jsem z ní stejné dojmy jako ty na Expu v Šanghaji, kde vystupovali na českém národním dnu.
    správně ztřeštěná a milá!

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem si rikala,jaktoze kazdy chodi s tema barevnyma taskama :D me ten desigual vubec nesedi, koukam obcas v My a prijde mi to fakt jak jsi napsal o te Lesane :D

    OdpovědětVymazat
  4. to musela byt super akce!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. to bych si nechala taky líbit :) muselo to být skvělé! a Klára je skvělá:)

    OdpovědětVymazat
  6. Klára je úžasná, líbí se mi, jak je odvážná :)

    OdpovědětVymazat
  7. wow, takových aktivit! :) Toho nového obchodu jsem si taky všimla, zrovna včéra, když jsem běhala a vyřizovala něco po městě. Ale nestihla jsem zajít dovnitř, ak tjindy. ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Výborný článek! Kláru mám moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Desingual se mi vubec nelibi. Bohuzel. I kdyz verim tomu, ze nekterym to sedi. :)

    OdpovědětVymazat