neděle 24. dubna 2011

Peeling, který musíte vyzkoušet


Photobucket

Mám smíšenou pleť, která se mi mastí, občas se mi dělají pupínky, a proto hledám výrobky, které by mi pomáhaly. A když vsadím na Clinique, nejsem nikdy zklamaný.

Když jsem si tento týden kupoval třífázovou péči na obličej od Clinique, dostal jsem k nákupu testery několika produktů. Jedním z nich byl i 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula. Dnes jsem jej už poněkolikáté vyzkoušel a jsem z něj nadšený!

Je to peelingový krém, který je k pleti velmi jemný, ale přitom cítíte, že čistí a zbavuje pleť šupinek odumřelé kůže. A to účinně. Po použití jsem byl velmi příjemně překvapený, jak je pleť čistá, jasnější, hladká, hebká, hydratovaná a svěžejší a neustále jsem si musel přejíždět rukou po tváři, protože tak jemná nebyla snad ani moje prdelka, když mi byl rok :D

Na rozdíl od jiných peelingů není agresivní, nevysušuje a nedráždí. A protože je tak jemný, můžete jej používat denně a kombinovat s třífázovou péčí. Prý vyhlazuje i jemné rýhy (tak detailně jsme to nezkoumal ;)

Nevím, kolik stojí v prodejnách Clinique, na internetu se cena pohybuje kolem čtyř set padesáti korun za 100 ml. A účinkuje jak pro ženy i pro muže. Je vážně skvělý, ještě, že Clinique máme.

Foto: Clinique

16 komentářů:

  1. vypadá to zajímavě, já mám nejradši la roche posay; ke clinique jsem se ještě nedostala jelikož mi to přecejen přijde poměrně drahé, ale tohle by možná stálo za zkoušku

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si pořídila od Clinique sérum Even Better a je to neskutečné, co udělal s mou pletí! Fakt doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. hmmm vyzkousim!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Na Tvůj typ pleti je velmi dobrý "kartáček" od Garnier, nemůžu si ho vynachválit! C.

    OdpovědětVymazat
  5. smíšenou pleť mám také, uvidím. díky za tip ,)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonym 6:56 Ten mám také, ale tento peeling je ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. clinique objednavam cez strawberrynet, naposledy som mala gel na zmiesanu a aknoznu plet ( http://www.binbin.net/compare/Clinique-Dramatically-Different-Moisturising-Gel-125ml.htm ) a nebola to ziadna vyhra tak nedoporucujem. ale ten peeling si zaobstaram. inak ja mam teraz krem la roche effaclar duo a ten je uplne paradny!

    OdpovědětVymazat
  9. O tom jsem také už slyšel, prý má být dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  10. Třífázová péče od Clinique je dokonalost. Když jsem si tam před měsícem byla dokoupit exfoliační vodu, objevila jsem tam ještě sérum anti-blemish solutions. Napatlá se to na "rašící" pupínky :) a fakt to pomáhá.. vysuší se to a zahojí asi dvakrát rychleji, neý kdyby to člověk nepoužil.

    OdpovědětVymazat
  11. Tři fáze jsou perfektní, ale k těm peelingům - používala jsem jich několik od těch nejlepších značek a výsledek byl vždy zcela stejný jako když jsem si - na radu předního světového vizážisty, kterou jsem přečetla v nějakém časopise - do trochy odlič. gelu nasypala cukr nebo mletou kávu. Poté vyčistit a nakrémovat, rozdíl nepoznáte, kdežto peněženka ano :)

    OdpovědětVymazat
  12. ja pouzivam lush angels on bare skin a taky ho miluju :) (mam ho ted nove)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak jsem ho vyzkoušel a je fakt super, díky za tip :)

    Jonáš

    OdpovědětVymazat