úterý 29. března 2011

Inspirace návrháři v H&M


Photobucket

Líbila se vám ta černá vesta z aktuální kolekce Dior Homme? Téměř stejnou mají v Háemku za 599,-. Krásná. Ale na naše poměry možná až příliš extravagantní.

Photobucket

Kdo dnes nemá něco DIY tak jako by nebyl :D. Zaujala mě tato košile od Johna Galliana a přemýšlel jsem o tom, že bych tu svoji kostičkovanou zDIYoval, aby vypadala podobně. Není třeba, i tu mají v Háemku. Na fotce jde špatně vidět; je na ní drobná černobílá kostka, u dolního lemu je vínová a barva se směrem nahoru vytrácí.

Foto: Style.com, John Galliano

8 komentářů:

  1. this is cool! i like the first picture!

    xxo

    thatgirlkip.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vesta je úplne krásna! Tu by som bral hneď.

    http://brenandfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. však ono stejné je to i u holčičí kolekce...bohužel nebo bohudík? těžko říci...

    OdpovědětVymazat
  4. Áno, videla som to v HM. A dnes začali mega slevy, pol shopu je v 30 a 50% zľavách.) Neviem či aj konkrétne tieto dva kúsky, zajtra pôjdem kuk. Tá vestička vôbec nie je extravagantná, Robert si niečo podobné kúpil už pred dvomi rokmi v Melbourne. Mohol by si si dať pod to nejaké basic tielko. A tá košeľa je boží, som minule na to čumela ako to bolo perfektne vytieňované! Go and get it!!

    OdpovědětVymazat
  5. Eva: Tak to se tam zajdu podívat! Na Robertovi jsem ji viděl a už tehdy jsem říkal, že vypadá jako od Dior Homme a že bych něco podobného chtěl :)

    OdpovědětVymazat
  6. DIY! Originál! To jde k tobě!

    OdpovědětVymazat