středa 30. března 2011

Fashionist - Pánský styling s Anit a Víťou


Photobucket

TADY se můžete podívat na pořad Fashionist, ve kterém se mnou udělala rozhovor Anit, stylistka a autorka Fashionbooku, a teď i moderátorka tohoto pořadu na T-Music.cz. Měl jsem strach jak to dopadne, protože jsem byl trochu nervózní a nachlazený, ale myslím, že se to nakonec povedlo. Líbí se mi, jak to sestříhali :)

25 komentářů:

  1. přijde mi to líp sestříhaný než to miulý video se suzie - to byl střih za střihem a kamera nezůstala na jednom místě, jinak vestička je legrační a holínky nos k šortkám!

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na vestičku na Tvém holém těle.
    Miluji ty mužné svaly, ách.
    Vážně jako.

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo! jsi hvezda! ten porad neznam, jak je to mozne???? diky za upozorneni! :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful!! I just discover your blog and look amazing!! I really love your outfits, so... I follow you!!

    You can see my blog and follow me If you like it here:

    http://dreamonmode.com

    OdpovědětVymazat
  5. ta taška je super, ty boty jsou super, možná bych si nevzala ty kalhoty k té vestě, ale zase mě úplně dostalo psaníčko... Já to říkám pořád - když už je blogger, tak je lepší než 50 bloggerek... Navíc ty to oblečení umíš neuvěřitelně vynést!

    OdpovědětVymazat
  6. zpocatku jsi jmeno blogu tak vychrlil, ze ti nebylo rozumnet, ale to bylo asi nervozitou, ze? jinak super, chvalim. nejvic se mi libi "modelovska vsuvka" :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, máš pravdu, a také jsme to točili několikrát, tak jsem to pokaždé řekl nějak jinak... :D

    OdpovědětVymazat
  8. Moderátorka je opravdu velmi nesympatická a Tvůj mluvený projev taky nic moc. Shrnuto - pořad o ničem.

    OdpovědětVymazat
  9. Fajn a příště se podepiš, ať víme, s kým máme tu čest:)

    OdpovědětVymazat
  10. :-DDD no, mě to video každopádně pobavilo a gratuluji. Vestu na holé tělo, no nevím nevím, přijde mi to kapánek slizské, nicméně musím uznat, že ty kousky sami o sobě jsou fajn a i by se dalo říct, že se mi líbí, odvaha se cení. Trémě rozumím, bod za odvahu, ale jinak působíte s moderátorkou jako dost divná a nesympatická dvojka ;-), ovšem jen můj osobní pohled :-).

    OdpovědětVymazat
  11. lovelyhair: Pod vestou budu nosit nátělník. Nejde pod ní moc vidět, ale nechci, aby byla vesta v přímém kontaku s tělem, nátělník se opere jednodušeji než kožená vesta ;)

    Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  12. Video je opravdu super, gratuluju k takovyhle prilezitosti:)

    OdpovědětVymazat
  13. Co to je? :) Nic ve zlém pane Víťo, ale pokud tohle má být blog o módě zaměřený na muže, tak nechápu, proč drtivá vašich obdivovatelek a čtenářek je žen. Nebude to tím, že ukazujete spíše takový ženský styl, který nemá s módou pro getlemany moc společného? Rozumím tomu, že české muže móda moc nebere, ale tohle je zase už extrém.

    Navíc nezlobte se podruhé (chápu, že H&M dělá svoje PR dobře:), ale co sledujete tím, že propagujete tuto low-end značku? Zkuste pravidelně jezdit do Itálie nebo Anglie a jistě objevíte desítky jiných a zajímavějších značek.

    Vše dobré, můj vkus to není a každý si může dělat co považuje za dobré. Jen prosím tento blog nespojujte s módou pro moderního muže - to s tím nemá nic společného.

    OdpovědětVymazat
  14. Nepropaguji H&M. A věř mi, Jakube, že bych do pravidelně jezdil nakupovat do Itálie a Anglie velice rád, vím ,že je tam spousta zajímavých značek. Problémem je, že v Česku jich tolik není. Které obchody tu mají zajímavé oblečení, které si může dovolit student? Moc jich není. Anebo to není můj vkus. A věci z H&M jsou hezké, levné a hlavně mi narozdíl třeba od Zary nebo Manga dobře sedí.

    Rady "moderní gentlemanům" moc nedávám, to jste si určitě všiml ;) Občas ano - aby nenosily trekové boty a lyžařské batohy, ale blogy o módě většinou nejsou od toho, aby radili gentlemanům, jak se oblékat. Věřím (spíš doufám), že moderní muž by si mohl dokázat zjistit, co si kam obléct. Spíš mne láká zkoušet nové věci, psát o inspiracích a tak. Podívejte se třeba na takového Bryan Boye, jak se obléká. To už je extrém, ano, ale je nejznámější blogger.

    A k tomu, že většina čtenářek je žen: některé mi říkaly, že můj blog ukazují svým přítelům anebo jim navrhly "co kdyby sis koupil kabát?" nebo "četla jsem, že..." a podobně. Myslím, že většinu českých mužů móda nezajímá natolik, aby si o tom četli na internetu, oblečení jim kupují matky, potom přítelkyně a manželky ;) IMHO.

    OdpovědětVymazat
  15. Jo, to zní rozumně :) Jak jsem psal, tohle není můj šálek kávy, ale proto máme internet. Aby si každý mohl psát, co se líbí jemu. :) Moje chyba je, že jsem si neuvědomil, že jste student - až si budete vydělávat, tak si asi dopřejete jiné značky :)

    Ad gentleman: V Česku jich moc není :) Ti co nosí trekové boty nejsou gentlemani, to jsou burani.


    Třeba se někdy potkáme v našem obchodě s pánskou módou, který připravujeme v nově otevírané Pánské pasáži v ulici Na Příkopech :) Kvalitní košile na míru, boty, italské kravaty atp.

    OdpovědětVymazat
  16. Mohu se zeptat, který obchod to bude? Slyšel jsem, že tam má otevírat snad i vídeňský Knize.

    Líbí se mi nosti kravaty a obleky. Je ale těžké najít dobře padnoucí oblek, který by hezky vypadal a byl v mých finančních možnostech. Také je nemám kam nosit - studuji FF UK ;) A navíc: je mi 21 a každý mi hádá kolem 25ti. A když si dám košili, kravatu a sako, tak mi lidé hádají i 28...

    OdpovědětVymazat
  17. Ano, Knize tam bude. Jenze dobre obleky u neho zacinaji nekde okolo 6000 EUR :) Značku zatím říci nemohu, ale jsme nová česká firma. Nicméně šijeme jen z italských látek, kravaty jen 100% silk a ručně dělané v italském městě Como, knoflíčky pouze na zakázku pro nás. U košil si budete moci vybrat téměř cokoli. Například barevné štepování, obšití knoflíkových dírek, kontrastní límce. Takže si buď poskládáte košili pro byznys oblek nebo třeba košili k neformálnímu oblečení. Vše samozřejmě 100% bavlna a samozřejmě monogram. Ceny do 2000 Kč. Chceme trošku rozhýbat český trh - přeci jenom košile na míru je tady považována za mega luxus a konfekce velmi nekvalitní.

    OdpovědětVymazat
  18. Ano, já vím, díval jsem se na stránky toho krejčovství. Nejvíc mě zaujal fakt, že tam mají dokonce takovou tu kozu (přes jakou jsme skákávali v tělocviku) se sedlem, když si chce člověk nechat ušít rajtky :D

    Košile na míru do dvou tisíc, to zní zajímavě. Kdy se ta pasáž má vlastně otvírat?

    OdpovědětVymazat
  19. 1. 6. je oficiální termín. Teď přebíráme jednotky a pracují na tom truhláři a designéři. My máme košile a doplňky + boty, pak Knize, pak italské delikatesy a víno (Wine Food), pak tam bude první obchod PRIM hodinek v ČR, pak Ralph Lauren, doutníky a koňaky, holičství s možností nechat se oholit břitvou a ještě pár dalších obchodů :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hmm, to zní jako by se nechali inspirovat Vídní a klasickou elegancí... Určitě se přijdu podívat :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jakub: Už jsem četl článek na ceskapozice.cz, vy jste Jakub Lohniský osobně?
    Ty košile na míru mě začínají zajímat čím dál tím víc a rád bych o tom také napsal, až otevřete :)

    OdpovědětVymazat