úterý 22. března 2011

Zbláznil se Galliano nebo ho chce někdo pošpinit?


Photobucket

Tuto fotku prý rozesílá PR Johna Galliana. Později se ukázalo, že se pravděpodobně jedná o PODVRH. Je to jen hodně ubohý vtip nebo pokus o diskreditaci a pošpinění Johna Galliana?

Toto je údajné vyjádření Galliana: "As many of you might have noticed, I have been in some trouble lately. But now I'm going to be a real good boy and take it day by day. I try to concentrate on what's most important to me - and that's dressing up women with dresses I love. That's why I chose to name my cruise collection "Love". It's about what I really love, as you all probably know.

We start the collection with a sharply tailored NYC inspired shirt. And then, as we will show within the next weeks, it becomes gentlier, softer, more feminine. The colors we start with are very strong: black, white and a red heart. Later it becomes even more colorful, more lyrical, more pretty.

The inspiration for this shirt you see today is New York and my love. I love New York and, as I mentioned some weeks ago in Paris, I love this former German politican. The energy of both of this is so intense. I had to print it on a shirt and release it as a part of a bigger collection. It's pure love."

29 komentářů:

  1. Pro mne byl John velký inspirátor,ale toto mi opravdu vyráží dech.

    OdpovědětVymazat
  2. Cože? Není to nějaký fake? Kde jsi to vyjádření (plus foto) našel? Galliano byl sice vždycky "výstřední", ale tohle přece nemůže být pravda, musel by být úplný idiot a kariérní sebevrah..

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že tímto klesnul u většiny lidí, kteří se aspoň trochu zajímají o módu. Já osobně jsem Galliana a jeho tvorbu obdivovala a měla ráda, ale tímhle u mě dost končí.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja osobne si myslím, že je to fake, nieže by som sa ho chcel zastať, ale nevyzerá to príliž dôveryhodne.

    http://brenandfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. pokial to vyjadrenie naozaj pochadza od neho, vidim to asi tak: snazi sa o nadsazku, ale v skutocnosti je to cele dost trapne.

    OdpovědětVymazat
  6. podla mna by to kludne mohlo byt realne. uz som viackrat pocula, ze je obdivovatel (fanusik alebo co) Hitlera. very bad...

    OdpovědětVymazat
  7. Sakra ato jsem ho tak milovala.. Jeho Haute Couture... A teď? Co se s ním sakra děje?

    OdpovědětVymazat
  8. vyzerá to veľmi slabo na na to, aby to bolo oficiálne... podľa mňa fake

    OdpovědětVymazat
  9. wow. toto nie je dobré (ak je to pravda). počula som, že ho už z Dioru vyhodili za to čo stváral pred krčmou. škoda ho, je to talent.

    OdpovědětVymazat
  10. ja myslim, ze v tuhle chvili uz je jedno, jestli je to podvrh (at uz foto nebo vyjadreni) nebo ne - galliana a jeho vystup zpracovala media a uz mu to nikdo neodpare. Vsichni uz si ho zaskatulkovali nebo preskatulkovali a neda se s tim nic delat. I kdyz je video pravdepodobne vytrzene z kontestu, poselstvi a nazor v nem je jasny... bohuzel... ale meli jsme te radi, Johne... :o(

    OdpovědětVymazat
  11. skutočne stále dúfam, že je to iba zlý sen.....

    OdpovědětVymazat
  12. John už svůj názor projevil a výsledkem je, že nepracuje pro Dior, takže pokud není totální pitomec, nebo provokatér, tak je to tričko Fake...

    OdpovědětVymazat
  13. to musí byť fake! neverím, že by toto spravil!

    OdpovědětVymazat
  14. urcite fake ta fotka je otresna. A stejne ho miluju.

    OdpovědětVymazat
  15. Nějak tomu pořád nemůžu uvěřit :(

    OdpovědětVymazat
  16. Ale no tak, reklama musi bejt...
    Jiste ma do zasoby plno dalsich - I love Stalin, I love Pol Pot, I love Mao...
    Spis je smutne to, ze kdyby tam mel I love srp a kladivo s rudou hvezdou, tak nikdo ani nemrkne, i kdyz ti rudi neradi vsech moznych zemi toho zla zpusobili, ze kam se hrabe celej Hitler.

    OdpovědětVymazat
  17. Tomu se mi nechce verit... po tom vsem humbuku?? Jasne, souhlasim, ze kontroverzni byl vzdycky, ale tohle mi nejak nesedi!

    OdpovědětVymazat
  18. proc by to mel byt podvrh? ikdyz byl opilej tak takovy veci rikat nemel, jeste ke vsemu kdyz to nekdo nataci:D je mi ho ale trosku lito...a jsem zvedava jakej bude Dior ft. Riccardo Tisci :)))

    OdpovědětVymazat
  19. hloupost! Je mi ho už i líto... Docela ho roznesli na kopytech... To co řekl bylo neuvěřitelné, zasloužil si i suspendovat, ale tohle už je moc

    OdpovědětVymazat
  20. Naivni otazky, cele je to velmi dobre rizena PR kampan.Pro koho, se jeste ukaze, hlavne ze se zatim o tom mluvi.Kontroverzni temata v mode jsou opravdu stara vesta a Toscani je uz davno starej, presto Agosky skutecne nemaji u nekritickeho publika moc prace se shltnutim cehokoli :o) Teres

    OdpovědětVymazat
  21. Myslím si,že je jedno jestli to falešné nebo ne.Galliano má zajímavé nápady,ale svými výroky u mně klesl.A už nikdy nevystoupá.

    OdpovědětVymazat
  22. Je to prostě frajer a do toho trička bych klidně šla, ať se humanisti třeba po*erou! :D

    OdpovědětVymazat
  23. Vždyť je to bomba provokace!!!:D
    přidávám se k elis a anonymní.

    David P

    OdpovědětVymazat