středa 2. února 2011

"Psaníčka"


Photobucket

Každý muž u sebe potřebuje věci jako mobilní telefon, klíče, peněženku, pero a další drobnosti a ne každému se chce tahat velkou tašku, a ne vždy se to hodí. Když jdu večer ven, potřebuji také mobil, klíče, peněženku, cigarety a tak, velkou tašku tahat nechci. Do kapes se mi to všechno nevejde a vycpané kapsy vypadají hrozně. A předpokládám, že každou holku otravuje, když po ní její kamarád/přítel/manžel chce, aby mu ty věci nosila v kabelce a neustále mu je vytahovala.

A právě k tomuto účelu jsou nejlepší „psaníčka“. Někteří je odsuzují, tvrdí, že jsou „ženská“, ale jaký je ale rozdíl mezi nošením složek s dokumenty, menší aktovkou nebo pouzdrem na notebook a touto malou taštičkou, která se prostě drží v ruce?

Občas je můžeme vidět, prodávají se v kdejakém obchodě s koženými výrobky a většinou jsou nudná, nenápaditá, obyčejná, v černé nebo hnědé kůži, ale účel asi plní. Když je má nějaký kravaták, tak se to bere, ale jít někam večer s malým pouzdrem v ruce… hned to vyvolává pozornost a pohledy. Zvlášť když není hnusné s designem stejným, jako se dělaly před dvaceti lety. Přitom jsou praktická a můžou být i krásná.

Louis Vuitton jich na pařížském týdnu módy předvedl hned několik a jsou nádherná, stejně tak i další návrháři. Problém ale je sehnat podobná i v pro mě dostupné cenové relaci. A tak hledám. Jak se líbí vám?

Photobucket
Karl Lagerfeld a černé kožené pouzdro jeho vlastní značky KL

20 komentářů:

  1. ano! to LV prve by som brala aj ja!

    OdpovědětVymazat
  2. super jsou! kéž bych svého muže přemluvila k nošení takového ;)

    OdpovědětVymazat
  3. tie od LV sú fakt veľmi pekné a nápadité! ja som si podobné vybral nedávno na ebay, bolo fakt nádherné, aj materiál mi vyhovoval, cena rovnako, jediný problém bol, že ho neposielali do európy :(

    OdpovědětVymazat
  4. Zavedla bych to jako povinnost, ke stylovému muži patří stylová taška a jak říkáš, ne vždycky se hodí velká.
    U tebe si takovou rozhodně umím představit :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je kruté, jak dobře vypadají! Nádhera!

    Tom

    OdpovědětVymazat
  6. ty od Vuittona mi připadají, jako by je pánové nesli svým přítelkyním..
    nemám absolutně nic proti tomu, aby muži nosili psaníčka (je to opravdu lepší než tahat velkou tašku), ale já osobně bych si vybrala něco "nudného", protože bych neměla potřebu na své psaníčko upozorňovat. Pro mě je nejhezčí nenápadná pánská elegance

    OdpovědětVymazat
  7. hlasuji pro první od LV, to bych klidně nosila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem teda proti. Birkinky ne, psaníčka ne. Prostě se mi to k chlapům nehodí. Tyhle záležitosti bych přenechala ženským. Můj muž nosí tašku přes rameno klasicky denně a pokud někam večer jdeme, v pohodě uloží mobil a peněženku do kapes u kalhot. Jelení lůj a klíče pak do bundy nebo kabátu.

    OdpovědětVymazat
  9. Mně to na cizích mužích vůbec nevadí, ale kdyby si to chtěl vzít ten můj, asi bych mu to rozmlouvala... trochu pokrytecky pristup, no, ale je to tak.

    OdpovědětVymazat
  10. libi se mi to moc! Sluselo by ti, uplne ho na tobe vidim wow. Nejvic se mi libi to od Karla.

    OdpovědětVymazat
  11. Díky :) Mě se také líbí nejvíc to Karlovo nebo to od Acne - jednoduché, černé, stylové.

    OdpovědětVymazat
  12. líbí se mi moc! kéž by víc mužů přemýšlelo jako ty Víťo! :) nejvíc se mi líbí to lv červený a to lanin - jsem pro červenou :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tie LV sú fakt dobré.. živo si ich na tebe predstavujem.. a šik, hodia sa ti!

    OdpovědětVymazat
  14. Můj otec tahá "psaníčko" všude sebou. Vlastně ni nic jiného nenosí. Jednoduché, z černé kůže, velikost cca A4. Nikdy jsem si neuvědomila, že to u chlapů není úplně běžná věc.

    OdpovědětVymazat
  15. Asi není... Na blešáku v Meet factory jsem si koupil obyčejné hnědé, a spousta lidí na ně zírala...

    OdpovědětVymazat
  16. Jsou krásná, asi si nějakou od LV seženu :O
    Souhlasím s tím, že by se kluci měli přestat bát držet tašku "v ruce" ;)

    http://eatdresslove.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Přesně nevidim na tom nic zlého, vypadá to fakt dobře :)
    Lagerfeld je prostě nejlepší!:D

    http://getdressednow.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Ja momentálne zháňam nejaké čo by sa mi hodilo a aj páčilo :) Je to praktickejšie, keď beriem len pár vecí, kvôli ktorým musím teraz nosiť veľké kabely v ruke, ktoré keď sú prázdne nevyzerajú tak dobre, čiže ich musím plniť a potom so sebou ťaham zbytočné veci :D

    OdpovědětVymazat
  19. nějaký tip, kde pánská psaníčka sehnat v obchodech?

    OdpovědětVymazat
  20. To je velice těžké, občas mám to štěstí a na nějaké narazím, ale nejlepší je asi Ebay... pořádně ji prohledat a možná se poštěstí... Bohužel :/

    OdpovědětVymazat