sobota 29. ledna 2011

Burberry Prorsum, podzim/zima 2011/2012




Přehlídka Burberry Prorsum se mi velice líbila. Na začátku barevné kabáty a kašmírové svetry, potom kožichy, svetry proplétané kožešinou, kabáty s kožešinovými límci, kožešinové čepice, boty a tašky s detaily z lakové kůže a úchvatný bílý norek s černými skvrnami na límcích, kabátech, čepici a tašce.

Kostkované kabáty na úplném začátku vypadají spíš jako na volný čas než do společnosti. Pak klasické střihy, ale v zářivě modré, červené nebo zelené. Proč by elegance musela být vždy jen černá a šedá? A ty límce a čepice z norka... jsou překrásné.

Nejlepší byl ten konec: při závěrečném defilé měli všichni modelové průhledné plastové pláštěnky a na runwayi začalo pršet! Christopher Bailey se prý nechal inspirovat starými reklamními kampaněmi Burberry, na kterých byli modelové zachyceni za různého počasí. Co na ni říkáte vy?

Photobucket

Photobucket

5 komentářů:

  1. jj, ten dest byl super! takove obvzlastneni. jinak ja bohuzel pri muzskych prehlidkach koukam vice na ty pany, nez na obleceni..:D

    OdpovědětVymazat
  2. Je pravda že na ulicích vídám muže jen v šedých, hnědých nebo černých kabátech. Proto se mi tahle kolekce moc líbí, právě kvůli těm pestrým barvám. Nejvíce se mi líbil ten modrý kabát s jednořadým zapínáním:-) Taky svetry byly moc hezké. Jsem sice proti těm pravým kožešinám, ale jinak vydařená kolekce.

    OdpovědětVymazat
  3. ahoooj kráásný opravdu nádherný blog LIKE!!kdyby ses chtěl kouknout na muj tak na --- www.likeadivaweb.blogspot.com a kdyby se ti líbil sleduj mě nebo mi mužeš i něco okomentovat

    OdpovědětVymazat