čtvrtek 23. prosince 2010

Veselé Vánoce!

Tak jak se těšíte na Vánoce? Pečete cukroví nebo vánočku? Adventní kalendář už jste vyjedli? :)

Ještě včera jsem vyzvedával pár dárků. A u Vuittona mě zklamali. Už v září jsem se tam byl ptát na diáře. Ten co jsem chtěl (model MM v plátnu s monogramem - klasika) neměli, prý jej objednají. Průběžně jsem tam chodil a pořád nic. No a teď, v prosinci, tam měli posledních pár kousků různých modelů, ale ten „můj“ ne. Mají je asi dostat v lednu. Doufám, že jej budou mít ve Vídni, abych si jej mohl co nejdříve koupit, protože bych si jej netroufl objednat po internetu. Po zkušenostech s těmi línými a nespolehlivými zaměstnanci francouzské pošty a neschopnými tupci z té české, kteří z nepochopitelných důvodů posílají moje zásilky zpátky tam, odkud byly poslány anebo je prostě ukradnou, bych se jej s trochou štěstí mohl dočkat příští Vánoce. A když už dám za diář tolik peněz, tak jej chci mít nejpozději prvního ledna, to je snad pochopitelné, ne?

Teď balím dárky, jsem rád, že se zase vidím s rodinou a hlavně bráchou, který teď už nějakou tu dobu žije ve Francii… Veselé Vánoce a šťastný nový rok! :)

Photobucket

Photobucket

6 komentářů:

  1. jeee, miluju predvanocni prahu. ach.
    hodne stesti s diarem!

    OdpovědětVymazat
  2. Joj, to ma mrzí(.
    Z tých dementov u LV si nič nerob, sám som sa stretol s podobnou reakciou.
    LV je zrejme najodpudzújucejši obchod v Prahe.
    Nuž, čo,ked v ČR, vládne stále socík.
    Dementalita nepustí)))
    Štasné a veselé)
    Flavio

    OdpovědětVymazat
  3. šťastné a veselé i tobě a na poště už si vůbec nic neobjednávám a snažím se ani nic neposílat, protože jsem si s nimi taky pěkně užila!!

    OdpovědětVymazat
  4. Personál u Vuittona je milý, ochotný a vstřícný, na něj si nemůžu stěžovat. Tak teda nevím, v čem je chyba a proč jim za tři měsíce ani jednou nepřišly ty středně velké diáře s monogramem...

    OdpovědětVymazat
  5. Já si na adventní kalendář vzpomněl až předevčírem, takže letos bez něj. Jinak plním každoroční vánoční zvyky - přejídám se salátem, kaprem a cukrovím, sleduju pohádky a užívám pohodu.

    Šťastné a veselé Vítku

    OdpovědětVymazat