neděle 19. prosince 2010

Pánské tašky

Už dlouho a marně sháním novou tašku. Nejlépe koženou, do ruky a hlavně černou. Kůže přece jen vypadá nejlíp a je odolnější proti poškození (na rozdíl od koženky, která se dříve nebo později začne loupat), tašky s popruhy na ramena nemám rád, protože mi vždycky stahují kabát na jednu stranu, a černá je univerzální barva.

Teď obcházím obchody, ale nikde nic zajímavého nenacházím. Tašky v Zaře jsou krásné, ale mají je pouze ve hnědé barvě. Ta první je z buvolí kůže, ta druhá z hovězí se vzorkem pštrosí kůže. Krásné, ale hnědé. A to bych moc neunosil.

Hezké tašky jsem našel i v Sisley. I když tu, která se mi líbila nejvíc na internetu vyfocenou nemají. Černá s šedým pruhem nahoře. Do ruky a s odepínacím popruhem na rameno. A měli ji i v hnědé. Ale tyto dvě bych také bral :) A v Háemku mají, sice koženkovou, tašku se vzorkem aligátoři kůže. Je vínová a dost velká na to, aby se mi do ní vešel laptop a všechny věci, které přes den potřebuji.

Foto: Zara, Sisley, inVogue

4 komentáře:

  1. tomu se dneska říká pánské tašky? :D moc chlapácký.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta třetí je kráááásnááá!

    OdpovědětVymazat
  3. Inak hnedá(tmavšia) je podla mna takisto univerzálna farba a chybu určite neurobíš.
    Dokonca podla mna vyzerá lepšie ako čierna(subj. tej koži viac svedčí).
    Z toho čo si prezentoval, by som vybral tú druhú alebo tú poslednú.

    Mimochodom, koža vobec nie je odolná voči poškodeniu, práve naopak je ku nemu náchylná.
    V tomto kontexte ti, ale poradím, pokial chceš mat pokoj(čo sa týka strachu z poškodenia) chod do tašky od Margiely alebo Taigy(LV), tieto sú skvelé a takmer nezničitelné.
    A maximálne diskrétne, elegantné a kombinovatelné prakticky so vštetkým.
    Tak vela štastia.
    Flavio

    OdpovědětVymazat