úterý 30. listopadu 2010

Máte rádi zimu?

Já celkem ano. Tedy pokud jsem doma a když mám chuť, zajdu se projít k rybníku se psy, ve Vídni na vánočních trzích nebo když doma voní jehličí vánočního stromku a za oknem se snášejí sněhové vločky. Nicméně dvaceti stupňový rozdíl při přechodu z chumelenice do přetopené tramvaje, náledí nebo sůl rozežírající kůži mých bot pro mě nejsou zrovna to pravé ořechové. Ale i tak je to lepší než blátivá zima :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Na sobě mám kabát Lanvin loves H&M, skinny jeans H&M, boty Reject, rukavice z jehněčí kůže od Kreibicha, čepici z králičí kožešiny a v ruce tašku Zara.

29 komentářů:

  1. Nevím proč, ale momentálně jsem do zimy zamilovaná, tento týden u nás napadlo hodně sněhu, takže se už začínám těšit na vánoce-doufám, že ten sníh vydrží :)

    Jinak sluší ti to moc :)

    Mambule.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já zbožňuji elegantně oblečené muže, takže Ti musím pochválit kabát! Krása.

    Já mám zimu ráda na horách nebo když jsem někde na výletě, ale v Praze mi akorát hrozně komplikuje život :-) I když tento rok si tu předvánoční atmosféru obzvláště užívám!

    OdpovědětVymazat
  3. pěkná čepice i kabát!
    nechtělo by to šálu? ať se nenachladíš

    OdpovědětVymazat
  4. good účes ;) páči sa mi :) a kabát na tebe vyzerá fajn, ja som sa v ňom úplne stratil, keď som si ho skúšal...

    Patrik

    OdpovědětVymazat
  5. Sice zimu, sníh atd. nesnáším a beru ji na milost jen na horách, ale musím uznat, že Ti to moc sluší...škoda, že takhle oblečení muži jsou v českých ulicích k vidění málokdy...

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem uplně okouzlená tím sněhem a zimu vůbec nevnímám!!
    Sluší ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow!! Ten uces je naprosto perfektni, zatim nejlepsi co jsem na tvem blogu kdy videla! Strasne moc ti to slusi :)
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  8. Vážně by to chtělo šálu ;-).

    OdpovědětVymazat
  9. ty jo a není ti zima na krk? jinak ten kabát je opravdu krásný, taky bych takový chtěla...

    OdpovědětVymazat
  10. nos šálku, jinak ti nastydne krček a bude angína!

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za hezké komentáře :) Dnes jsem si šálu zapomněl. Ale nebyl jsem moc venku, tak se to dalo vydržet ;)

    Patrik: Ano, oblečení Lanvin pro HM je docela velké, takže se tam vejdou moje široká ramena, ale na druhou stranu není široké, takže jsem spokojený :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám ráda zimu, dokud sedím s čajem za francouzským oknem a čtu si pozitivní blogy o zimě, pak si ale obuju svoje oblíbené kozačky s absencí jakéhokoli vzorku na podrážce, nedej bože podpatky a vyjdu ven a už tu zimu ráda nemám, no :D

    Ty vlasy ti vážně skvěle sedí a outfit opět úžasně elegantní.

    OdpovědětVymazat
  13. ABNY, děkuji, a boty bez vzorku, natož tak s koženou podrážkou znám - minulou zimu jsem si v jedněch způsobil otřes mozku, když jsem uklouzl... :)

    OdpovědětVymazat
  14. Doufám, že je ti v těch rukavivích a čepici hezky teplo. Shop and die.

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím, na stránky jsem narazila teprve před chvílí a i když obvykle komentáře na blogy napíšu jen střídmě, tentokrát jsem neodolala. Konečně jeden mužský, který se umí obléknout. Když vidím ponožky v sandálech nebo něco horšího (existuje něco horšího?) je mi mdlo, protože i já modu docela sleduji, je pro mě prezentací mě samotné, tudíž mi na ní záleží, ale to jsem odbočila - chtěla jsem napsat, jen tak dál, elegantní a slušivé, opravdu tleskám. Já bych si tedy oblečení nebo doplňky z kůže v životě neoblékla, jsem i vegetariánka, takže to trochu vytknu, ale to je samozřejmě můj názor a vnucovat ho nebudu. I tak ale - gratuluji, jen tak dál !!!

    OdpovědětVymazat
  16. Zima je boží, a tobě to moc sluší, oceňuji hlavně tu tašku:-)

    OdpovědětVymazat
  17. ochranca zvierat z teba asi velky nie je ...

    OdpovědětVymazat
  18. Katka: Někdo pěstuje kuřata, někdo prasata a někdo norky nebočinčily. Pěstovat zvře pro kožešinu nebo pro maso je podle mě to stejné. To, jakým způsobem ta zvířata zabíjejí je další věc. Kuřata zabitá pro maso na tom nejsou o moc líp něž třeba lišky na kožešinových farmách...

    OdpovědětVymazat
  19. Vítězlav: Ne, není to stejné. Zatímco maso lidé konzumují z životní nutnosti (samozřejmě lze pohodlně přejít na vegetariánství), nechat zabíjet zvířata, aby ses ošatil je rozmařilost - pakliže nežiješ v divočině. U kuřat podmínky možná srovnatelné jsou, u skotu, prasat, ryb atd. jen těžko. Tady pár zajímavých čísel - http://www3.sympatico.ca/taniah/animal/fur.html

    OdpovědětVymazat
  20. Ten kabát mám rád, mám ho v modrém :)

    OdpovědětVymazat
  21. skvelej kabat a cepice! a diky tvymu blogu jsem se dozvedela ze si muzu nechat udelat monogram na muj LV diar! dik:)))

    OdpovědětVymazat