čtvrtek 25. listopadu 2010

Magda Marnell SS 2011 Collection "Deconstructed"

Včerejší večer jsem trávil v nejvyšším patře Nové scény Národního divadla, kde se konala přehlídka švédské návrhářky Mady Marnell. Podle jejích vlastních slov se nechala inspirovat rybáři ze své rodné Uppsaly.

Magda Marnell ukázala devět modelů, předváděly i bloggerky Sandra Leopardová a Loli. Návrhářky navrhuje a šije šaty sama, takže každý kus je unikát a musím říct, že skvěle zpracované. Celé oděvy nebo jejich části byly splétány ze šňůrek či proužků látky, což muselo být velmi pracné. Ale výsledke stál určitě za to a podle mě jsou ty šaty velmi nositelné.

Magda MarnellMám na sobě „tepláky“ z merino vlny a sako z kolekce Lanvin loves H&M, polobotky Baťa a tašku Zara Men.

Front row picture s Rachel Kanarowski, šéfredaktorkou InStyle.

Fotky: Eva, Minty Concept Club a Martina

6 komentářů:

  1. Rada som ťa spoznala, Vítek. Tie tepláčiky boli vskutku luxusné!

    OdpovědětVymazat
  2. jak obstala Sandra jako modelka?

    OdpovědětVymazat
  3. Víťo, budu upřímná - ty tepláky k saku a polobotkám působí dojmem, jako by ses nemohl rozhodnout, jestli hodláš večer trávit doma na gauči nebo ve společnosti na párty. Já si taky do fitka neberu plesovou róbu i když by to určitě bylo velmi originální a podtrhovalo by to mou kreativitu a osobitost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Čekám na tvou reakci Víťo....taky mě zajímá, jak obstála Sandra jako modelka. Jistě jsi na to měl a máš svůj názor. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Sandra je moc hezká a na přehlídce so modelky vlastně jen stouply na takový válec, který s snimi otáčel... nebyla to přehlídka v pravém slova smyslu :)

    OdpovědětVymazat