úterý 23. listopadu 2010

Dnes to propuklo!

Dnes se do prodeje dostala dlouho očekávaná kolekce Lanvin loves H&M. Otázkou je, jak dlouho vydrží. Do obchodu jsem dorazil kolem půl deváté, tedy necelou půl hodinu po otevření. Sluneční brýle, které jsem chtěl, už byly vyprodané – prý byly v okamžiku rozebrané a vrhl se na ně celý dav lidí.

Boty už byly jen v malých velikostech, protože od každého druhu zboží přišlo jen několik kousků a některé věci nedorazily vůbec. Tak si nějaký pán stěžoval na to, že tam jel jen kvůli tomu bílému smokingu, který ale vůbec nedostali. Je to škoda, protože kdyby těch věcí poslali ze Švédska víc, určitě by se o ně zájemci našli.

Brýle nakonec mít budu. Všiml jsem si, že na figurínách ve výloze je jich ještě několik, a Katka mi poradila, že je možné si je rezervovat a v pátek bych si je měl vyzvednout :)

Podruhé jsem se do obchodu vydal kolem jedné hodiny. Tou dobou právě zrušili veškeré zábrany a omezení a všechny přítomné holky se vrhly na ten regál; boty a těch pár doplňků, které tam zbývaly, zmizely během několika minut.

13 komentářů:

  1. ahoj, v jakem HM to je?

    OdpovědětVymazat
  2. V Myslbeku. Dámské oddělení by prý měli podle toho co píšou na stránce postupně doplňovat a v pánském toho stejně moc nebylo...

    OdpovědětVymazat
  3. coo? ty brýle už nemají?! :(
    a to jsem tam chtěl kvůli nim jet...

    OdpovědětVymazat
  4. Zavidim ti že bydlis v Praze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Hehehe ..chtěl jsem přítelkyni udělat radost tak jsem vyrazil na sedmou hodinu a už jsem dostal náramek na 8.45 na nákup.. šílené :) ale tak stálo to za to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Martine, mohl jsi čekat, že o ně bude takový zájem... :) Já jsem velký zájem čekal, ale že budou vyprodané během (podle slov prodavače) asi půl minuty jsem teda nečekal. Ale návaly se prý nekonaly vůbec, ani před začátkem akce.

    Já jsem zase myslel, že se otevírá v devět. A neměli i další věci: neměli ani ty "tepláky" z merino vlny, fialové boty (a ostatních bot dostali jen pár kousků). A to, že motýlků se nikdo nedotkl... také to nechápu. Jejich škoda...

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. chtel jsem si koupit tu platenou tasky a taky mi slecna u pokladny rekla, ze uz nejsou :/

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, slečny už v úterý v půl deváté tvrdily, že ty tašky už nejsou. Ale byly. Ještě v pátek je tam měli.

    OdpovědětVymazat
  12. aha, sakra, tak to jsem zase na něco skočil :D

    OdpovědětVymazat