čtvrtek 18. listopadu 2010

Clinique 3 kroky - Třífázová denní péče


Photobucket

Už jsem ten obchod Clinique v Palladiu, OC Smíchov, stánek v My na Národní třídě a četná slova chvály na tuto kosmetiku nemohl nadále ignorovat. A protože jsem s větším či menším úspěchem zkoušel už různé značky kosmetiky na moji smíšenou až mastnou pleť, rozhodl jsem se před nějakou koupit si třífázovou čistící sadu na obličej.

Sada se skládá z mýdla nebo čistícího gelu, exfoliační vody a hydratační emulze. V obchodu mi poradili, že mýdlo je na čištění obličeje účinnější než gel a já mám tuhé mýdlo stejně raději, takže to byla jasná volba. Mýdlo (či gel) v rukou napěníte, nanesete na obličej a opláchnete studenou vodou.

Po vyčištění pleti tampónem s exfoliační vodou budete překvapeni, kolik špíny na obličeji máte. Stačí pár kapek a směrem ze středu obličeje setřere něčistoty.

Hydratační emulze stačí opravdu jen kapička, takže se nelekněte, že je ta tuba v poměru k ostaním přípravkům tak malá.

Musím říct, že už po krátké době používání jsem si všiml výsledků. A všimli si jich i ostatní. Pleť je znatelně jemnější, jasnější, nemastí se tolik a tím pádem už ani nemám takové problémy s akné, pupínky ustupují.

A navíc, personál byl neobyčejně milý, což není vždy obvyklé. V některých obchodech s kosmetikou se na vás prodavačky hned po příchodu vrhají jako supi, a pokud si nic nekoupíte, tak vypadají, že by vás nejraději sežraly jako nějakou mršinu. V Clinique se mě hned zeptali, s čím mně mohou poradit, zjistili, jaký mám typ pleti, a podle toho mně doporučili to, co potřebuji.

6 komentářů:

  1. Skvele!! Dekuji moc za tip, vyzkousim to take.

    OdpovědětVymazat
  2. já nedám dopustit na biodermu a jejich sébio řadu, hlavně micelární vodu H20 :) na mastnou a citlivou pleť taky pecka ;) nebo clay cleaner od dermalogica! jooo

    OdpovědětVymazat
  3. Clinique jsem před časem používal, bohužel u nás je skoro až zbytečně moc předražený a nabídka proti západu stále chudá. A to porovnávám jen věci pro kluky. :(
    Doporučoval bych příště na vyzkoušení Biotherm, Shiseido nebo Sisley.

    OdpovědětVymazat
  4. Lidé kteří odmítají kosmetiku taky potom tak vypadají... a za 10 let je najdeme v nonstopu hrát šipky..

    OdpovědětVymazat
  5. Zbožňuji Clinique. Vždy si říkám, že je důležitější kvalita než kvantita. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bioderma je fajnová, ale Clinique jsem si zamilovala hned po prvním použití. Tak svěží pocit nemám po žádné jiné kosmetice!! A že jsem vyzkoušela lecos...

    OdpovědětVymazat