středa 27. října 2010

Příjemné odpoledne s Katkou a Katkou

Koncem minulého týdne jsem znuděně a otráveně četl už asi patnáctou stránku článku o německém budoucím čase a v tom se mi v e-mailové schránce objevila zpráva a pozvánka od Katky ze Showroomu H&M, což mi hned spravilo náladu.

Včera odpoledne jsem byl přivítán Katkou, u čaje s mlékem jsme si povídali o všem možném, a když si přišla nějaká stylistka vybírat si oblečení, procházel jsem se po showroomu. Dámské oblečení bylo úžasné a trochu jsem holkám záviděl, když jsem přišel ke skromnému stojanu s pánským oblečením. Ale i tak bylo z čeho vybírat. Našel jsem úžasné sako střižené do pasu, které mi padlo jako ulité stejně jako džíny, a pak mi Katka začala nosit nějaké další věci na vyzkoušení… Něco z toho jsem si i odnesl :)

Mezitím si přišla Iva Pazderková vybírat sukni na večerní párty k zahájení prodeje bot Christiana Louboutina v Pařížské, a pochválila mi tričko Karl Who?. Pak jsem se seznámil i se druhou Katkou, a obě dvě jsou velmi milé a stylové slečny. Moc vám oběma děkuji za pozvání a za příjemně strávené odpoledne!




3 komentáře:

  1. muselo to byť krásne popoludnie :)))

    Patrik - http://www.madebyboy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Showroom je úžasné místo, zbožňuji to tam :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kiež by sme aj my v Košiciach mali jeden =(

    OdpovědětVymazat