úterý 28. září 2010

Zimní kolekce F&F

Určitě znáte oblečení F&F, které je dostání v řetězci Tesco. Když jsem se dověděl o kolekci na tuto zimu, byl jsem velmi příjemně překvapený: vojenské kabáty a saka v černé, šedé a olivově zelné, snoody a šály z vlny a umělé kožešiny, luxusně vypadající boty…

V obchodním domě MY na pražské Národní třídě jsem čekal velký výběr, ale jak mi prodavačka sdělila, byl o tu kolekci velký zájem a doporučila mi jet na Zličín, tam prý „ti vesničané oblečení nekupují a jdou jen po jídle“ :D. Nakonec jsem si, šťastný, odnesl černý zimní kabát (ten na první fotce). Čekal jsem nic moc kvalitu, ale ten kabát je asi z 80% vlny, je příjemný na omak a v zimě určitě hezky zahřeje. Jen bych vytkl, že opravdu nesedí jak by měl, je střížen spíše rovně. Ale možná je to tak schválně.

Takže pokud si chcete koupit trendy a efektní oblečení za příznivou cenu, vydejte se do nejbližšího Tesca. Kolekce má být k dispozici ve všech obchodech.




4 komentáře:

  1. Tahle značka taky neunikla mému radaru!! Minule jsem tam nakoupila za směšné ceny spoustu basic triček, uvidíme, co najdu tentokrát :)

    OdpovědětVymazat
  2. Koupil jsi skvěle a já tam při pondělku také vletím. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. 30. září otevírají v Palladiu v Praze samostatný obchod F&F ;-) Už se nemůžu dočkat ;-)

    Haňule

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj nový kabát vypadá super a těším se, až se nám v něm tady ukážeš. Mimochodem, také jsem byla nedávno mile překvapena, úplně náhodou jsem v Tescu narazila na úchvatné "malé černé" za 590,- Kč! Tedy původně stály "celých" 740,- Kč, ale měli zrovna slevu na všechny šaty. Přesně takové jsem sháněla už dlouho, byla jsem ochotná za ně zaplatit 5x víc, ale pořád ne a ne sehnat ty pravé. Jasně, že už visí ve skříni (a nedávno se mnou byly v divadle), a tak (aspoň na chvíli) hlásám: Kašlu na značky, ať žije Tesco! :))

    OdpovědětVymazat