sobota 26. června 2010

Na narozeninových nákupech

Protože je dnešek dnem mých narozenin (již od 15:45 je mi 21 let), rozhodl jsem se vyrazit si na nákupy.

V Zaře jsem si koupil úžasné námořnické sako, po kterém jsem tam už několikrát slintal, za 1500,-. Pak jsem se rozhodl koupit i bílé plátěné kalhoty. Ale vzhledem k těm jejich malým velikostem (občas si tam připadám jako vorvaň :D ) jsem nepořídil.
Ještě, že je tu moje oblíbené H&M, které nikdy nezklame. Pořídil jsem tam pláťáky, které mi padnou skvěle, a jen za tři sta.

Protože dnes asi vůbec nikdo nemůže, vyrážím své narozeniny zapít sám doufajíce, že někoho potkám. Napřed do Groove baru na Voršilské 6, kde dělají skvělé Vodka Martini a pak… to se uvidí.

17 komentářů:

  1. To prirovnani k vorvani me pobavilo, ale nic si z toho nedelej - soude podle fotek mas fajn a normalni stihlou postavu;)S tim, ze v nekterych obchodech je velikost posunuta o nekolik cisel (samozrejme nahoru), se taky obcas setkavam a je fakt, ze me to dokaze pekne rozhodit, i kdyz vim, ze je to blbost a ze az tak OHROMNA proste nejsem:))

    p.s.: Vsechno nej!;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to sako je fakt super ;) inak videla som chalanov vseliakych, fakt! Moj byvaly kolega (26rokov) vazil necelych 45kilo pri vyske cca 170 :D

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší Martine :), tto sako vypadá skvěle :) už jsem zvědaví jak to zkombinuješ ;) měj se pěkně

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, já jsem taky rak, měla jsem narozeniny v úterý :) všechno nejlepší přeju :) Z vadného číslování si nic nedělej a pořádně to dneska oslav, i kdyby třeba sám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vsetko dobre .. hlavne plno novych kuskov v satniku :)

    Po prve uz dlchsie ma napada jedna vec .. tu kolaz hore si si asi robil sam, ze ? no a ja len ze to evian striekatko mam aj ja (niekolko flasticiek) a neviem si bez nich predstavit leto :)

    a po druhe to sakooooo, ááách to sakoooooo.. co dodat ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji všem! Ano, Katko, ta koláž je mé vlastní výroby a ten Evian Brumisateur je prostě dokoinalý :)

    OdpovědětVymazat
  7. to sako je fakt krásný! mimochodem, vše nej ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím Tě, ty velikosti jsou všude hrozně divné. Já byl např. v reserved a zkoušel jsem si tam S kraťasy a padaly mi. Oni to v dnešní době divně vyrábějí.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky preju vsechno nejlepsi ! Na to sako uz mam taky policeno ae v te sede :) s tema velikostma souhlasim, Zara je ma ponekud mensi.... tricko S je treba super to padne ae kalhoty a saka.... :(

    OdpovědětVymazat
  11. Ani nevím, že je tam mají i v šedé... Trička si tam klidně koupím, ale saka mi tam také moc nesedí...

    OdpovědětVymazat
  12. V Zaře jsou kalhoty číslované jinak - ke své normální velikosti přičti cca 10 a budou ti. Já obvykle taky kupuju 32. Zeptal jsem se prodavačky, ať mi poradí s tím šíleným číslováním, ona se jen usmála, podala mi 40 a padly :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Přeju ti všechno nejlepší, trochu opožděně... :)

    OdpovědětVymazat
  14. Cislovani kalhot v Zare je stejne jako vsude jinde, 32 je rozmer v pase v palcich, teda 81,28cm. Zara pouziva misto palcu centimetry, takze 32 je 42 (a je to vzdy polovina obvodu pasu). Panske kalkoty jsou ale v Zare uzsi pres stehna. Obcas je potreba vyzkouset vic kusu v teze velikosti, muzou se listi:)

    OdpovědětVymazat
  15. no to sako je paradni!!! takovy bych brala taky:D

    a kupovali jsme ted pro pritele kalhoty v topmanovi a na tu 28 jsem koukala...tak pro desetiletyho kluka by mozna mohla byt dobra...

    OdpovědětVymazat