neděle 9. května 2010

Revoluce v pánských deodorantech

Garnier Men Mineral jsem chtěl už více jak před měsícem, kdy jsem na německé televizní stanici Pro 7 uviděl reklamu na tuto řadu deodorantů (spray, stick a roll-on), ve které slibovali zamezení pocení. A opravdu to funguje!

Bohužel jsem jeden z těch, kdo má (měl ;) problémy s pocením. Pach přebije každý deodorant, ale s mokrým tričkem v podpaží si zatím žádný neporadil. Ihned po aplikaci spreje jsem cítil ten rozdíl. Hned zaschnul a i když mi bylo horko, při kterém bych už byl dávno zpocený, měl jsme suché podpaží. Bylo to velmi nezvyklé, ale zároveň velmi příjemná změna a Garnier Men Mineral můžu vřele doporučit!

Vtip je v minerálu Mineralite, který absorbuje vlhkost - pot a pak jej postupně odpařuje. Vůně je jemná a nevtíravá a nepřebije váš parfém. Sice jsem musel dlouho čekat, protože obchody potřebovaly několik týdnů přestávku mezi reklamou hlásící "k dostání v každé drogerii" a skutečným zahájením prodeje. I tak jsem se ale dočkal, a toto je nejlepší a nejúčinnější deodorant, jaký jsem kdy měl. A za tu cenu?

6 komentářů:

  1. Zdravím,
    taky už dlooouho sháním, můžu poprosit o radu, kdes je koupil? :))
    Díky
    J.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem jej úplnou náhodou našel v Hypernově, ale měli by jej mít už úplně všude, protože v drogerii už měli i ten ExfoBrusher na obličej... Hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry den,
    po precteni skveleho clanku mi to nedalo,a musel jsem se po nem poohlednout.. sehnal jsem ho i v Karlovych Varech v Rosmanu. Po vyzkouseni me prekvapila skutecne, pro me, krasna, jemna vune (ty silne deodoranty me doslova dusi) a co vic, ta neuveritelne sucha pokozka. skutecne dekuji za vyborny tip

    btw: nedavno jsem zacal cist vas blog a jsem neuveritelne rad ze jsem na neho narazil (po rozhovoru pro invogue), mate skvele clanky a i vystribreny vkus (ten britsky look je proste uzasny), kazdopadne vam preji hodne stesti pri psani clanku, ale i v hledani pokladu ve vintage obchudcich

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za slova chvály, a ještě jednou - po užití Garnier Men Mineral je pokožka suchá jako nikdy! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To potenie je fakt neprijemna vec, sama som s tym mala dlhe roky problem. Ale v lekarni som objavila roll-on, ktory zabranuje poteniu, vola sa to Driclor a na 100% to funguje :) odporucam

    Anicka

    btw zboznujem tvoje blogy ale jedna vec mi vadi - chcelo by to viac fotiek ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak uz jsem i ja neodolal a po vsech kladnych ohlasech jsem si ho dnes koupil.... a musim rict ze prijemne pekvapil ;)

    OdpovědětVymazat