čtvrtek 8. dubna 2010

Můj outfit na inVogue.cz

Posledního března na serveru věnovanému – jak sami tvrdí „módě nejen pro muže“ - končila soutěž, do které jsme měli poslat fotku svého outfitu, ve kterém vyrážíme do ulic, fotku hned poslal, a dostal jsem se mezi tři finalisty.

Čtenáři inVogue.cz mohou hlasovat o nejlepší z těchto outfitů a zatím je pod článkem šestnáct komentářů, v nichž většina hlasuje pro Juraje. Velmi mě potěšil tento příspěvek:

„Tak myslím si, že asi všichni jsou nápaditě oblečení a jde vidět, že když si oblékají tak u toho přemýšlejí, protože to mají do detailu promyšlené. Ale přesto jsi myslím, že bezkonkurenčně by měl vyhrát Vítězlav Ivičič. Má to do detailu promyšlené. Skvělé slim, skiny kalhoty, které náramně ladí s kotníčkovými boty. Do toho jednoduchý kabátek. Celý Look je potom podtrhnutý skvělou kožešinovou šálou, rukavicemi a decentní taškou padnoucí do ruky. Outfit je podle mě trochu inspirovaný kreativním ředitelem francouzského modního domu Chanel- Karl Lagerfeld. To vůbec nevadí, alespoň to má úroveň.....Skvělé !!!“

Tak uvidíme, kdo z nás vyhraje. Milí čtenáři, pokud se vám můj outfit líbí, budu rád, když pro mě budete hlasovat. Tady je ta soutěž.


1 komentář:

  1. chic :))) rukavicky nemam prilis rada "uz" :D a mozna prave kvuli nim te prirovnali ke karlovi, jinak to je skvele ta kozesinka,zboznuji vse co mi pripomina drivejsi doby jake znam z filmu :)))

    OdpovědětVymazat