neděle 11. dubna 2010

Karl Who?

TO tričko už jsem viděl před docela dlouhou dobou a už tehdy jsem si řekl "To musím mít!". A protože se mi nechtělo čekat, než se začně prodávat, rozhodl jsme se vyrobit si je sám. Asi to bude tím jarem, ale přišel na mě nějaký záchvat kreativity, tak jsem se v pátek vydal do obchodu s uměleckými potřebami, koupil akrylátovou barvu na textil a štětec, v Háemku bílé basic tričko, pomocí fixu vyrobil předlohu a dal se do práce. Za chvíli bylo tričko hotově a za další chvíli i suché.

14 komentářů:

  1. Třeba se někdy potkáme. Jedu svojí tašku vyvenčit do Berlína v úterý.))

    OdpovědětVymazat
  2. Nebyla jsi včera dopoledne na Code:Mode? Před vchodem tam pobíhala nějaká holka v kožené bundě myslím, aviator brýlemi a tou taškou :)

    OdpovědětVymazat
  3. me to prijde jiz trosinku nudne a ohrane , ale povedlo se ti hezky :)

    procetla jsem plno prispevku nize a musim souhlasit s netoleranci jakkoliv vycnivajiciho obleceni. v jakekoliv jine metropoli bych zcela zapadla, ale tady si rpipadam extravagntne coz je velmi vtipne. take me stvou vsechny pseudomodni prukopnici nosici styl agyness deyn a alternativnich rockovych kapel a jako stado chodici v brylich, ktere nosil woody allen, rpotoze se pred nekolika lety zacaly nosit jednu sezonu "ve svete" inu jsme stado...taktez mi lezou na nervy modni blogy divek, ktere se foti v leginech a tricku z HMka a stezuji si na modni netoleranci, ale vzdy ony take modni nejsou pouze se oblekaji v retezcich kopirujicich modni trendy :)) tve nazory se mi libi :)

    OdpovědětVymazat
  4. U nás to každopádně nudné a ohrané není ;) Jinak děkuji za chválu a souhlasím s tebou :) I když ty brýle si občas také dám, když usoudím, že mi zrovna ladí k outfitu. A jen tak mezi námi, koupil jsem si je ve Francii, když u nás o nich ještě nikdo ani nevěděl ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Bohužel nebyla. Chtěla jsem jít, ale byla jsem o víkendu zaneprázdněná. Kamarádka tam byla a vyrobila si vlastní placku.)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Jste atraktivní. Věděli jste to?

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. I přes tvé křivé nohy, se mi vlastní výroba trika líbí:))

    OdpovědětVymazat
  10. Koukám, že jsme měli podobnou myšlenku :) ale já jsem si nakonec vyrobila tašku ... Ale příde mi, že máš lepší písmenka :D

    OdpovědětVymazat
  11. chtěla bych reagovat na komentář :))) nebráním ty slečny co nosí legíny a myslí, že jsou modní ale spíš HMko. Ty máš tolik peněz kupovat si věci návrhářů ???Máš boty od Louboutina, džíny od Calvina Kleina a kabelky od Prady? Pochybuju...
    Sire sluší vám to a na křivé nohy se vykašlete, jen drobný detail na tvou mužnou postavu mi psaníčko přijde nevhodné spíš bych to viděla na nějakou kabelu..
    Terka

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji, Terko! I když musíš uznat, že v opilosti s sebou tahat kabelu je docela náročné a potřebuje to jistou zodpovědnost... Proto jsem zvolil psaníčko ;)

    OdpovědětVymazat
  13. vyrobit si fejk a ještě se k tomu přiznat, to je teda síla..Češi se nezapřou

    OdpovědětVymazat