úterý 30. března 2010

Ranní mrazíky

Včera bylo po ránu celkem chladno, tak jsem se rozhodl ještě vytáhnout svoji norkovou šálu, protož ji pak asi dlouho neobleču. Docela mě pobavila jedna Němka, která ke svému doprovodu řekla: „Schau! Er hat ein totes Tier um“ („Podívej! Má na krku mrtvé zvíře“), ale v takovém zvláštním, lehkém konverzačním tónu, jako by se tím bavila :D

A na Národní třídě jsem se musel nahlas rozesmát, když kolem procházejí holka upřeně sledovala s přihlouplým výrazem moji šálu během chůze, a pak řekla svému kamarádovi: „Ty vole on měl na krku kočku!“ :D

Mám na sobě černé skinny jeans od Cheap Monday, trenčkot z Reserved, vintage šálu/límec z norkové kožešiny, Rukavice Topman, Boty Armando Rodolpho a hnědou tašku od dědy. A musím říct, že je to nejlepší a nepraktičtější taška co mám, i když už má přes 30 let.


8 komentářů:

  1. Já teda kožešiny moc nemusím, zvlášť ne tyhle, kde tomu povlávají nožičky :D ale jinak super, trenčkoty jsou úžasná věc, lituju, že žádný nemám.

    OdpovědětVymazat
  2. miluju tenhle typ bot, hlavně chelsea boots. nošeny se skinny jeans.

    OdpovědětVymazat
  3. Norek! :D

    Chelsea boots jsou skvělé, a nejraději mám, když mají boty alespoň čtyři centimetry podpatek. Nevím proč, ale nejlíp se mi v takových chodí :)

    OdpovědětVymazat
  4. opět skvělé, závidím ti tu tašku!

    OdpovědětVymazat
  5. Rukavice z jelena, norek... že se nestydíš.

    OdpovědětVymazat
  6. Noo, ten norek vypadá úžasně, jen ty nožičky zavánějí trochou brutality :D. A líbí se mi rukavice

    OdpovědětVymazat