středa 13. září 2017

Jan Černý SS18 na MBPFW


 photo 21_zpsf3ycjogl.jpg

 photo 01_zpsmyc6xnvc.jpg

 photo 02_zpsxsfu8aph.jpg

 photo 03_zpsikkwcfof.jpg

 photo 04_zps6yklnceq.jpg

 photo 05_zpsznz8rnm1.jpg

 photo 07_zpsklskopf1.jpg

 photo 10_zpsywyv2b0d.jpg

 photo 11_zpsdcqoxgvx.jpg

 photo 12_zpszibcjoe1.jpg

 photo 13_zpsewixaxlt.jpg

 photo 14_zpssg7hqiwv.jpg

 photo 15_zpsy2hzluct.jpg

 photo 17_zpsrlstsyqs.jpg

 photo 20_zpsi3smbabt.jpg

K vytvoření této kolekce Jana Černého, studenta zlínské Univerzity Tomáše Bati a talentovaného mladého návrháře, inspirovalo letiště. 

Mezi modely bylo možné vidět outfity připomínající overaly a uniformy letištního personálu, vyšisovaný denim vypadal, jako kdybyste se na něj dívali skrz rentgen při kontrole zavazadel,

Oblečení bylo opatřeno nálepkami a přívěsky připomínající štítky na zavazadla, svetr měl cestovní nafukovací polštářek namísto límce a na jednom z triček byl seznam kosmetiky, kterou byste si na cestu neměli zapomenout přibalit.

Vidět jsme mohli různě vyšisovaný, potrhaný a jinak upravený denim, jak je u Jana Černého zvykem, kožené šortky a bundu, overaly, oversized mikiny či trench coaty.

Modelové po mole chodili rychleji než jakékoli jiné přehlídce, jako když já spěchám na letadlo (nebo na vlak), protože neustále nestíhám, a po skončení přehlídky postávali v davu nívštěvníků přehlídky, jako kdyby opravdu stáli v letištní hale.

Celou kolekci si prohlédněte na stránkách MBPFW.

2 komentáře:

  1. Tedy odrazuji me ti modelove, kteri vypadaji jako ti posledni chudacci, na nich nevim, co by vypadalo dobre, no tohle rozhodne ne!

    OdpovědětVymazat