čtvrtek 17. listopadu 2016

S. T. Dupont Paris Saint-Germain Eau des Princes Intense


 photo st-dupont-paris-saint-germain_01_zpsrb81dt6h.jpg

 photo st-dupont-paris-saint-germain_02_zpsjyq5gqj3.jpg

 photo st-dupont-paris-saint-germain_03_zpsdcafxxoa.jpg


S. T. Dupont je známý výrobou luxusních zapalovačů, zlatých tužek a doplňků pro muže, ale také parfémy. 
S. T. Dupont Paris Saint-Germain Eau des Princes Intense má být sportovní vůní, což mně zní jako něco, co bych nechtěl, ale samotný parfém voní překvapivě a velice příjemně! A protože už jsem kdysi měl parfém z dílny S. T. Dupont, dal jsem šanci i tomuto, v nádherném černém flakonu se stříbrnou Eiffelovkou a fleur de lys.


S. T. Dupont Paris Saint-Germain Eau des Princes Intense je elegantní, dřevito-kořeněnou vůní, která je nadčasová, francouzsky chic a ztělesňuje pařížské umění žít. Její název připomíná fotbalovou atmosféru na pařížském fotbalovém stadionu Parc des Princes. Podle mého názoru je to nejmodernější z vůní S. T. Dupont a vytvořil ji Fabrice Pellegrin ze společnosti Firmenich.

Vůně se otevírá kořeněným černým pepřem v kombinaci s aromatickým bergamotem a svěžím zeleným jablkem Granny Smith. Srdce parfému ukrývá levanduli snoubící se s jemným muškátovým oříškem a zelenými nóty šalvěje. Po několika hodinách nošení vám zůstane přitažlivá stopa pryskyřičných tónů cistu s dřevitým cedrem a santalovým dřevem, které dodávají vůni na smyslnosti.

Celkově hodnotím S. T. Dupont Paris Saint-Germain Eau des Princes Intense jako velice moderní a mužnou vůni, kterou ocení ti, kteří mají rádi svěží a zároveň kořeněné parfémy. Vhodná na léto, ale díky dřevitě kořeněné složce je velice příjemná i v chladnějších obdobích, kdy "zahřeje" :)

Žádné komentáře:

Okomentovat