středa 9. března 2016

Léto s C&A


 photo leto-s-campa_01_zpsltinysgd.jpg

 photo leto-s-campa_02_zpscknthm2p.jpg

 photo leto-s-campa_03_zpsq1xbsrjy.jpg

 photo leto-s-campa_04_zpsq00ijaks.jpg

 photo leto-s-campa_05_zpsbgjsyibs.jpg

 photo leto-s-campa_06_zpssawhltxl.jpg

 photo leto-s-campa_07_zpswtatfw26.jpg

 photo leto-s-campa_08_zpskpcmhyai.jpg

 photo leto-s-campa_10_zpscjjgiarl.jpg

 photo leto-s-campa_11_zpslmxwbsee.jpg

 photo leto-s-campa_12_zpsjmmvmin2.jpg

Již před nějakou dobou, v době tuhé zimy jsem dostal pozvánku na "léto s C&A". Akce se konala ve wellness areálu Hotelu Boscolo, té velké, nádherné budovy v historizujícím slohu u Hlavního nádraží. Hned při příchodu nám odebrali kabáty a nabídli pantofle - k bazénu se přece nesmí v botách! :)

Tím, že to bylo u bazénu, že tam bylo takové teplo, nasvícením, modelkami v plavkách, míchanými nápoji a exotickým ovocem, to opravdu připomínalo letní atmosféru a hezky jsme si to užili. Procházeli jsme okolo bazénu, masážními místnostmi, kde bylo vystavené oblečení, které předváděly modelky zasazené do určitých scenerií. 

 photo leto-s-campa_16_zpsnromznog.jpg

 photo leto-s-campa_15_zpshmyvfut1.jpg

Na ukázky z dámské kolekce se podívejte výše, z pánské kolekce mě zaujala saka z lehkých přírodních látek bez podšívky, ve kterých bude v létě jistě příjemně, barevné plátěné kalhoty a vůbec barevné oblečení - spíše v pastelových tónech, ale dobře kombinovatelné s bílou, béžovou a světle šedou, které mám v létě tolik rád.

 photo leto-s-campa_13_zpswkasqffv.jpg

 photo leto-s-campa_14_zpsouklm7cx.jpg

Věděl jsem, že akce se bude odehrávat ve wellness areálu hotelu Boscolo, tak jsem čekal, že tam bude teplo (a vlhko) a přemýšlel, co si na sebe vzít, aby mně nebylo horko. Tak jsem si vzal košili Gant Diamond G a pod ni neviditelné triko Covert Underwear (kvůli skvrnám od potu), kalhoty H&M, ponožky Happy Socks s puntíky z Urbanlux a hodinky Michael Kors.

3 komentáře:

  1. No Víťo!!!! Sluší Petruš

    OdpovědětVymazat
  2. Tedááá, žhavé fotky :-) Doufám, že jsi tu bronzovou gazelu "klofl"! :-) :-)

    Jinak samozřejmě sluší, ale příště taky v plavkách, ať si přijdeme na své i my ženy! ;-) :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké kolekce i fotky :) Já už jsem v CA dlouho nebyla, ale nedávno jsem si od nich pár kousků koupila v sekáči :) http://unimoda.cz/

    OdpovědětVymazat