pátek 18. března 2016

Clinique Stay-Matte Universal Blotting Powder. Bílý a neviditelný - ideální pudr pro muže


 photo Clinique-Stay-Matte-Universal-Blotting-Powder_01_zpsg7czfzkf.jpg

 photo Clinique-Stay-Matte-Universal-Blotting-Powder_02_zpsub0lpdod.jpg

 photo Clinique-Stay-Matte-Universal-Blotting-Powder_03_zpssmcbh2ib.jpg

 photo Clinique-Stay-Matte-Universal-Blotting-Powder_04_zpsmegxpuzx.jpg

 photo Clinique-Stay-Matte-Universal-Blotting-Powder_05_zpsgpapzdlz.jpg

"Bílý pudr? Bílý?" Taková byla moje první reakce, když mně v obchodě Clinique ukázali tento pudr. Překvapilo mě, že není pleťové barvy... No co si budeme podívat, mám mastnou pleť a dělám vše pro to, aby mastná nebyla. Pravidelným používáním třífázové řady Clinique se mně to daří, ale pleť se mastí každému a leskneme se všichni, ať už děláme cokoli. 

Stay-Matte Universal Blotting Powder je neviditelný, savý, zmatňující pudr, který redukuje lesk pleti, dodává jí přirozený, bezchybný vzhled a je vhodný pro každý tón pleti. Tento jemný a lehký pudr obsahuje maz absorbující složky, díky nimž zůstane vaše pleť dokonale matná, aniž by vypadala nepřirozeně.

Takže pánové, toto je ideální pudr pro vás, kteří se nechcete lesknout, ale zároveň si chcete zachovat přirozený vzhled a nechcete vypadat, že na sobě máte make-up. Tím, že je bílý, je neviditelný (opravdu!). Pleť pouze zmatní a nepřekryje vrstvou tónovaného pudru. Pokud toto čte žena, hodí se prý pod i nad make-up :)

Prodává se v praktickém bílém pouzdře se stříbrným víčkem, pod kterým se skrývá zrcátko a houbička, se kterou se pudr snadně nanáší. Stojí 900 korun, prodává se v Clinique a měl by být dostupný snad také v Douglas, Marrionaud a v Sephoře.

1 komentář:

  1. Ja som mala biely púder kedysi dávnejšie - bola to nejaká bežná značka z drogérie - Dermacol? ... a tiež som bola chvíľu v rozpakoch, že hmmmm, biely... nebude až príliš biely? Ale keďže mám bledú pleť, dlho som to neriešila, púder kúpila a musím povedať, že to bol najlepší púder aký som doteraz mala. Druhé balenie však už bolo iné - aj gramážou, tak som ho prestala kupovať. Momentálne mám jeden z Pupy a z toho tiež nie som veľmi vo vytržení, tak najbližšie asi skúsim tento.=)

    OdpovědětVymazat