úterý 21. července 2015

Krémové sako Gant



 photo svetle-sako-gant_01_zpsknmwjfbd.jpg

 photo svetle-sako-gant_02_zpsyucg2hls.jpg

 photo svetle-sako-gant_03_zpsxu4ulg3n.jpg

 photo svetle-sako-gant_04_zpshwhzoklp.jpg

 photo svetle-sako-gant_06_zpsre5kdbgg.jpg

Vždycky se mně líbilo, jak byly před první světovou válkou barvy pánských obleků přesně dané - černá byla formální, do práce a na večer, šedá na vycházky, zelená a hnědá na hon, a světlé barvy a kombinace bílých kalhot a modrého saka na léto. Tak jsem si na léto konečně pořídil světlé sako. Ulovil jsem je ve slevách v Gantu, a je ze směsi lnu, takže ani v tomto horku není nesnesitelné.

Na sobě mám sako Gant, kalhoty H&M, boty Alfred Sargent, kravatu Gianfranco Ferré, kapesníček Le Premier, hodinky Emporio Armani a kožené pouzdro Coccinelle.

15 komentářů:

  1. Nedá mi to nezareagovat. Jen náhodou jsem objevil tenhle blog a opravdu nevěřím svým očím. To myslíte opravdu vážně toto ? Jako netvrdím, že by se neměl chlap dobře oblékat a pečovat o sebe, ale dle mého názoru by vše mělo být činěno s určitou mírou. Tohle je už vážně moc. Copak to " chlape " nevidíte,že jste v mnohém horší než ženská. Máte vůbec jiné zájmy než to jak vypadáte ? Dle mého čistě nezaujatého pohledu jste kombinací zčásti parodie lázeňských šviháků z třicátých let minulého století a zčásti a teď mi to promiňte karikatura nejteplejšího gaye na světě. Vidět chlapa s touhle neskutečně teplou taštičkou na ulici tak se fakt smíchy neudržím.
    Doufám, že snesete něco kritiky a že to nesmáznete, ale co se oblékat trochu mužněji ? Co si má asi myslet člověk o muži, který se v létě neobejde bez červeného vějiře a bez gelu na oční stíny ? Brr, běhá mi z vás mráz po zádech a to jsem sám gay .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je blog o módě a lifestylu a tomu odpovídají i témata. Pokud myslíte, že ne, zkuste enkdy otevřít nějaký časopis pro muže a uvidíte tam take recenze očních krémů. A co se tašky týče, nevidím na ní nic zženštilého, to byste také mohl tvrdit, že krátké vlasy nosí jen lesby.

      Vymazat
    2. Nebudu tvrdit, že všechny články na blogu jsou můj šálek kávy, ale tenhle mezi ně rozhodně nepatří.Hádám, že dle vašeho názoru by se k tomuto outfitu nejvíce hodil turistický batoh...Nevím co by se k oblečení tohoto typu hodilo víc než takovéto pouzdro, zvláště pokud u sebe nepotřebujete nosit moc věcí...

      Vymazat
    3. V celku by mne zajimalo jak se obleká autor Anonymního komentu a co by doporučil on jako vhodný bag k tomuto outfitu.
      Osobně považují A Czechfashionisto za inspirativní blog a je na každém, aby si z něj vybral něco zajímavého.
      http://www.grandeleganza.blogspot.cz

      Vymazat
    4. Za prvé: je smutné, že kritika vesměs vždy v této zemi vychází od Anonymů. Ptám se, proč se Anonymové bojí a schovávají se?

      Za druhé: byl jste již někdy za hranicemi Česko-Slovenska? Ať už na Jih, Západ či Sever? Anebo podle Vás jsou tedy například Italové nejteplejší gayové? Jenom proto, že před trapnou taškou přes rameno (nebo nedejbože minibuzitaškou přes rameno) dávají přednost psaníčku? Anebo že snad Francouzi píší Vogue Homme jen pro gaye?
      Trochu sebereflexe neuškodí. Pánská móda nekončí u riflí a polo trika s postaveným límečkem.

      Michael
      www.ontheleaf.net

      Vymazat
  2. Outfit je skvělý! Paráda! Naopak víc takovýchto mužů v českých ulicích!

    Nejvíc bodů mají za mě ty boty - zajímavé a od pohledu kvalitní.

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je fajn, jen ty cerne boty ponekud srazeji jinak prijemny letni dojem:)

    OdpovědětVymazat
  4. To používání "mně", kde (vždycky se ... líbilo) by kdokoli jiný napsal "mi" má nějaký důvod?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to používal vždycky, protože je to tak spisovně.

      Vymazat
    2. Moravismus, případně archaismus.

      Vymazat
    3. Spisovné jsou oba tvary.

      Vymazat
  5. Většina Moraváků by rozhodně taky požila "mně".

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit. Mám ale jednu otázečku. Nemohu si pomoct, nejsem ten typ co by nosil ponožky v sandálech, ale co jsem si tak zjišťoval tak u obleků atd. (asi kvůli botám) by neměla být vidět kůže. Možná kvůli tomu že je to světlá barva tak kůže může být viděna. Opravte mě jestli se pletu v tomto stylu jsem "nováček". Rád bych věděl odpověď ať se mohu poučit do budoucna. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík :) Ono záleží, jaký oblek a k jaké příležitosti si oblek berete. K formálnímu obleku na formální příležitosti patří ponožky. Toto je letní, neformální kombinace bílých kalhot a světlého saka a protože je teplo, ponožky jsem si nebral.

      Vymazat