pondělí 9. února 2015

Béžový Burberry


 photo burberry-duffle-sal_01_zpsf445ceb6.jpg

 photo burberry-duffle-sal_02_zps21975ea1.jpg

 photo burberry-duffle-sal_03_zpsd84e4928.jpg

 photo burberry-duffle-sal_04_zps8be69f08.jpg

 photo burberry-duffle-sal_05_zps9d51be79.jpg

 photo burberry-duffle-sal_06_zpsd3a89e10.jpg

 photo burberry-duffle-sal_07_zps8d2cbe3a.jpg

Rád nakupuji v sekáčích a nedávno jsem tam našel několik krásných šál. Jedna je z bílé vlny, další je dlouhá, vlněná, tmavě modrá Burberry, a pak jsem našel šálu, která se hodí k mému béžovému kabátu Burberry. Sice to není ta stejná značka, ale má podobný vzor, je vlněná a když teď nastala pořádná zima, hezky zahřeje. K tomu mám svetr Stefanel se zimním vzorem, Levi's 522 (které jsou teď moje nejoblíbenější), boty Gant a hodinky Michael Kors ze Slevomatu.

Co vy? Nakupujeme někdy v sekáčích? Dají se tam najít super věci ;)

10 komentářů:

  1. Líbí se mi ty barevné rukávy na svetru. Pěkně to rozjasňují. Jinak je to pěkná alternativa k českým zásadně černým pánským kabátům. Mám pocit, že jiné tu snad chlapi ani nenosí (když teda vyloučím ty muže co nosí "sportovní" bundy)
    Máš nějaké oblíbené sekáče v Praze nebo spíš lovíš v zahraničních?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou nakupují v sekáčích v malých městech, protože tam lidé nechávají obleky a svetry a kupují bundy s proužky a teplákovky. V Praze je většinou všechno přebrané.

      Vymazat
  2. Skvělý úlovek! :) Já takové štěstí v sekáčích nemívám...

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sekne! Miluju sekáče, ale já se zaměřuju na babičkovské věci - ručně pletené svetry atd. Kamarádi tvrdí, že jsem hipster, ale já si myslím, že na něho jsem už docela stará - vyvracím jim to tím, že jsem se měla narodit v jiné době, hihi.

    OdpovědětVymazat
  4. Hledám nějaký kabát od zn. Gant a vypadl jste mě z vyhledavače Vy. Skvělé, asi první klučičí blog, který vidím. Zabrousila jsem do archivu a je to úžasná změna. Moc Vám to sluší a já osobně jsem sekáčový maniak :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Po delsi dobre jsem zabrousila na tvuj blog a nestacim koukat:-) Jak jsi zarostly ti neuveritelne sekne, pusobis vic chlapskym dojmem. Kabaty a delsi veci pres stehna ti delaji dobrou sluzbu, kdyz mivas nejaka vypasovana saka nebo kratsi vrsky obecne a obeplejsi kalhoty, tak to vypada divne. Asi by to chtelo jiny strih kalhot nez nosivas, nevim. Nejsem zadny odbornik, jen muj dojem z fotek. Clanky vetsinou proletim a spis koukam na fotky a kocham se:-)

    M.

    OdpovědětVymazat
  6. Víti, tady Ti to sekne...a ty botičky....pěkné Petruš

    OdpovědětVymazat
  7. narazila jsem na tvoje stranky nahodou a jsem za to rada, melo by byt vic chlapu, co to ctou, aby se naucili poradne oblikat :) nekdy je to vazne hruza co potkas ve mest za kreace, zvlast v Praze :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat